canım sen onu canından çok istiyorsun, neden bakamayacaksın, yer gök dua, kendini suçlaman, üzülmen moral mozman senden çok bebeğini etkileyecek bunu unutma. onun için mutlu ol, o içinde, o seninle ve annesi ona iyi bakıyo...313 ayetel kürsinin işe yaradığını biliyorum annem gelsin okutucm sizde bi dua edin bişey istemiyorum başka korkuyorum kızlar bebeğim sağlıklı ama nolcağı belli değil bakamadığım için kendimi suçlu hissediyorum.
evet bunun çok faydası var fakat ben bunu senin niyetinin olması için
başkaları okur diye biliyorum bebek özlemi çekenlerin topiğinde o şekilde yapıyoruz
ben tedavi olurkende okumuşlardı arkadaşlar bana cuma gününe kadar bitirip cuma sela vakti
duasını yapıyoruz
313 ayetel kürsiyi annen tek okuyacaksa bende okurum annenle birlikte yardım ederim annene
canım sen onu canından çok istiyorsun, neden bakamayacaksın, yer gök dua, kendini suçlaman, üzülmen moral mozman senden çok bebeğini etkileyecek bunu unutma. onun için mutlu ol, o içinde, o seninle ve annesi ona iyi bakıyo...
sağol canım. çok iyi geldi valla. başlarda hava soğuktu gerçi benim gelmeme yakın harika oldu. delimaviyle seni kıskanıyorum valla sık sık gidiyorsunuz ne güzel...
ay canım benim çok sağol sen dua et yeter annem okur hemencik zaten oruçlu kadıncağız bugun... dualarını eksk etme yeter Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim...
ay canım benim çok sağol sen dua et yeter annem okur hemencik zaten oruçlu kadıncağız bugun... dualarını eksk etme yeter Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim...
inşallah iyi bakıyorumdur
kızlar fmg mesat atmış nette sorun varmış giremiyorum merak etmeyn dedi..
allahım ne kadar ince bi kadın yaaa..... fatma gibi hödük değil..
:))))))))) fatma beni öldürcekk
fatma gelir birazdan hilmisinden ayrılamadı galiba
ben burdayım canemm, milet birden suspus olduherkeşler nerdeeeeeeeeeeeeeeee
bircecim sevindim iyi olduguna senin ve bebişin..izmir havası iyi gelmiştir..ben de gittim iki gün kaldım geldim iyi geldi..24ünde bidaha gidicem..
herkeşler nerdeeeeeeeeeeeeeeee
ben burdayım canemm, milet birden suspus oldu
fatmaaa günün sürprizi senden gelmiş, çok şaşırdımmm... bir müddet zor gelir oğlum demek ama alışırsın yakında, sağlıklı olsun yeter...
he yaaa öle oldu valla bende şaşırdım yaa çok alışmışım meğersem kıza yaa ultrasonda dr göstermese pipisini inanmazdım heee
epey ilerlemişti haftan, bu haftadan sonra değişmesi garip olmuş. insan alışır tabii, Allahtan kıyafet falan almamışsın daha kötü olurdu.
Hilmi_ve_Fatma : içimde bir pipi var :))Allah ta seni güldürsün kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?