2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deli :))
bende korktum biişey oldu sandım detaylım iyi geçmedi diyince. Zaten bodrum üzdü beni. Bugun gösterir annnesi çiko ye sen bolca dönsün dr a

demi kız ay nasıl alışmışız birbirimize damak tadlarımızı bile unutmuyoruz.
Valla yedim su içiyorum bulgur şişicek içimde. Sonrada niye kilo alıyorum:))))))

bulgurr cok kılooo yapmaz be canım ye bosverrr hem ege sen bgn acıkmassın artıkk:):):)..
bende cok severım yesıl slata eksılı bıde bulgur pılavıı off haftaya yapım baree<:):):))

kızlarrrr bodruma ne oldu??
inşallahh kötü bişi yoktur?
bende başıma bi hal getiricem şu temizlik konusunda,
camları sildim bugün, ya uzanırken yada paldır küldür aşağıda bulmasam bari kendimi

hay maşallah sana yaa, becerikli hatun :)) valla çok güzel süpersin :) ben de bi sütçü amca gördüm mahallede ama saatlerini yakalamam lazım, hiç mayalamadım bi tecrübe etmem lazım. ilk mayayı nasıl yaptın canım hazır yoğurttan mı yaptın?
selammmm kızlarrr
ne olmuş burda böle yaw
kavga vardıda bizmi kaçırdık
eski dünürü, ağamı üzmüşler
yolarımmmmm wallaa
kız yok biz üzülmedik, ne üzülcez çokşükür neşemiz yerinde valla, Allah bozmasın olur arada böyle ama buranın iskeleti sağlam kalıcı olanlar kalır hep inş. :)

afiyet olsun size Valla oturuyom alışmayada başladım miskinliğe ....işte yok ev işide yok ohhhh tadını çıkartayım bariiiii
çıkar valla, ben de soğuktan korkuma çıkmadım bugün. burnum yara oldu soğukta yürürken.iyileşmiyo 10 gündür falan..
alem ağam benim kız süper beslenmişsin bulgur pilavı çook faydalı valla afiyet olsun durucuğa yarasın..

kııız ben napim, hemşom diye aldık kızını, dün ben geçmişi okuyup gelene kadar bi baktım kızı vermiş birceye..ben de gittim oykumun kızını aldım napim

kızlarrrrr bebek takvimi yapın banaaa helppppp
SATım 22.09
doğum tarihi 29.06
bekliyorum canlarımmmmmmm

helal olsun bu kadar yıllık kadınım ben bile denemedim helvayı. Bravoo

bulgurr cok kılooo yapmaz be canım ye bosverrr hem ege sen bgn acıkmassın artıkk:):):)..
Bende cok severım yesıl slata eksılı bıde bulgur pılavıı off haftaya yapım baree<:):):))
yap kız harika valla evet acıkam diye ümit ediyorum

Inşallahh kötü bişi yoktur?
Bende başıma bi hal getiricem şu temizlik konusunda,
camları sildim bugün, ya uzanırken yada paldır küldür aşağıda bulmasam bari kendimi

bebeğinin böbreklerinde büyüme var idrar yolları tıkalıymış idrarını yapamıyormuş sanırsam. Başka dr git dedik sünnet olunca geçer demiş dr. Ama içi kötü oldu tabi kızcağızın

yaa yapma artık detaylı temızlık cok bosver senı bılen zaten bılıyo bosverr kendınde rahat et. bak pıs pıs camlara kısa bı sure ıcın:):))

bebeğinin böbreklerinde büyüme var idrar yolları tıkalıymış idrarını yapamıyormuş sanırsam. Başka dr git dedik sünnet olunca geçer demiş dr. Ama içi kötü oldu tabi kızcağızın

Kıyamam yaa, sünnet olana kadar ne olacakmış daha doğmasına 4 ay var...Doğar doğmaz hemen yaptırsalar bile 4 ay ne yapacak içerde..

yaa yapma artık detaylı temızlık cok bosver senı bılen zaten bılıyo bosverr kendınde rahat et. bak pıs pıs camlara kısa bı sure ıcın:):))

Evet cam falan silme ya,channel doğru söylüyo...Ben iyice saldım kendimi, camlar 2 hafta önce eve girerken silindi, bi daha da anca doğuma silinir..Ellemiyorum hiç...

maşallah enişteye tebrikler valla akşama kavursun ben de geliim
kız camları falan silme sevibadeeee, kirli kalsın nolcak, şu yağmurlar karlar bi geçsin de sonra kadın tutarsın annen gelir bişeyler olur sen yapma ama Allah korusun canım yaa...
kızlarrrrr bebek takvimi yapın banaaa helppppp
SATım 22.09
doğum tarihi 29.06
bekliyorum canlarımmmmmmm

ben yaparım şeker, üstünde ne yazsın?

Ne oldunuz yaaa, ortalık karışmış yineee...
Biri özet geçiversin neler oldu, bodruma ne olmuş ??

kuzumm sen ne erken cıktınn bodrumdadamı yoktunn:)
allaha sukur cok kotu bısı deıl cnm ya bobreklerınde sorun varmıs sanırım ama doktor en kotu ıhtımalle ılerde sunnette gecer demıs daha keısn bısı de yok zaten bıdaha doktora gıtcek

ay üzüldüm bodruma. geçenlerde izmirde gazetede okumuştum sanki böyle bir şey, anne karnında halletmişlerdi sorunu. bir şey takmışlardı galiba bebeğe, unuttum ayrıntıları ama hallolmuştu.

kıyamam yaa, sünnet olana kadar ne olacakmış daha doğmasına 4 ay var...doğar doğmaz hemen yaptırsalar bile 4 ay ne yapacak içerde..

başka dr gidecek bakalım baya kötüydü.

Sevibade kız yok manyağın teki geldi 3-5 gün takıldı burda artislik yaptı hallettik.
Blue nun dediği gibi buranın temeli sağlam yeni gelenler edebi ile kalırsa eyvallah yoksa byeeee
öyküm sende iyi ayar vermişsin hee.. Edebiyat öğrt.kızı olduğun belli vesselamm..

Ne demek napim kız son çare mi benim kızı aldın ayol

Bu arada yoğurt mayalama için yoğurt makinaları varya ben kızıma almıştım onlardan çok güzel oluyor ve çok pratik.. Bebekler için güzel oluyor.. Ben evde beceremiyorum pek..

yanııı sana yu... dıorum adama helvadamı kavurttunn supersın yaaa:):):):)
ayy keske bnm adamda ırmık helvası yapabılsee gercı karısı tutturamıyo o nası yapsın:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…