2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kandil ya mübarek gün yüzü suyu hürmetine. Zengin olayım borçlarım bitsin evde oturayım:)))))))))) sıkılırım gerçi evden de ilk zamanlar iyide

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kandil ya mübarek gün yüzü suyu hürmetine. Zengin olayım borçlarım bitsin evde oturayım:)))))))))) sıkılırım gerçi evden de ilk zamanlar iyide

evet bende sıkılmazsam iyidir
10 kusur senedir evde değilim ki bende
ama hamileyken ve benim malum her gün ayrı birşeyim var aahahaha sıkılmayabilirim :)

umrum değil valla yiycem ohhhhhhh ona ne o mu alıyor kiloyu onun karısımıyım ki beni zayıf görmek istiyor.

Kız, adam beni zayıf görceğinden değil, açılma artabilirmiş boy kısa, kilo çok alınca açılman artabilir dedi..Ama yiyorum vvalla bende..Hele misafirler varken iyice bozdum...
Bi de varya, tefalin actifry varya, 1 kaşık yağla patates kızartan, ev hediyesi geldi ondan..1 haftadır yapıyorum hergün, yiyoruz..Duba gibi olucam...

kuzucuk afiyet şeker şifa olsuuuuuuuuuuun
iyi günlerde kullan yeni oyuncağını :)))) o aletle baska seylerde yapılabiliyormus iyice ögren valla :)

nasıl o gerçekten güzelmi

evet bende sıkılmazsam iyidir
10 kusur senedir evde değilim ki bende
ama hamileyken ve benim malum her gün ayrı birşeyim var aahahaha sıkılmayabilirim :)

aman artık sıkılmam valla eskiden di o . şimdi 2 çocuk biri okula biri evde yemek ev sil süpür çamaşır ütü bitmez birde.. Ooo valla tam evcilik oynuycam:)) ama çıkamam işten
ALLAH BELKİ KABUL ZAMANINA GELİRDE KABUL EDER DUAMI DUY SESİMİ RABBİMMMMMMMM HAYIRLISIYLAA

Son düzenleme:

olumlama yapalım belki tutar tüm dünya yapıyor ege..
olumlu düsünelim
evrene ne istediğimizi söyleyelim belki geri döner :))))
kandil günü :)
mujks
Allah gönlüne göre versin gülüm

olumlama yapalım belki tutar tüm dünya yapıyor ege..
Olumlu düsünelim
evrene ne istediğimizi söyleyelim belki geri döner :))))
kandil günü :)
mujks
allah gönlüne göre versin gülüm
aminnnnnnnn
tmm olumlu olalım bakalım. Evrene yolladım dileklerimi belki geri döner:)))))))

kızlar öpüyürum sizi hayırlı kandiller kocanızla mutlu huzurlu çocuklu günler .....

amin cnm iyi dileklerin için sağol aynı şekilde..

Birce burdaaa....
Duy kız sesimii...Hoşgeldin....
Memleket havası yaradı mı yaman beyeee...Özledim kız seni...

yaramaz mı teyzesi iyice soluttum ona izmir havasını:))) ben de özledim seni. yazdım kaç kere sana ama hep çıtığın zamana denk geldi okuyamadın. şimdi yine çıkıyorsun galiba( sen de yorulmuşsun son zamanlarda dinlen iyice yorma kendini de öyküyü de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…