2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnmmm...
amannn isterse 5 saat olsun bana yaramazki vermezler bana vermiyorlar yani.

bana yarıyoo kıss deme öleee ohh valla 12 de öğle tatiline girerim 1 de işe gelir 2 de süt iznime çıkarım oooohhhhhhhh bebikimle ben süper yaaa çok sevindim heeee

günaydın arkadaşlaarrr...
inşallah artık rahmimle ilgili bi sorun çıkmaz da ben de normal hamileler gibi 3-4 haftada bir doktora gitmeye başlarım...

günaydın arkadaşlaarrr...
inşallah artık rahmimle ilgili bi sorun çıkmaz da ben de normal hamileler gibi 3-4 haftada bir doktora gitmeye başlarım...
ayy inş. canım Allah yardıme tsin
Ben de özledim kısss..Dün denk gelemedik bi..O kadar yazdım, haberlerini duydum erkeğe dönmüş seninki..Hayırlısı olsun..

evt yaaa öle oldu valla dumur oldu sen nasılsın iyimisin dinlenseydin iyice

Benim kız acıktı, anne yemek yeee tekmeleri atıyor..Sert ama çok sık değil...
Kızımı mutlu edicem kahvaltı yapıp...Sonra da doydum tekmeleri atacak sık sık, ama hafif hafif...

Son düzenleme:
Benim kız acıktı, anne yemek yeee tekmeleri atıyor..Sert ama çok sık değil...
Kızımı mutlu edicem kahvaltı yapıp...Sonra da doydum tekmeleri atacak sık sık, ama hafif hafif...
oyy yesinler kuzunuuu....

İyiyim, dinlendim sayılır..Ama işler çok birikmiş..Bu hafta eskisi gibi giremeyeceğim..Sürekli çalışmam lazım..

ayy gene özleyeceğiz desene.... yardım edelim kıssss

tam ben yazacaktım sen yazdın resmen çıldırdı altıma doğru vuruyor.. bende tostumu bekliyorum gelsin yiycemm

Hepinize afiyet olsun kızlar ya siz çalışıyonuz da bana ne oluyor ya, ben tostumu 7.30 gibi yedim kahve yağçam şimdi.. Çok geç kalmışınız kız kahvaltı için..

ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa

Canım benim 2-3 haftadır kanıyor malesef.. hamilelikte normalmiş.. Ben birde kan sulandırıcı alıyorum ya ondan mı nedir, biraz zor geçiyor ... Ama miktar olarak çok değil gene de..

tam ben yazacaktım sen yazdın resmen çıldırdı altıma doğru vuruyor.. bende tostumu bekliyorum gelsin yiycemm

Ege, artık bazı tekmelerini anlayabiliyorum yaaa...Millete diyorum gülüorlar, olur mu öyle şey diye...
Ama gerçekten bak, tekmelerin şiddeti duruma göre değişiyor...Babasına yılışıyor, yılan gibi kıvranıyor..
Böyle diyorum millet de olmaz öyle şey normal hissiz tekmelerdir onlar diyorlar ama öyle değil demi yaa..Sen önceden de doğum yaptın, nette bile yazıyor, artık bizi duyuyorlarmış, hissediyorlarmış, bilinçli tekmeler atıyorlarmış...
Acaba diyorum gerçekten anlıyor muyum, yoksa milletin dediği gibi mi oluyor ? Ne dersin..

ayyy bnde açıktım yaaa bişiler alayım bari midem bulanıo yaa bu arada sabah burnum kanadı yaaa
burun kanaması ve tıkanıklğı normaldir yazıyor. bende tıkankklık var.

Hepinize afiyet olsun kızlar ya siz çalışıyonuz da bana ne oluyor ya, ben tostumu 7.30 gibi yedim kahve yağçam şimdi.. Çok geç kalmışınız kız kahvaltı için..

öyküm günaydın bayılıyorum senin enerjine.. kahve türk kahvesimi içiyorsun ben haftada 2 tane içince korkuyorum fazla içtim diye..

Ooo, sen erkencisin..Afiyet olsun canım..
Ben hususi evde yapmıyorum kahvaltı biraz daha fazla uyuyabilmek için...Bi de işyerinde çayım falan hazır..Evde onla uğraşmak zor geliyor..

ben pek inanmıyorum sadece acıkınca ve tatlı yiyince bi tepki vermesi normal geliyor eller kollarhızlanıyor dönüyor huzursuzlanıyor olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…