benim bebiş de solda duruyor daha şimdiden hissediyorum o tarafta olduğunu..Ben gerindiğini hissediyorum..Karnım geriliyor, patlıycak gibi...Sonra iki tarafından aynı anda bebeimin elini ayağını hissediyorum, sonra da o gergnlik gidiyor, yumuşuyor karnım..Resmen geriniyor...Ama karnım gerilince acıyo birazcık..
canım panik yapma çok ama doktora danışırsan iyi olur tabi. kadın doğumcudan ziyade dermatologlar bilir sanırım..selam kızlarr..
bişey sorucam size: benim kolumun altında yeşil mercimek iriliğinde et beni var. deri ile birleşim yerine kadar, yumuşak olan benim, taş gibi olmuş, kurumuş resmen,daha dün fark ettim, bastırıncada acıyo
rengi kapkara olmuş, çok panikledim akşam..napıcamı şaşırdım, internetten araştırdım, bu konuyla ilgili kimse bişey yazmamış, ben napayım şimdi..??
bişey söyleyin nolur kızlar yaaa..hiç başınıza böyle bişey geldi mi??bu durum normal mi yoksa anormal mi hiç bi fikrim yokk...
canım dualarımız seninle üzülme moralini bozma, insan üzülür panik olur ama hiçbi faydası yok Rabbim onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirecekse hiç bişey engel olamaz. sen böyle düşün duanı et hiç kalkma yat dinlen..annen de geliyormuş o sana misler gibi bakar.. ben de dua ederim canım..Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...
onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...
oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFENNNN
bakın kızıma teyzeleri, bacaklarını uzatıyomuş böyle bende niye karnımda gerginlik oluyo diyodum :)
son fotoya bayıldım ben de bacaklara bak fıstık tam maşallah :)
bn geldim uzun bir aradn sonraaa:))) herkes nasıl bi yaramazlık yok değil mi? warmı haberler 1hafta 10gündür falan hiç bakamadım
işte kızım teyzesi :)resim nerdeee bende görmek istiyorum
balerin balerin :)son fotoya bayıldım ben de bacaklara bak fıstık tam maşallah :)
resim nerdeee bende görmek istiyorum
işte kızım teyzesi :)
balerin balerin :)
yerim onu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn yaaa artık oğluma gelin bakayım
kız senin kız da pek güzel olurdu hee gözler senin gibi renkli falan, fıstık gibi olurdu. ben çok şaşırdım hep kız gibi geliyordu, sen de çok şaşırdın mı :) eşin naptı sevindi mi :)
oturaklı bi kaynana olur sendenyerim onu beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenn yaaa artık oğluma gelin bakayım
kız ben şaşırmammı dumur oldum dedim dr a ben onun adını bile koydum nasıl erkek olur diye bak hatta kafanda soru işareti kalmasın diye pipisini gösterdi oğlanda açmış resmen net gösterdi baktım ölee dışarı çıktım hilmiye bi bağırdım sen yaptın hep diye ne kadr dua ettiysen erkekmiş bu çocuk deimoda gülüyo yaa sağlıklı olsunda falan ben demedimmi erkek diye dedi o taaaa başından beri ben dr kız dedi dediğimde bile erkek o dedi ben öle hissediyorum o çocuk erkek derdi kız çocuklaerını çok severim ama bana erkek geliyo derdi hep... tuhaf oldum yaa hala bi garibim
pardon canım göremedim msj ını. ben geçen hafta aşıya gittiğimde tartıldım, 57 olmuşum (53 hamiş kalma kilom) 4 kilo almıştım. 58 olmuşumdur heralde şuan...huhuuuu bayanlar simdiye kadar kac kilo aldiniz diye sormustum cvp gelmdi kimseden:)
Ben 7 kilo almisim ama sadece karnim var nere gidiyo bu kilolar anlamadim:)
huhuuuu bayanlar simdiye kadar kac kilo aldiniz diye sormustum cvp gelmdi kimseden:)
yaa öyle oldu :) günün haberi fatmadan geldiAaa senin erkekege mi döndü fatma ben kacirmisim:)
huhuuuu bayanlar simdiye kadar kac kilo aldiniz diye sormustum cvp gelmdi kimseden:)
pardon canım göremedim msj ını. ben geçen hafta aşıya gittiğimde tartıldım, 57 olmuşum (53 hamiş kalma kilom) 4 kilo almıştım. 58 olmuşumdur heralde şuan...
ben altı kilo aldım karnım büyük ama basenlerin falanda var kilolu hamile kaldığım için
yaa öyle oldu :) günün haberi fatmadan geldi
canım ben 4 kilo falan aldım benim de sadece göbiş var :) o da bu ara çıktı, önden bakınca hiçbişey yok yan dönünce sivri bi şekilde ortaya çıkıyor :)
hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve hala aldığım hamile kıyafetlerini giyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?