my-miracle, geçmişe baktım da mozart for baby.nin sitesini vermişsin. ben de burada bulamam diye üzülüyordum, indirebilirim inşallah senin dediğin yerden. sağol
tamam sağolasın. indirmeyi denemedim gerçi daha, deneyeyimLinki koymadım baya aramıştım ama burda 2 albüm var download album dersen hepsini birden indirio.
Munchkin: Information Station: Downloads
albümlerde 3 part var.
wake up -uyandırma
playtime - oyun zamanı
sleepy time - uyku zamanı
ona göre dinlet bence . ritmleri farklı çünkü.
büyüdükten sonra da dinletebilirsin.
diğer linki bulup eklerim yine
aa fatmanın bebiktemi değşmiş ne oluyor şimdi?ya fatmanın cinsiyet değişmiş ben de şimdi benimki de değişirmi diye tutuştum.tövbe yarabbi allah günah yazcak bana walla. kız diye geberdim şimdi de ya değişirse diye düşünüyorum
seninde kızdı dimi kaçıncı hafatda kesinleşti.
ay ewet meywe benide çok acıktırıyo hele elma yedikten sonraresmen kazınıyo midemmmmmmeyve beni acıktırır..
Bulgur pilavı ile salata istedi cnm. Anammm ağzım sulandı şimdi:)))))))
ewet ewet aynen bu canım çok sağol
sen işten mi ayrıldın?Kuzuuuu ben acıktım bacım yaaa.
Acaba çıksam mı topikten malum acıkınca gözüm dönüyor ya:))))))
Kendini hiç suçlama canım.. bebeğine hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle benim dualarım seninle.. korkma streste yapma oğluşuna... kendine iyi bak..
bende birazdan dua edicektim..senin için de edicem canım..hem bugün cok güzel bi gün..görüşüz..
..merve.. geçmiş olsun canım.. dua edicem bende sana.. bebişinde sende iyi olcaksın Allahın izniyle, merak etme..sadece sen stres yapma, rahat ol.. uzat ayaklaını dinlen sakın kalkma.. kötü şeyler getirme öle aklına, iyi şeyler düşün hadi canım..
canım dualarımız seninle üzülme moralini bozma, insan üzülür panik olur ama hiçbi faydası yok Rabbim onu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirecekse hiç bişey engel olamaz. sen böyle düşün duanı et hiç kalkma yat dinlen..annen de geliyormuş o sana misler gibi bakar.. ben de dua ederim canım..
Bi kaç gündür siteyi takip edemiyorum canlarım... yalnız dualarınıza ihtiyacım var bu aralar bebeğim riskte...
Dün baş dönmesinden ve ardından yere yığılmamla hastaneye gittik, yüksek tansiyondan serum yedim... normale düşürdüler şimdi1 hafta boyunda tansiyonumu takip altına almam gerekiyor...
onu da geçtim bu sabah adet olur gibi kan gelmiş apar topar hastaneye gittik eşimle... açılma yokmuş ama düşük riskim var... şimdi onu da takip ediorum çok geldiği takdirde gebeliğime son verilebilirmiş...
oğlum sağlıklıymış stres ve sıkıntı yok dedi yatak istirati verdi doktor... çok korkuyorum kızlar annem yolda geliyormuş bende kalıcak iyileşene kadr...
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFENNNN
mervecim şu kandil aksamında dualarım seninle ve bebeğinle beraber Allah a emanet olun
eminim atlatacaksınız evvel Allah
Günaydın herkese...
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn.. ben geldim herkeşler nasıllar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr süt izni 1,5 saatten 3 saate çıkmışşş hee yooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?