anammm iyi insan lafın üstüne gelir bak .. Ay evt muh bürolarını bu yönden sevmem.
Kolay gelsin bacım.
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne oluyor ben yokken kilo konuşuluyor başka topiğe hadi bakalım
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
cnm başın sağolsun. Allah günahlrını affetsin nur içinde yatsın dedeciğin.
kızlar dedemi kaybettik..uzun zamandır rahatsızdı..kaç yıldır görmemiştim çok üzüldüm, içim çok tuhaf oldu.. böyle burda bi başıma üzüntüsünü çekiyorum..güzel bi günde vefat etti, Allah çektiklerini günahlarına kefaret eylesin,dualarınızı fatihalarınızı bekliyorum...
bu topikte kilo konuşulmadığını bilmiyodum.arıca yenide değilim topiğin ilk annesiyim.. O günden beri de takip ediyorum sadece yazmıyorum ayrıca arkadaşlar konuşmuşlar bende onlara moral vermek için kendi kilomu yazdım. Yoksa kimsenin canını sıkmak filan istedim.
helllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo
Kuzuuuu ben acıktım bacım yaaa.
Acaba çıksam mı topikten malum acıkınca gözüm dönüyor ya:))))))
kizlar az önce isyerinde bi müsteri herkese cicek almis getirdi:) biz sevgililer gününü kutlamiyoruz esimle ama yinede aksam onu sinir etmek icin derim elin adamlari cicek aldi bana sen ne aldin diye:))
bi site wadı ac, bpd falan ölçümlerini yazıyodun kilosunu weriyodu sana bulamıyorum yaaa unutmuşum ama ben gittiğimde 1 hafta öndeydi 600gr falan yaklaşık olarak
23+2de gittim 24+3 görünüyodu
sorma yaa, artık yediğimin haddi hesabı yok...
Evde yiyorum bi yandan da ağayı geçtim diyorum, eşim diyor ağa kim...
Ne olacaz böyle bilmiyorum....yakında top gibi yuvarlanacam..
Meyve ye kız..meyve keser diyee meyve yedim demin, bana mısın demedi..belki sende işe yarar..
Süperrrrrrrrr
de kız harika olur
gezdin geldin dimiiiiiiiiiiiii
ne yaptın kız ne güzel demi ev kadını olmak.
meyve beni acıktırır..
Bulgur pilavı ile salata istedi cnm. Anammm ağzım sulandı şimdi:)))))))
Kizlar az önce isyerinde bi müsteri herkese cicek almis getirdi:) Biz sevgililer gününü kutlamiyoruz esimle ama yinede aksam onu sinir etmek icin derim elin adamlari cicek aldi bana sen ne aldin diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?