2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yazdıklarınla kendini bi kez daha ortaya koymuşsun, koca forum kötüüüü bi tek sen iyisiin :))
hala yok iki kelimeyi bi araya getirememek falan, hala birilerini küçük görme..
ha bi de komik olan ne biliyor musun, tüm dünyaya açık bi forumda dedikodu nasıl oluyor ben buna çok güldüm valla :)) senden mi korkcaz da dedikodunu yapıcaz..
neyse güle güle, hala buralardasın onu da bilmiyoruz sanma..

özlemin kulakları çınlamış kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrr
hemen ismini anınca geldi ..

he yaa ne tesadüf kalbi çoook temiz heralde koştu geldi :))))

Öyküm boşveer , ne güzel yaklaşmışsın ama değmez cvp verdiğine... Biz hepimiz farklılıklarımızla birbirimizi sevdik, sahip çıktık, eğlendik, anlaştık.. Bi kişi de mi problem var, hepimizde mi çok belli..
Senin güzel güzel açıklama yapmana değmez..

selam kızlar ben geldim, sütçü teyzem taze taze sağıp süt getirmiş, onu koydum ocağa, yoğurdumu yapayım

Ohhh ne güsel.. Nasıl yapıyorsun yoğurdunu? Şimdi bebekler doğunca ev yoğurdu yedirmek gerekecek, öğrenelim bakalım..

Ohhh güzel haberler süper...

O kadar da yazıyoruz açık açık anladık falan diye ama kendisi anlamadı , bizi kandırıyorum zannediyor :))

O kadar da yazıyoruz açık açık anladık falan diye ama kendisi anlamadı , bizi kandırıyorum zannediyor :))
boşver canım sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusunu saklamış, bu da yakında kokusunu salar sarımsak kadar bekleyemez nasılsa :))) bugün tam başlamıştı renk vermeye ama sustu son anda
ay neyse, bebişimle yemeğimizi yedik geldik, ama faydasız şeyler çekti oğluşumun canı malesef ama arada olur dimi bişolmaz eve gidemedim bugün halsiz hissediyorum biraz..hava da buuuuzzz gibi, karakaaann kız evde otur mis gibi sıcacık :)

kıslar ben çıkıyorum kendiniz ii bakın hoşçakalın bodrum aklımda kaldı ya şimdi de bodruma gideceğim vergi dairesine napsam arayayım mı bidaha az önce aradım geleyim istersen diye yok dedi bidaha arasama mı o tarafa geliyorum diye

Hello babysss
yemek yedim geldim mutluyum saat 1 oldu bugunde bitecek hürremi seyreceğim. Hürem bizden sonra hamile kaldı 1 bölüm sonra doğuruyor ne güzel ya. Anca gerçi daha çokkk çocuk doğurcak..

Anaaaaaaaaaaa sevibade gelmiş. Ne oldu akşam kız detaylın nasıl geçti

Ohhh ne güsel.. Nasıl yapıyorsun yoğurdunu? Şimdi bebekler doğunca ev yoğurdu yedirmek gerekecek, öğrenelim bakalım..
canım 5 litre süt getiriyo teyzecim. 4 litresini yoğurt mayalıyorum ; 1 er litrelik kavanozlarda yapıyorum, her yeni açtığımda tazeliğini korusun diye. 1 litrelik kavanoza yaklaşık 1 yemek kaşığı yoğurdu sütle karıştırarak kavanoza ekliyorum üzerine 1-2 damla limon damlatıyorum. kavanozun ağzını streç le kaplayıp hava almayacak şekilde kapağını kapatıyorum. sonra kavanozlarımı evin sıcak bir yerine koyup üzerlerini de sıcak tutacak bi hırka vs. ile örtüyorum.6-7 saat bekledikten sonra sarsmadan buzdolabına alıyorum, ertesi gün taptaze ev yoğurdum hazırrrrrrr hamile kaldım kalalı hiç dışardan almadım hep evde yaptım, ama bulunduğum yerde taze süt olduğu için,,, olmasa mecbur hazır tüketicektim. umarım faydası olur tarifimin.

selammmm kızlarrr
ne olmuş burda böle yaw
kavga vardıda bizmi kaçırdık
eski dünürü, ağamı üzmüşler
yolarımmmmm wallaa

Farkettim sorma, son anda sustu :)
Arada olur öyle kaçamaklar.. afiyet olsun, ne yediysen onda da yarar bişeyler vardır sen hiiiç merak etmee oğluşuna... Onlar besliyorlar kendilerini zaten her hakükarda..

boşver bence belki yalnız kalmak istiyor. Gerekirse mesaj at ihtiyacın olursa gelirim diye. Iyi ki sen yanındasın aklım kaldı benimde

afiyet olsun size Valla oturuyom alışmayada başladım miskinliğe ....işte yok ev işide yok ohhhh tadını çıkartayım bariiiii

kız ben de yedim ama çok yedim masadan kalktım yönümü şaşırdım bi döndüm sonra buldum çıkışı 6 yıldır aynı yemekhane yiyoz yemek ama gözüm dönmş. Bulgur pilavı yedim salata felan en sevdiğim ikili

Afiyet olsun bi ben kaldım yemeyen mutfaga gideyimde bari kocamın o lezzetsiz yemeklerinden yiyim

yemeğini yedinmi anacım
aman iyi 10-15 dk güzel geçinicez demek senle
evet aynısını bende dedim sabah Cerene kadın benden sonra hamile kaldı doğuruyo,
detaylım iyi geçmedi ege bebek hiçbi tarafını göstermedi bi beynine ve birazda vücuduna bakabildi dr, bugün 5 de yine gideceğiz inşallah güzel bi pozisyonda olur, çünki dr özellikle kalbine bakmam lazım dedi, bende hadi yine aynı şekilde durursa bu kız dedim, görene kadar devam dedi yaa
blueeee küstürdü kızımı tabeeee, mavi boncukları dağıta dağıta

Kız yazık adama hala o mu yapıyor. Iyi bari heryemeği yapabiliyor.
Afiyet olsun bebişe löplöp et olsun

Valla o yapıyor annem gelecek yakında seviniyor işleri paylaşırız diye ilk denemeleri kötü olyor ikinci üçüncü lezzete dönüşüyor ki hiç mutfaktan anlamaz ama anlıyor artık helva bile kavuruyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…