2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

üf ya tetanoz aşısı vuruldum bugün, geldiğimde iyiydim, uyudum uyandım ağrıyor biraz, inşallah artmaz gece((

my-miracle, geçmişe baktım da mozart for baby.nin sitesini vermişsin. ben de burada bulamam diye üzülüyordum, indirebilirim inşallah senin dediğin yerden. sağol

my-miracle, geçmişe baktım da mozart for baby.nin sitesini vermişsin. ben de burada bulamam diye üzülüyordum, indirebilirim inşallah senin dediğin yerden. sağol

Linki koymadım baya aramıştım ama burda 2 albüm var download album dersen hepsini birden indirio.

http://www.munchkin.com/information_station/downloads.html

albümlerde 3 part var.
wake up -uyandırma
playtime - oyun zamanı
sleepy time - uyku zamanı

ona göre dinlet bence . ritmleri farklı çünkü.
büyüdükten sonra da dinletebilirsin.

diğer linki bulup eklerim yine

Son düzenleme:
tamam sağolasın. indirmeyi denemedim gerçi daha, deneyeyim

selam arkadaşlarrr
rahim ağzı kontrolüm için doktoruma gittim, çok şükür ters bi durum yok ama bu sefer gevşeklik olan noktayı ben bile gördüm çıplak gözle...bööle kara bi leke gibi bişey...iyicene baktı etti, çok şükür incelme felan olmamış...
cumartesi günü de rutin muayenem var, ondan önce çarşamba detaylı us kontrolüm var....aaaey sıtkım sıyrıldı doktora gitmekten tööbe tööööbeee

aa fatmanın bebiktemi değşmiş ne oluyor şimdi?

meyve beni acıktırır..
Bulgur pilavı ile salata istedi cnm. Anammm ağzım sulandı şimdi:)))))))
ay ewet meywe benide çok acıktırıyo hele elma yedikten sonraresmen kazınıyo midemmmmm
ewet ewet aynen bu canım çok sağol
buraya göre benim bebek 630gr görünüyor 23+2de
Kuzuuuu ben acıktım bacım yaaa.
Acaba çıksam mı topikten malum acıkınca gözüm dönüyor ya:))))))
sen işten mi ayrıldın?

Kendini hiç suçlama canım.. bebeğine hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle benim dualarım seninle.. korkma streste yapma oğluşuna... kendine iyi bak..

insan kötü oluyor canım ya ne bilim inşallah bişey olmaz iyiye gidiorum ama yatıyorum sürekli...

bende birazdan dua edicektim..senin için de edicem canım..hem bugün cok güzel bi gün..görüşüz..

Allah razı olsun canım sağol eksik olma...

öyle yapıorum dinleniyorum yatıyorum sürekli, iyi gibiyim başım çatlıyor ama stresten sanırım. Tşk ederim canlarım dua edin yeter, bebeğime bişey olmasın...

Annem geldi sağolsun canım, WC'ye bile kalkmama izin yok bi iyileşiyim de başka bişey istemiyorum... Kanamamda durma var... Bakalım takip altındayız...

mervecim şu kandil aksamında dualarım seninle ve bebeğinle beraber Allah a emanet olun
eminim atlatacaksınız evvel Allah

mervecim şu kandil aksamında dualarım seninle ve bebeğinle beraber Allah a emanet olun
eminim atlatacaksınız evvel Allah

Allah bin kere razı olsun canımm, kızlar dualarla iyi oldum biraz biraz tetikteyim ama, Allah hepinizden razı olsun çok sağolun, Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın canlarım...

günaydın herkesee.... bugün çok sık giremeyebilirim yoğun burası.. Fazla kaynatmayın diycem ama bi işe yaramayacak :)
Dün akşam ben uyuyordum, kocam maçtan geldi. Elini öptürdü bana kızının yerine :) kandil ya kızım babasının elini öpsün dedi , ben de öptümm uyku sersemi :) ne gülmüştür kıs kıs :) diyemedim doğsun kızın o öper elini, ben niye öpüyorum diye :) sabah farkettim servise yürürken, bi saattir gülüyorum kendi kendime..
Hadi ben kaçtım, çok öpüyorum hepiniziii

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn.. ben geldim herkeşler nasıllar

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr süt izni 1,5 saatten 3 saate çıkmışşş hee yooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…