2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu olucam tabi... o yoğunluktan sonra =) uyku tv yatak müzik kitap... ogghhh... manükürümü bile ne ara yaptırcağımı şaşırıodum, nası çocuk bakacaktım bilemiyorum.... şimdi kpss ye hazırlanıorum sözde ama 85 yeter ya kasmıcam o kadar =) odtü işletme mezunuyum canım...

Ama işte onlardan zevk alamamıyorsan da sonrasında sıkılıyor insan sen yeni ayrıldın herhalde, bebek biraz büyüsün seneler geçsin çok zor geliyor insana evde oturmak..

Eeeeee seninkinde erkek kuvveti var bacım
Benimkide çok haraketli yanlışlıkla uyanırsam gece bir daha dalamıyorum...

kız benim velet kuvvetlide olcak ha 16. haftada hisettirdi ya benimki doguncada tekme tokat girişir bana herhalde ver şu memeyi diye

Bak yaaaa nasıl gözü var kızımda,

çocuk daha yeni belli oldu erkek olduğu dur azıcık.

Adına karar verdin mi?

yok adına karar vermedik hiç bulamazsak yiğit koyacaz bakınıyoruz daha ne var kız adında

Bence gitmeden not alın sorularınızı, bana biraz kısa geldi gerçekten ama bunlar işlerinin ehli insanlar bir problem olsa şak diye söylerler. Zaten söylüyor sonunda bence hiç sıkıntıo yok diye..

Öyküm karnındaki morluklar kan sulandırıcı iğnelerden değilmi benimde çok morluklar olmaya başlamıştı hematomlar oluşuyor diye doktor kesti sabahları aspirin içiyorum seninki ne iğnesi

Clexan iğne kullanıyorum.. Kan sulandırıcı.. Zaten Coraspinde içiyorum anca yetiyor herhalde.. Gerçi Coraspini bu ay kesçez de.. Sende de mi pıhtılaşma problemi vardı neden iğne oldun..

kız yazık sana yaa üzüldüm otdü mezunusun evde tv izlemek için mi okudun..
öyküm çok haklı valla ne kadar şikayet etsekte bi müddet sonra iyi ki işteyim diyorum . Vee maaş alınca koca eline bakmadığım için şanslıyım diyorumm..

bak yaaaa nasıl gözü var kızımda,

çocuk daha yeni belli oldu erkek olduğu dur azıcık.

Adına karar verdin mi?

kız fatma diyorki anası çok çalışıyor ne çeyiz yapar kızına paranda gözü var.

Fmgg senin kızı fatmaya kerttik
öyküm senin kızıda blue oğluna kerttik
benimkide bircenin oğuna kerttik
dün söz kesildi çok güzel şenlik vardı

Hangi ara kerttiniz kız insafsızlara bak neler kaynatmışlar ben yokken

Fatmacım yiğit çok güzel isim.
Hayırlısı olsun ne diyim.

Ama işte onlardan zevk alamamıyorsan da sonrasında sıkılıyor insan sen yeni ayrıldın herhalde, bebek biraz büyüsün seneler geçsin çok zor geliyor insana evde oturmak..

yeni sayılır, 8 ay oldu =)
bebek büyüyünce yani 7-8 aylık olunca çalışırım zaten bebeğe bakacak ebeveyn bulursam eğer =) anneleri kandırcam artık yapcak bişi yok =) daha çok var yaaa olmadı kocamla kahvaltıcı açarıs işi gücü bırakıp... off düşünmek istemiorum şimdi... bebekim doğsun bi önce... =)

heryerde farklı tabi canım işler.. Ama benim komşumda vergi dairesi memuruydu onlar deli gibi mesai yapıyorlardı.. Şans işi bunlar aslında... Bende başka şubelere bakardım hatunlar oturup dururdu, bizde kaynardı müşteri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…