- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
tabi canım belki bundan sonra daha hızlı kilo alırız doğru diyosun.. aman alırsak da alırız nolcak sanki, hamileyiz biz :) doğurup sonra da emzirip veririz kilo milo kalmaz :) ben eve yürüyerek gidip geliyorum öğlenleri de gidip geliyorum. 15er dkdan 1 saat falan oluyor, ben çok faydasını gördüm, bel ağrım kalmadı, vücudumda hiç şişlik de olmuyor. yürümediğim zaman oluyordu. çok yorgun hissedersem arabayla gidip geliyorum.Gerci durun durun kendimi avutacak bisi buldum sizler 3-4 hafta benden geridesiniz alirsiniz dahahehe
valla hiç takmıyorum kiloyu. bebeğim sağlıklı doğsunda 15-17 kilo alabilirim. sonra haziran anneleri zayıflıyor topiğinde zayıflarız hep beraberGerci durun durun kendimi avutacak bisi buldum sizler 3-4 hafta benden geridesiniz alirsiniz dahahehe
oturaklı bi kaynana olur senden
evet yaaa erkek oldu bu kız zannetteğimiz bebikAaa senin erkekege mi döndü fatma ben kacirmisim:)
bende 2-3 hafta önce tartılmıştım 3 kilo almıştım aam almışımdırhuhuuuu bayanlar simdiye kadar kac kilo aldiniz diye sormustum cvp gelmdi kimseden:)
Ben 7 kilo almisim ama sadece karnim var nere gidiyo bu kilolar anlamadim:)
valla öle bi garip oldum gene kızım diyesim geliyo içimden..çdedim yaa pipisini görmesem ben daha inatla kız bu derdimbana 12.haftada kıza benziyo ama hiç belli olmaz demişti doktor, ona rağmen bile 16da erkek deyince ben şaşırdım sen isim bile koydun adapte olması zor olur tabi
bak kocanın içine doğmuş :)) hayırlı evlat olsun da annesi, minicik bi oğluş oy oyy :) doğsalar da sevsek :))
bu arada kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun bugün erken çıkabilirim işden yemeği yiyip hilmiyi camiye göndericem bende arkadaşlrla sohbete gidicem burda erken okunuyo ya ezan
kızlar dedemi kaybettik..uzun zamandır rahatsızdı..kaç yıldır görmemiştim çok üzüldüm, içim çok tuhaf oldu.. böyle burda bi başıma üzüntüsünü çekiyorum..güzel bi günde vefat etti, Allah çektiklerini günahlarına kefaret eylesin,dualarınızı fatihalarınızı bekliyorum...
kızlar dedemi kaybettik..uzun zamandır rahatsızdı..kaç yıldır görmemiştim çok üzüldüm, içim çok tuhaf oldu.. böyle burda bi başıma üzüntüsünü çekiyorum..güzel bi günde vefat etti, Allah çektiklerini günahlarına kefaret eylesin,dualarınızı fatihalarınızı bekliyorum...
Kızlar bişi sorcam hani kilo konuşmuodunuz burda? hehe=)
herkes dökmüş eteklerini.
eğer klasik müzik seviyosanız, ya da bebeğinize dinletmek isterseniz, baby mozart ve baby einstein albümlerini dinletebiliriniz. keyif verio ve dinlendirio=)
kızım tepki de veriyo..
internette yabancı sitelerden indirilebiliyor türk sitelerde bulamadım.
ama google da Mozart for Babies, Mozart For Toddlers, Mozart Wombsong Collection, Baby Einstein Music Box Orchestra, Download Free yazarsanız birsürü sonuç çıkıo... Galiba orjinal cd lerde varmış türkiyede ama bedava varken para vermeyin =)
İndirin bence çok keyifli...
Bebeğe anne karnındayken müzik dinletmek ruh sağlığını nasıl etkiler? - UZMANTV
valla ben hayatta dınlemem klasık muzık ama sımdı sureklı mozart for baby dınletıyorum ıste koyuyorum kulaklıkları karnıma bebısım dınlıyorrr..
doguncada odasında muzk calara koyarım dınlesinn
gündüz dinletin kızlar yoksa dogunca gecede istiyormuş gece gündüz ayrımı yapsın bebikleriniz
slm kızlar
ben 22.haftadayım 2buçuk kilo aldım ama 73 ile hamile kalmıştım:) sadece göbiş çıktı :)
hilmi ve fatma: kaçıncı haftada erkek olduğu belli oldu benim ki 19 haftada kız dedi doktor ama bütün belirtiler erkeği gözteriyo doktor belli olmaz değişebilir dedi bakalım bizimkide değişcek mi?
Gündüz dinletmeliymiş evet, bunu unutmuşum yazmayı:)
aslında 24.haftadan önce pek bişi anlamıyolarmış ama olsun alışsın yavaş yavaş...
ben kitap okuyorum o müzik dinliyip oynuo içerde...
ikimiz de mutlu oluoruz. =)
Hamilelik Döneminde Müzik ve Aile
ne güzel bir günde veft etmiş herkeslere nasip olmaz böle bişey Allah mekanını cennet eylesin günahların af eylesin kalanlarada sabır versinkurban olduğum Rabbim
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Canım başın sağolsun ,Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun......
bende dün dinletiyordum aman dedim gece saat 23:30 da kapattım hemen çocugun feleği dönmesin şimdidensonra dedim çok dinleme mozart neyin sonra piyano istersin keman istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?