2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Valla Fatma nın karnı kurufasülye yemişte gaz yapmış gibi... Ne güzel maşallah.. Hiç kilo milo yok yaaaaaa... İşte uzun boylu olmanın avantajları..

ilahi kurufasulye yemiş gibimi hiç güleceğim yoktu kısss ayyyyyy bugün gideyimde bi kilomu tartsınlar bakayım kaç olmuşum :

Aaa, seninde mi bulandı..Niye oldu acaba yaa..Ama geçti sonra benim, sanki hiçbişey olmamış gibi..İnşallah bi daha da olmaz..Sen de çeksene göbişi..Kız ben çok dar giyerdim, kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor o yüzden biraz fazla aldım..Ama onları bile dar almışım, şimdi artık onlar bile dar geliyor..

ilahi kurufasulye yemiş gibimi hiç güleceğim yoktu kısss ayyyyyy bugün gideyimde bi kilomu tartsınlar bakayım kaç olmuşum :

Evet doğru..Bak benim boyum çok kısa..7 kilo aldm aslında normal gibi ama, acayip oldum...Bodur tavuk her dem taze falan diyorlar yaa, hikayeymiş o...Yürürken bile zorlanıyorum artık..

aslı cok kardes ıostıyormus heralde oykum bu kadar ılgıde garıp genelde kısakanırlarr:):)belkıde sızın de nekadar sıtedıgınızı felan bılıyodurrr

Benimki doğunca kıskancak herhalde, şimdilik bişi yok.. Ama Aslı çok istiyordu zaten daha önce düşük yaptım ya o zaman o kadar üzülmüştü ki, aylarca ağladı, 2 yıl bekledi bu bebeği, her gece dua ediyordu kardeşim olsun diye.. Sonra da isyan ediyordu anne bi daha dua etmiycem Allah istediklerimi hiç yapmıyor diye Biz onu Psikoloğa götürmüştük orda da demiş en çok istediğim şey kardeşim olması diye... Adam da dedi ki çok kardeş istiyor.. Kıskançlık olcak tabi ama kardeşini çok sevcek eminim.. Bide büyüdü artık tabi yani, 8 yaş olcak aralarında normal..

katanaaaaaa olmuşsun kız maşallah bende öyleyimm..

sıımdı ortada bebek yok ılgı varrr oyuzden anlamıyordurda bebek dogsun 2-3 ay sonra aguarını nasıl sever o kardesınınz:)bende eylulcuyummm:)
:) sen hep eylülcüsün zaten bilirim. seviyorda bazen anlamsız şeyler yapıyor. o istedi bebeği onun için yaptık yoksa ben düşünüyordumda cesaretim yoktu.

Günaydınnnn Kızlarrrrrrrrrrrrr
günaydın fıstık

işte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim

Eki Görüntüle 142684
anammmm 4 aylık gibi ne güzel
ben yarım dünya oldum

günaydın canımcım nasılsınnnnnnn...
ya ne güzel sahiplenmiş akıllı bıdığım benim. benimki de çok seviyor aama bazen çaktırmadan kıskanıyor belli.

Canım neyseki buaraya takılıyon sende öğrenirsin yavaş yavaş, ufkun genişler bize takıla takıla...
Bu arada sen kan şekeri için sonuçlarını ne zaman alcan...

ogelden sonra 2 gıbı alıcammm canımmmm bakalım aksama adamın kafasını yedım cıkarsa senın yuuznden seker cıkcak dıeee:):)):ınsallah cıkmaz bısı

Bende anlamadım bulantı işini yiyince geçti ama... Bende kilolu olduğumdan zaten bol şeylerim vardı, birazda aldım tabi ama 2-3 parça bişi, sen değişik değişik giyince şaşırdım, çalışıyorsun çünkü her dakka kıyafet lazım olur.. Ben hiç çekmedim foto, çekersem yollarım canım... Channel da göndermiş ama onda da çok büyük değil bence ya, bi de kilo aldım diye sölenip duruyor.. Egeeeee kız sen yolla da millet göbek görsün..

Ya Aslı da kıskanıyordur içten içe ama ne bilim belli etmez benimki babası gibi ketumdur... Birde Eylül biraz daha küçük çok fark ediyor biliyor musun... Mesela ben Aslı nın geçen yılki fotolarına bakıyorum suratı bile bebek gibiymiş şimdi resmen siması değişti çocuğun.. Ama kardeş kıskançlığı muhakkak oluyormuş, mutlaka yaşarız bizde...

Ağam yasak getir topiğe...
Sadece sen ben fmg resim ekleyelim..Bunlar dal gibi baksana...
hee gerçekten ya bu ne böyle kilo aldım diyor diyor dal gibi.

ben 2 ay önce koydumda bunlardan daha kiloluydum şimdi hayatta koymam kızım .. ohaaa derler bana sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…