yemeğini yedinmi anacım
Aman iyi 10-15 dk güzel geçinicez demek senle
Evet aynısını bende dedim sabah cerene kadın benden sonra hamile kaldı doğuruyo,
detaylım iyi geçmedi ege bebek hiçbi tarafını göstermedi bi beynine ve birazda vücuduna bakabildi dr, bugün 5 de yine gideceğiz inşallah güzel bi pozisyonda olur, çünki dr özellikle kalbine bakmam lazım dedi, bende hadi yine aynı şekilde durursa bu kız dedim, görene kadar devam dedi yaa
Blueeee küstürdü kızımı tabeeee, mavi boncukları dağıta dağıta
ayyy esım arıyooo sımdııı dıokııı anne bebek fuarı var cok guzelll beraber gıdelım:)
demi kız ay nasıl alışmışız birbirimize damak tadlarımızı bile unutmuyoruz.
Valla yedim su içiyorum bulgur şişicek içimde. Sonrada niye kilo alıyorum:))))))
hay maşallah sana yaa, becerikli hatun :)) valla çok güzel süpersin :) ben de bi sütçü amca gördüm mahallede ama saatlerini yakalamam lazım, hiç mayalamadım bi tecrübe etmem lazım. ilk mayayı nasıl yaptın canım hazır yoğurttan mı yaptın?canım 5 litre süt getiriyo teyzecim. 4 litresini yoğurt mayalıyorum ; 1 er litrelik kavanozlarda yapıyorum, her yeni açtığımda tazeliğini korusun diye. 1 litrelik kavanoza yaklaşık 1 yemek kaşığı yoğurdu sütle karıştırarak kavanoza ekliyorum üzerine 1-2 damla limon damlatıyorum. kavanozun ağzını streç le kaplayıp hava almayacak şekilde kapağını kapatıyorum. sonra kavanozlarımı evin sıcak bir yerine koyup üzerlerini de sıcak tutacak bi hırka vs. ile örtüyorum.6-7 saat bekledikten sonra sarsmadan buzdolabına alıyorum, ertesi gün taptaze ev yoğurdum hazırrrrrrrhamile kaldım kalalı hiç dışardan almadım hep evde yaptım, ama bulunduğum yerde taze süt olduğu için,,, olmasa mecbur hazır tüketicektim. umarım faydası olur tarifimin.
kız yok biz üzülmedik, ne üzülcezselammmm kızlarrr
ne olmuş burda böle yaw
kavga vardıda bizmi kaçırdık
eski dünürü, ağamı üzmüşler
yolarımmmmm wallaa
çıkar valla, ben de soğuktan korkuma çıkmadım bugün. burnum yara oldu soğukta yürürken.iyileşmiyo 10 gündür falan..afiyet olsun size Valla oturuyom alışmayada başladım miskinliğe ....işte yok ev işide yok ohhhh tadını çıkartayım bariiiii
alem ağam benimkız ben de yedim ama çok yedim masadan kalktım yönümü şaşırdım bi döndüm sonra buldum çıkışı 6 yıldır aynı yemekhane yiyoz yemek ama gözüm dönmş. Bulgur pilavı yedim salata felan en sevdiğim ikili
yemeğini yedinmi anacım
aman iyi 10-15 dk güzel geçinicez demek senle
evet aynısını bende dedim sabah Cerene kadın benden sonra hamile kaldı doğuruyo,
detaylım iyi geçmedi ege bebek hiçbi tarafını göstermedi bi beynine ve birazda vücuduna bakabildi dr, bugün 5 de yine gideceğiz inşallah güzel bi pozisyonda olur, çünki dr özellikle kalbine bakmam lazım dedi, bende hadi yine aynı şekilde durursa bu kız dedim, görene kadar devam dedi yaa
blueeee küstürdü kızımı tabeeee, mavi boncukları dağıta dağıta
ay gidin işte ne güzel.
