tatlım noldu böyle sakın su toplamış olmayasın sen.bende 30 kilo almıştım ilk bebişimde ama 13 kilosu suymuş yağı kası ayıran tardı da ölçmüşlerdi doğumdan önce..Kızlar ben size aldığım kiloyu söyliyeyim de içiniz rahat etsin 55 kilo ile hamile kaldım 3 ayda 2 kilo vermiştim şu an tam 66 kiloyum :) yani sizin aldığınız kilolar bişey değil:)
kızlar dedemi kaybettik..uzun zamandır rahatsızdı..kaç yıldır görmemiştim çok üzüldüm, içim çok tuhaf oldu.. böyle burda bi başıma üzüntüsünü çekiyorum..güzel bi günde vefat etti, Allah çektiklerini günahlarına kefaret eylesin,dualarınızı fatihalarınızı bekliyorum...
bende hamile kalmadan önce "ayy kilo almamam lazım fazla!!!" diye endişelendiğim için internette araştırdım baya. Boy ve kilo hamilelik öncesi önemliymiş. gebelik sitelerindeki hesaplayıcılar doğruysa iyi gidiyorum diyebiliosun. ama burda 3 kilo aldım 10 kilo aldım diyenleri görünce kıyaslıosun kendini ister istemez. kıyas yapmak yerine hesaplayıcı kullanmak en güseli=)
bide vücut kütle endeksi de önemli sanırsam. yani boyu 160 kilosu hamilelik öncesi 60 kilo olan biri 20.haftada 10 kilo almışsa fazla, 170 boy, 55 kilo olan biri 20.haftada 2 kilo almışsa az almıştır .
Örneğin benimki...
Gebelik öncesi kilonuz: 65 kilogram
Gebelik haftanız (SAT'a göre): 22
Şu anki kilonuz: 70 kilogram
Şu ana kadar 5 kilogram almış bulunuyorsunuz...
Gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla
6 ile 8 arası kilo alırlar.
allah rahmet eylesin canım benim. mekanı cennet olsun..
sağolasın canım, amin..güzel bir günde vefat etti o teselli ediyor..anneme destek olmak isterdim yanında olup..o da akşam yola çıkıyor gidecek hemen babamla..
selam hanımlarr
soyle bı goz atıp cıkacagım
kandılınız mubarek dualarınız kabul olsun,
sevgılıler gununuzde kutlu olsun
bluebottle allah rahmet eylesın dedene ne mubarek gunde vefat etmıs..
fatma hanı kız gelıyordu noldu????
selam hanımlarr
soyle bı goz atıp cıkacagım
kandılınız mubarek dualarınız kabul olsun,
sevgılıler gununuzde kutlu olsun
bluebottle allah rahmet eylesın dedene ne mubarek gunde vefat etmıs..
fatma hanı kız gelıyordu noldu????
kızlar dedemi kaybettik..uzun zamandır rahatsızdı..kaç yıldır görmemiştim çok üzüldüm, içim çok tuhaf oldu.. böyle burda bi başıma üzüntüsünü çekiyorum..güzel bi günde vefat etti, Allah çektiklerini günahlarına kefaret eylesin,dualarınızı fatihalarınızı bekliyorum...
selam anneler nasılsınız.
aklım sizde kaldı valla bugün işlerimde bitmek bilmedi.
umarım herşey yolundadır..
benim tek derdim kabızlığımzindan oldu hayat bana ya..ne dertmiş bu böyle normalde böyle bişi yaşamıyodum..şimdi noluyo anlamadım.doktor fitil erken doğum sebebi sakın kullanma dedi.
varmı aranızda benim gibi olan
fatma senin kızın olmuycakmıydı niye değişti ki
bak benim de doktor kız dedi sevinçten uçtum ama şimdi değişirse walla düşer bayılırım.
bu kadar heyecana dayanamam
araştırıp yeni bişi buldum ve çok hoşuma gitti=)
Pregnancy weight gain by week-Pregnant Weight gain chart - Kidspot Australia
sizde verileri girip ideal kilo artışınızı bulabilirsiniz kızlar...
BOL ŞANSSSS...
geçmiş olsun ben de nerdeyse gidiyodum hastaneye ne yaparsanız yapın dicektim 4 gün tık yoktu şimdi de ishalim çünkü elime ne geçtiyse yedim.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Tatlım bende de aynı problem var. 2 kere hastanelik oldum, lavman yapıldıerken doğum falan demedi bana kimse ama zehirleniyordum az kalsın zaten başka yapacak bişey yoktu..
kız önceden büyük ihtimalle kız demişti 19 ocakta bende zaeten önceden de kızım diye seviyordum isminide koymuştum bugün kesin %100 erkek dedi hatta banada pipisini gösterdi dr içinde şüphe kalmasın bak dedi.. bende bi dumur oldum alışacam başka çare yokkuzucugum uzun boylu olacakmış bide teyzesiiiii
ayyyyy YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR nedır bu kıloooo konusu yaaaaaaaaaaa OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
cnm başın sağolsun. Allah günahlrını affetsin nur içinde yatsın dedeciğin.kızlar dedemi kaybettik..uzun zamandır rahatsızdı..kaç yıldır görmemiştim çok üzüldüm, içim çok tuhaf oldu.. Böyle burda bi başıma üzüntüsünü çekiyorum..güzel bi günde vefat etti, allah çektiklerini günahlarına kefaret eylesin,dualarınızı fatihalarınızı bekliyorum...
bende 15 kilo almıştım 2 hafta öncesine kadar.. Ama burda konuşulmuyor kilo cnmkızlar ben size aldığım kiloyu söyliyeyim de içiniz rahat etsin 55 kilo ile hamile kaldım 3 ayda 2 kilo vermiştim şu an tam 66 kiloyum :) yani sizin aldığınız kilolar bişey değil:)
meydanı boş bulunca konuşmuş marabalar ne yapsınlar..ayyyyy yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nedır bu kıloooo konusu yaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?