Web kameradan çektim zor oldu ama bakın siz göbeğe, alem göbek görsün... Ama ben zati göbekliydim bana pek fazla gelmiyor nedense..
Eki Görüntüle 142709
Bana ne bana ne,, ben senin göbüşü görmedim ki..Ne bileyim channel gibi kilo aldım diyip diyip manken çıkmayacağını....Sende ekle hadi...
fmg gelse de onu kandırsak bari sezini özledik göbek ekle diye..
tabi cnm aslı ile eylülün arasında 1 yaş değil nerdeyse 2 yaş olcak eylül kasım2004 1 aya sebep bir yılı gidiyor o yüzden daha çocukluğa yatkın aslı maşallah büyümüş artık daha mantıklı düşünüyor. bakalım öyküm neler olcak merakla bekliyorum..
dün akşam ayaklarım şişti çoraplarımı çıkardım baktım hafif morluk var. minikmucizem geldi aklıma ödem mi oluşuyor diye. ben burda çok şişiyorum ya sanırım sn aya kadar çalışamıycm.
Ben egeye değil sana dedim kız manken çıktı diyee...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizin göbişlerine maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
benim göbek oldu yarım dünya acaip büyüdü
ya kızlar benden bu sabah beyaz bir akıntı gelmiş yani bir çorba kaşığı kadar
doktora gitsem mi bişimidir bilemedim
Web kameradan çektim zor oldu ama bakın siz göbeğe, alem göbek görsün... Ama ben zati göbekliydim bana pek fazla gelmiyor nedense..
Eki Görüntüle 142709
cnm ben dun hastanede bırını gordum 15 yıl sonra bebek yapmaya karar vermısler. buyuk cocukları ıstemıs onlarda buykle basedememısler cocuk yapmıslarr:)))kıyamam ben aslıyaaa yaa ne kadar duygusalll
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizin göbişlerine maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
benim göbek oldu yarım dünya acaip büyüdü
ya kızlar benden bu sabah beyaz bir akıntı gelmiş yani bir çorba kaşığı kadar
doktora gitsem mi bişimidir bilemedim
Eki Görüntüle 142709
ayyyy maşaallaaaaaaaaah
ayy bende eklicem geri kalmamam lazım
ayyyy maşaallaaaaaaaaah
ayy bende eklicem geri kalmamam lazım
tamam o zaman sağlun benim online danısmanlarım mujkssssssss
çilekkkkkkkk gözün aydın senin fındık tepiklemişşşşşşşşşşşşş
Günaydın
Valla eklemem kız hem evde nassı ekliyim ben hastalıklı , yatalak ve şişko bir hamileyim,manken gibi çıkmamın matematiksel olarak mümkünatı yok için rahat olsun üç hamileleik arka arkaya bide hormon bide yatış....
Ekle güzelim alem göbek görsün, millet yemiş kuruyu bebek diye kandırıyor bizi.. Ahanda göbek böle olur kıssssssslar...
Eki Görüntüle 142709
Günaydın
oykumm senın gobegın coook guzelll top gıbıı benımkı yayıldı yaa bende ole ıstıommmmmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?