Eşantiyonlar felan oluyor benim arkadaş bez firmalarından neler aldı
helal olsun bu kadar yıllık kadınım ben bile denemedim helvayı. Bravoovalla o yapıyor annem gelecek yakında seviniyor işleri paylaşırız diye ilk denemeleri kötü olyor ikinci üçüncü lezzete dönüşüyor ki hiç mutfaktan anlamaz ama anlıyor artık helva bile kavuruyorrrr
yap kız harika valla evet acıkam diye ümit ediyorumbulgurr cok kılooo yapmaz be canım ye bosverrr hem ege sen bgn acıkmassın artıkk:):):)..
Bende cok severım yesıl slata eksılı bıde bulgur pılavıı off haftaya yapım baree<:):):))
kızlarrrr bodruma ne oldu??
Inşallahh kötü bişi yoktur?
Bende başıma bi hal getiricem şu temizlik konusunda,
camları sildim bugün, ya uzanırken yada paldır küldür aşağıda bulmasam bari kendimi
kızlarrrr bodruma ne oldu??
inşallahh kötü bişi yoktur?
bende başıma bi hal getiricem şu temizlik konusunda,
camları sildim bugün, ya uzanırken yada paldır küldür aşağıda bulmasam bari kendimi
bebeğinin böbreklerinde büyüme var idrar yolları tıkalıymış idrarını yapamıyormuş sanırsam. Başka dr git dedik sünnet olunca geçer demiş dr. Ama içi kötü oldu tabi kızcağızın
yaa yapma artık detaylı temızlık cok bosver senı bılen zaten bılıyo bosverr kendınde rahat et. bak pıs pıs camlara kısa bı sure ıcın:):))
maşallah enişteye tebrikler valla akşama kavursun ben de geliimValla o yapıyor annem gelecek yakında seviniyor işleri paylaşırız diye ilk denemeleri kötü olyor ikinci üçüncü lezzete dönüşüyor ki hiç mutfaktan anlamaz ama anlıyor artık helva bile kavuruyorrrr
kız camları falan silme sevibadeeee, kirli kalsın nolcak, şu yağmurlar karlar bi geçsin de sonra kadın tutarsın annen gelir bişeyler olur sen yapma ama Allah korusun canım yaa...kızlarrrr bodruma ne oldu??
inşallahh kötü bişi yoktur?
bende başıma bi hal getiricem şu temizlik konusunda,
kızlarrrrr bebek takvimi yapın banaaa helppppp
SATım 22.09
doğum tarihi 29.06
bekliyorum canlarımmmmmmm
Ne oldunuz yaaa, ortalık karışmış yineee...
Biri özet geçiversin neler oldu, bodruma ne olmuş ??
kıyamam yaa, sünnet olana kadar ne olacakmış daha doğmasına 4 ay var...doğar doğmaz hemen yaptırsalar bile 4 ay ne yapacak içerde..
hay maşallah sana yaa, becerikli hatun :)) valla çok güzel süpersin :) ben de bi sütçü amca gördüm mahallede ama saatlerini yakalamam lazım, hiç mayalamadım bi tecrübe etmem lazım. ilk mayayı nasıl yaptın canım hazır yoğurttan mı yaptın?
kız yok biz üzülmedik, ne üzülcezçokşükür neşemiz yerinde valla, Allah bozmasın olur arada böyle ama buranın iskeleti sağlam kalıcı olanlar kalır hep inş. :)
çıkar valla, ben de soğuktan korkuma çıkmadım bugün. burnum yara oldu soğukta yürürken.iyileşmiyo 10 gündür falan..
alem ağam benimkız süper beslenmişsin bulgur pilavı çook faydalı valla afiyet olsun durucuğa yarasın..
kııız ben napim, hemşom diye aldık kızını, dün ben geçmişi okuyup gelene kadar bi baktım kızı vermiş birceye..ben de gittim oykumun kızını aldım napim
maşallah enişteye tebrikler valla akşama kavursun ben de geliim
kız camları falan silme sevibadeeee, kirli kalsın nolcak, şu yağmurlar karlar bi geçsin de sonra kadın tutarsın annen gelir bişeyler olur sen yapma ama Allah korusun canım yaa...
ben yaparım şeker, üstünde ne yazsın?
ay üzüldüm bodruma. geçenlerde izmirde gazetede okumuştum sanki böyle bir şey, anne karnında halletmişlerdi sorunu. bir şey takmışlardı galiba bebeğe, unuttum ayrıntıları ama hallolmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?