Günaydın kızlar :87::87::87::87::87::87:
Günaydınnnnnn marabalarımmm
kahvaltımı yaptım geçmişi okudum geldimmm
nasılsınız...
Günaydınnnnnnnnnn hoşgeldinnn iyi ki geldinnn :)
Günaydın kızlar :87::87::87::87::87::87:
nasılsınız...
günaydın kız naber?
benim kısçeme mi gözkoydun hain
Evde olmak başlı başına mutluluk sebebi bence zaten :) çook mutlu ol :) insan kendini evde daha fazla geliştirebilir bence..
işte hep aynı şeyleri yapıyoruz, tıkılıyoruz bi iş yerinin içine
ne mezunuydun canım sen?
Fmgg senin kızı fatmaya kerttik
öyküm senin kızıda blue oğluna kerttik
benimkide bircenin oğuna kerttik
dün söz kesildi çok güzel şenlik vardı
öykümün bahsettiği şekilde ev hanımı olmak asla dedim ben çilekcim =) hane ev gezmesi, komşuluk gibi... klasik hal...
ben sadece çalışmıyorum diyorum =) istersem istediğim yerde iş bulabilirim ama keyifli böyle... stressiz rahat... bende bi cv var hem üffff uheuehuehe=) kendini de avutmak olsa, zorunlu hallerden olduğu için de olsa, mutluyummmmm!!!!
ohhhooooo dünürüm nerlerdesin sen yaa göüm yollarda kaldı yaaa .
herkes sussun dünürüm knouşacak
Eeeeee seninkinde erkek kuvveti var bacım
Benimkide çok haraketli yanlışlıkla uyanırsam gece bir daha dalamıyorum...
nasılsınız...
Bak yaaaa nasıl gözü var kızımda,
çocuk daha yeni belli oldu erkek olduğu dur azıcık.
Adına karar verdin mi?
Bize de normal kontrolde doktor soracak bişeyiniz var mı diyor bizim nutkumuz tutluyor yok diyip öıkıyoruz :) Halbuki bütün ay konuşuyoruz şunu soralım bunu soralım diye :)
Rıza Hocaya ne sorsak aceeppp :) Walla benim eşim de kesin der, bu kadar parayı biz bunun için mi verdik diye :)
O zamanlar da geleceekkkk :) ayakkabılarımızı kocalar giydirecek, tırnaklarımızı bile kesecekler :)
Oyyy maşallahhhhdarısı benimm ve channel'İn başına..
Ege kızmasın açıklama yapiyimmmm hemen ; tekme hissetmiyoruz daha :) bebikleri hissediyoruzz
Günaydın, hoşgeldiniz ikiniz de..
kızz gözkoymadım direk aldım kızzz bizde öle lagaluga yoktur haaa
İnşallah düğünlerini kaçırmazsınız, ne diyim..
Öyküm karnındaki morluklar kan sulandırıcı iğnelerden değilmi benimde çok morluklar olmaya başlamıştı hematomlar oluşuyor diye doktor kesti sabahları aspirin içiyorum seninki ne iğnesi
kız yazık sana yaa üzüldüm otdü mezunusun evde tv izlemek için mi okudun..mutlu olucam tabi... O yoğunluktan sonra =) uyku tv yatak müzik kitap... Ogghhh... Manükürümü bile ne ara yaptırcağımı şaşırıodum, nası çocuk bakacaktım bilemiyorum.... şimdi kpss ye hazırlanıorum sözde ama 85 yeter ya kasmıcam o kadar =) odtü işletme mezunuyum canım...
bak yaaaa nasıl gözü var kızımda,
çocuk daha yeni belli oldu erkek olduğu dur azıcık.
Adına karar verdin mi?
Fmgg senin kızı fatmaya kerttik
öyküm senin kızıda blue oğluna kerttik
benimkide bircenin oğuna kerttik
dün söz kesildi çok güzel şenlik vardı
Hoşbulduk kuzum :)
valla kızımı kerttik biz çoktan. talibi çok napalım. Geç kaldın tatlım.
Ama işte onlardan zevk alamamıyorsan da sonrasında sıkılıyor insan sen yeni ayrıldın herhalde, bebek biraz büyüsün seneler geçsin çok zor geliyor insana evde oturmak..
eheehe 3 kuruş 5 kuruş, keyifliyse çalışmak güzel tabi, hemde ogghh yarım gün. ben işletme mezunuyum, öğretmen olmam zor... o yüzden standart memur olcam =) bankada vergi dairesine giderdim, tüm kadınlar örgü örüp kitap okuyodu, çok imrenirdim onlara...
biz elimizde koca koca evraklar sabahtan akşama koştur dur hedef hedef diye... peeehhh!!! =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?