2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu topikte kilo konuşulmadığını bilmiyodum.arıca yenide değilim topiğin ilk annesiyim.. o günden beri de takip ediyorum sadece yazmıyorum ayrıca arkadaşlar konuşmuşlar bende onlara moral vermek için kendi kilomu yazdım. yoksa kimsenin canını sıkmak filan istedim.

anammm iyi insan lafın üstüne gelir bak .. Ay evt muh bürolarını bu yönden sevmem.
Kolay gelsin bacım.

5 te kızlar çıkmadan bi iyi akşamlar diyip kaçayım dedim, bi baktım beni yazıyonuz..
Sorma ya çok fena işler acayip yoğun..1 haftadır gelmememin de etkisi büyük..
Neyse iyi akşamlar kızlar..Ben mesaiye kalıyorum, yoğunum..İnşallah yarın bvu kadar yoğun olmam daha sık grerim...
Görüşürüz...

kızlar ben çıkıyım kociş gelcek. belki dışarı çıkarız dedi.ben de yemek yaptım önceden söyleseydin dedim sonra o da cvp verdi sonra bende cvp verdim sevgililer gününde kavga ediyoduk walla iyimi..ki yani kolay kolay kavga etmeyiz..
ney se herkese iyi kandiller diliyorum hoşçakalın

Canım, başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun...

cnmm topiğin ilk annesi isen girmiyorsan biz seni tanımadık hatırlamadık...
Kimsenin canı sıkılmadı sen rahat ol sadece senden sonra burda baya bi kurallar değiişti. Kilo aldık büyüdük hep beraber.. O yüzden başka topik açtılar beni sever sayarlar sağolsun canlarımmm bende onları severim o yüzden konuşulunca sinirlenirim diye konuşmuyorlar. Sende aradan girmişsin konuya zaten bi suçun yok.

Kizlar az önce isyerinde bi müsteri herkese cicek almis getirdi:) Biz sevgililer gününü kutlamiyoruz esimle ama yinede aksam onu sinir etmek icin derim elin adamlari cicek aldi bana sen ne aldin diye:))

Kuzuuuu ben acıktım bacım yaaa.
Acaba çıksam mı topikten malum acıkınca gözüm dönüyor ya:))))))

Sorma yaa, artık yediğimin haddi hesabı yok...
Evde yiyorum bi yandan da ağayı geçtim diyorum, eşim diyor ağa kim...
Ne olacaz böyle bilmiyorum....Yakında top gibi yuvarlanacam..
Meyve ye kız..Meyve keser diyee meyve yedim demin, bana mısın demedi..Belki sende işe yarar..

meyve beni acıktırır..
Bulgur pilavı ile salata istedi cnm. Anammm ağzım sulandı şimdi:)))))))

gezdin geldin dimiiiiiiiiiiiii
ne yaptın kız ne güzel demi ev kadını olmak.

aayy ege cok güzelk kızzzzzzz
sabahtan yemek yaptım
dedim aksama sevgililer günü yemeği yapayım cok değişik köfte makarna ahahaha
neyse rahat beeeeeeeee
hamdolsun vallahi
geldim şimdi totomu dinlendiriyorum
darısı basınıza kardesleriiiiiiiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…