2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar simdiye kadar kac kilo aldiniz`? Ben 7 kilo almisim
Gerci karnimdan baska biyerim büyümedi :) ama olsun yinede sanki cok gibi geldi bana.

benim bebiş de solda duruyor daha şimdiden hissediyorum o tarafta olduğunu..
canım panik yapma çok ama doktora danışırsan iyi olur tabi. kadın doğumcudan ziyade dermatologlar bilir sanırım..

canım dualarımız seninle üzülme moralini bozma, insan üzülür panik olur ama hiçbi faydası yok Rabbim onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirecekse hiç bişey engel olamaz. sen böyle düşün duanı et hiç kalkma yat dinlen..annen de geliyormuş o sana misler gibi bakar.. ben de dua ederim canım..

bn geldim uzun bir aradn sonraaa:))) herkes nasıl bi yaramazlık yok değil mi? warmı haberler 1hafta 10gündür falan hiç bakamadım

kız senin kız da pek güzel olurdu hee gözler senin gibi renkli falan, fıstık gibi olurdu. ben çok şaşırdım hep kız gibi geliyordu, sen de çok şaşırdın mı :) eşin naptı sevindi mi :)

kız ben şaşırmammı dumur oldum dedim dr a ben onun adını bile koydum nasıl erkek olur diye bak hatta kafanda soru işareti kalmasın diye pipisini gösterdi oğlanda açmış resmen net gösterdi baktım ölee dışarı çıktım hilmiye bi bağırdım sen yaptın hep diye ne kadr dua ettiysen erkekmiş bu çocuk deim oda gülüyo yaa sağlıklı olsunda falan ben demedimmi erkek diye dedi o taaaa başından beri ben dr kız dedi dediğimde bile erkek o dedi ben öle hissediyorum o çocuk erkek derdi kız çocuklaerını çok severim ama bana erkek geliyo derdi hep... tuhaf oldum yaa hala bi garibim

huhuuuu bayanlar simdiye kadar kac kilo aldiniz diye sormustum cvp gelmdi kimseden:)
Ben 7 kilo almisim ama sadece karnim var nere gidiyo bu kilolar anlamadim:)

bana 12.haftada kıza benziyo ama hiç belli olmaz demişti doktor, ona rağmen bile 16da erkek deyince ben şaşırdım sen isim bile koydun adapte olması zor olur tabi
bak kocanın içine doğmuş :)) hayırlı evlat olsun da annesi, minicik bi oğluş oy oyy :) doğsalar da sevsek :))

huhuuuu bayanlar simdiye kadar kac kilo aldiniz diye sormustum cvp gelmdi kimseden:)
pardon canım göremedim msj ını. ben geçen hafta aşıya gittiğimde tartıldım, 57 olmuşum (53 hamiş kalma kilom) 4 kilo almıştım. 58 olmuşumdur heralde şuan...

Aaa senin erkekege mi döndü fatma ben kacirmisim:)
yaa öyle oldu :) günün haberi fatmadan geldi

canım ben 4 kilo falan aldım benim de sadece göbiş var :) o da bu ara çıktı, önden bakınca hiçbişey yok yan dönünce sivri bi şekilde ortaya çıkıyor :)
hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve hala aldığım hamile kıyafetlerini giyemiyorum

pardon canım göremedim msj ını. ben geçen hafta aşıya gittiğimde tartıldım, 57 olmuşum (53 hamiş kalma kilom) 4 kilo almıştım. 58 olmuşumdur heralde şuan...

4 kilo gayet iyi canim ozaman.

ben altı kilo aldım karnım büyük ama basenlerin falanda var kilolu hamile kaldığım için

ay en cok ben aldim sanirim ( Amaaan ne yapim ya:) Zaten herkes tek göbüs var diyo böyle moral veriyorum bende kendime:)

ohoo ben cok oldu eski kiyafetlerimi giyemeyeli:) Ama kilo almadigim halde bile giyermiyordum ben siskinlik coktu ilk zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…