2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bana ne bana ne,, ben senin göbüşü görmedim ki..Ne bileyim channel gibi kilo aldım diyip diyip manken çıkmayacağını....Sende ekle hadi...
fmg gelse de onu kandırsak bari sezini özledik göbek ekle diye..

Valla eklemem kız hem evde nassı ekliyim ben hastalıklı , yatalak ve şişko bir hamileyim,manken gibi çıkmamın matematiksel olarak mümkünatı yok için rahat olsun üç hamileleik arka arkaya bide hormon bide yatış....

Çocuklar arasında 1 yaş değil 2-3 ayın bile çok farkı oluyor.. Yaşıycaz görücez bakalım.. Yine de kıskansalarda kısa sürer bence yaşları var çünkü..

Valla benden hep geliyo, önemsemiyorum...Önemli değildir bence ..

cnm ben dun hastanede bırını gordum 15 yıl sonra bebek yapmaya karar vermısler. buyuk cocukları ıstemıs onlarda buykle basedememısler cocuk yapmıslarr:)))kıyamam ben aslıyaaa yaa ne kadar duygusalll

Ya ben de anlamıyorum nasıl ikizler bilmiyorum.. Garip bi çocuk ama ikizler çocuğunu hep birlikte tanırsınız yavaş yavaş.. Çok bıcırık çok sosyal çocuklar oluyorlar..

gunaydınnnn cnmmmm. bendende gelıyoo ama ıstersen sor cnm sen bır doktoruna

Web kameradan çektim zor oldu ama bakın siz göbeğe, alem göbek görsün... Ama ben zati göbekliydim bana pek fazla gelmiyor nedense..

Eki Görüntüle 142709

Ayyy, ne güzel çıkmış kız..Ama senink de sadece göbek olmuş .. Ben gibi heryerin şişmemiş...
Maşallah yaa, çok güzel çıkmış...Yusyuvarlak..

Takılıyorum ben yaa, bakma sen bana..Ben de manken gibi değilim, ayı yogiyim ama hoşuma gidiyo resim eklemek..Sağlıklı sıhhatli doğsun bebeler de, mankenlikten geçtik zaten..

oykumm senın gobegın coook guzelll top gıbıı benımkı yayıldı yaa bende ole ıstıommmmmm(

Kameraya sığmadım kız elimle tuşa basmam lazım geldiğinden, siz bide kalçaları falan görseniz.. oooo şiştim.. Ama bebeğimin suçu yok ya ben kiloluydum zaten.. Arkadaşlar diyor ki hatta, sen zayıfladın sadece karnın çıkmış.. Bacaklarım falan hiç kilo almadı.. zati tontiş olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…