Günaydın herkese...
günaydın cnmmm...
amannn isterse 5 saat olsun bana yaramazki vermezler bana vermiyorlar yani.
günaydın kıssssss özledim seni heee
günaydın kuzummmmmmmm
istanbulda tam uyuyacak bir hava var yaa...
günaydın arkadaşlaarrr...
inşallah artık rahmimle ilgili bi sorun çıkmaz da ben de normal hamileler gibi 3-4 haftada bir doktora gitmeye başlarım...
ayy inş. canım Allah yardıme tsingünaydın arkadaşlaarrr...
inşallah artık rahmimle ilgili bi sorun çıkmaz da ben de normal hamileler gibi 3-4 haftada bir doktora gitmeye başlarım...
Ben de özledim kısss..Dün denk gelemedik bi..O kadar yazdım, haberlerini duydum erkeğe dönmüş seninki..Hayırlısı olsun..
evt yaaa öle oldu valla dumur oldusen nasılsın iyimisin dinlenseydin iyice
oyy yesinler kuzunuuu....Benim kız acıktı, anne yemek yeee tekmeleri atıyor..Sert ama çok sık değil...
Kızımı mutlu edicem kahvaltı yapıp...Sonra da doydum tekmeleri atacak sık sık, ama hafif hafif...
İyiyim, dinlendim sayılır..Ama işler çok birikmiş..Bu hafta eskisi gibi giremeyeceğim..Sürekli çalışmam lazım..
Benim kız acıktı, anne yemek yeee tekmeleri atıyor..Sert ama çok sık değil...
Kızımı mutlu edicem kahvaltı yapıp...Sonra da doydum tekmeleri atacak sık sık, ama hafif hafif...
tam ben yazacaktım sen yazdın resmen çıldırdı altıma doğru vuruyor.. bende tostumu bekliyorum gelsin yiycemm
oyy yesinler kuzunuuu....
ayy gene özleyeceğiz desene.... yardım edelim kıssss
tam ben yazacaktım sen yazdın resmen çıldırdı altıma doğru vuruyor.. bende tostumu bekliyorum gelsin yiycemm
ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa
ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa
burun kanaması ve tıkanıklğı normaldir yazıyor. bende tıkankklık var.ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa
Hepinize afiyet olsun kızlar ya siz çalışıyonuz da bana ne oluyor ya, ben tostumu 7.30 gibi yedim kahve yağçam şimdi.. Çok geç kalmışınız kız kahvaltı için..
Hepinize afiyet olsun kızlar ya siz çalışıyonuz da bana ne oluyor ya, ben tostumu 7.30 gibi yedim kahve yağçam şimdi.. Çok geç kalmışınız kız kahvaltı için..
Ege, artık bazı tekmelerini anlayabiliyorum yaaa...Millete diyorum gülüorlar, olur mu öyle şey diye...
Ama gerçekten bak, tekmelerin şiddeti duruma göre değişiyor...Babasına yılışıyor, yılan gibi kıvranıyor..
Böyle diyorum millet de olmaz öyle şey normal hissiz tekmelerdir onlar diyorlar ama öyle değil demi yaa..Sen önceden de doğum yaptın, nette bile yazıyor, artık bizi duyuyorlarmış, hissediyorlarmış, bilinçli tekmeler atıyorlarmış...
Acaba diyorum gerçekten anlıyor muyum, yoksa milletin dediği gibi mi oluyor ? Ne dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?