2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen onu canından çok istiyorsun, neden bakamayacaksın, yer gök dua, kendini suçlaman, üzülmen moral mozman senden çok bebeğini etkileyecek bunu unutma. onun için mutlu ol, o içinde, o seninle ve annesi ona iyi bakıyo...

yok kendinde okuyabilirsin..

313 ayetel kürsiyi annen tek okuyacaksa bende okurum annenle birlikte yardım ederim annene

ay canım benim çok sağol sen dua et yeter annem okur hemencik zaten oruçlu kadıncağız bugun... dualarını eksk etme yeter Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim...

inşallah iyi bakıyorumdur

sağol canım. çok iyi geldi valla. başlarda hava soğuktu gerçi benim gelmeme yakın harika oldu. delimaviyle seni kıskanıyorum valla sık sık gidiyorsunuz ne güzel...

evet benim gittgim günde cok soguktu ya hiç öle görmemiştim İzmiri..evet delimavi bugün İzmirde yine..inşllhh iyidir onun bebiş de..valla bize bahane oldu doktorun orda olması kordon da alsancakda biraz dolaşıp geliyorum iyi oluyo..

ay canım benim çok sağol sen dua et yeter annem okur hemencik zaten oruçlu kadıncağız bugun... dualarını eksk etme yeter Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim...

Kendini hiç suçlama canım.. bebeğine hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle benim dualarım seninle.. korkma streste yapma oğluşuna... kendine iyi bak..

kızlar ben geldimmm...öncelikle hepinize hayırlı kandiller, kandilinizi kutluyorum..sonrada sevgililer gününüzü kutlarımmm.. herkes iyimi.. dikkat edin kendinize , bugün tek duam sağlık sıhhat .. hepimiz için bebişlerimiz için, eşlerimiz sevdiklerimiz için.. bende giriyim bi topiğe güzel haberlerinizi alayım, sizleri görim, dedim ama mervenin haberiyle kalakaldım..
..merve.. geçmiş olsun canım.. dua edicem bende sana.. bebişinde sende iyi olcaksın Allahın izniyle, merak etme..sadece sen stres yapma, rahat ol.. uzat ayaklaını dinlen sakın kalkma.. kötü şeyler getirme öle aklına, iyi şeyler düşün hadi canım..

kızzz gördüm bana hödük demişsin yolarım saçlarını kopartırım dilini heeee sankim telefonu varda haber vereyim telapati kurdun duymadın mı beni

fatmaaa günün sürprizi senden gelmiş, çok şaşırdımmm... bir müddet zor gelir oğlum demek ama alışırsın yakında, sağlıklı olsun yeter...

he yaaa öle oldu valla bende şaşırdım yaa çok alışmışım meğersem kıza yaa ultrasonda dr göstermese pipisini inanmazdım heee

epey ilerlemişti haftan, bu haftadan sonra değişmesi garip olmuş. insan alışır tabii, Allahtan kıyafet falan almamışsın daha kötü olurdu.

yok almamıştım yaa önceden büyük ihtimalle dedi kesin bişey demiyorum ama demişti ama ne biliyim ki yaaa
Hilmi_ve_Fatma : içimde bir pipi var :)) Allah ta seni güldürsün kısss

valla ilk söylediğinde aklıma gelen o oldu anam dedim içimde br pipi var

bende artık ağırlaştığımı hissediorum.. belim ağrıoooo akşamları bacaklarım ağrıo.. çabucak yoruluorumm.. nefesim kesiliveriyo..:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…