aayy ege cok güzelk kızzzzzzz
sabahtan yemek yaptım
dedim aksama sevgililer günü yemeği yapayım cok değişik köfte makarna ahahaha
neyse rahat beeeeeeeee
hamdolsun vallahi
geldim şimdi totomu dinlendiriyorum
darısı basınıza kardesleriiiiiiiiiiim
offff yaaa...ben de istiyorum ben de....
Civan yasakladı bana pilavı makarnayı...ama yasaklar tatlıdır yaa, hergün yiyesim geliyor...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kandil ya mübarek gün yüzü suyu hürmetine. Zengin olayım borçlarım bitsin evde oturayım:)))))))))) sıkılırım gerçi evden de ilk zamanlar iyide
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kandil ya mübarek gün yüzü suyu hürmetine. Zengin olayım borçlarım bitsin evde oturayım:)))))))))) sıkılırım gerçi evden de ilk zamanlar iyide
umrum değil valla yiycem ohhhhhhh ona ne o mu alıyor kiloyu onun karısımıyım ki beni zayıf görmek istiyor.
Kız, adam beni zayıf görceğinden değil, açılma artabilirmiş boy kısa, kilo çok alınca açılman artabilir dedi..Ama yiyorum vvalla bende..Hele misafirler varken iyice bozdum...
Bi de varya, tefalin actifry varya, 1 kaşık yağla patates kızartan, ev hediyesi geldi ondan..1 haftadır yapıyorum hergün, yiyoruz..Duba gibi olucam...
kız, adam beni zayıf görceğinden değil, açılma artabilirmiş boy kısa, kilo çok alınca açılman artabilir dedi..ama yiyorum vvalla bende..hele misafirler varken iyice bozdum...
Bi de varya, tefalin actifry varya, 1 kaşık yağla patates kızartan, ev hediyesi geldi ondan..1 haftadır yapıyorum hergün, yiyoruz..duba gibi olucam...
evet bende sıkılmazsam iyidir
10 kusur senedir evde değilim ki bende
ama hamileyken ve benim malum her gün ayrı birşeyim var aahahaha sıkılmayabilirim :)
kuzucuk afiyet şeker şifa olsuuuuuuuuuuun
iyi günlerde kullan yeni oyuncağını :)))) o aletle baska seylerde yapılabiliyormus iyice ögren valla :)
nasıl o gerçekten güzelmi
aman artık sıkılmam valla eskiden di o . şimdi 2 çocuk biri okula biri evde yemek ev sil süpür çamaşır ütü bitmez birde.. Ooo valla tam evcilik oynuycam:)) ama çıkamam işten
ALLAH BELKİ KABUL ZAMANINA GELİRDE KABUL EDER DUAMI DUY SESİMİ RABBİMMMMMMMM HAYIRLISIYLAA
o paralara değecek bişey değil...çıkmam lazım,yarın anlaırım..patron dibime geldi, kapatıyorum..
Iyi akşamlar.
aminnnnnnnnolumlama yapalım belki tutar tüm dünya yapıyor ege..
Olumlu düsünelim
evrene ne istediğimizi söyleyelim belki geri döner :))))
kandil günü :)
mujks
allah gönlüne göre versin gülüm
kızlar öpüyürum sizi hayırlı kandiller kocanızla mutlu huzurlu çocuklu günler .....
canlar bende cıkıyorum herkese öpücüüüüüüük
Birce burdaaa....
Duy kız sesimii...Hoşgeldin....
Memleket havası yaradı mı yaman beyeee...Özledim kız seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?