Valla Fatma nın karnı kurufasülye yemişte gaz yapmış gibi... Ne güzel maşallah.. Hiç kilo milo yok yaaaaaa... İşte uzun boylu olmanın avantajları..
Günaydın canım benim... Valla bu sabah benimde midem çok bulandı nedense.. Aynı gün olması ne enteresan.. İlk 3 aydaki gibi oldum.. Göbişte süper maşallah canım... Benimde o kadar falan oldu... Bu arada her fotoda da çok şıksın kız... Kaç tane kıyafet aldın öle zuzum...
ilahi kurufasulye yemiş gibimi hiç güleceğim yoktu kısss ayyyyyybugün gideyimde bi kilomu tartsınlar bakayım kaç olmuşum :
Evet doğru..Bak benim boyum çok kısa..7 kilo aldm aslında normal gibi ama, acayip oldum...Bodur tavuk her dem taze falan diyorlar yaa, hikayeymiş o...Yürürken bile zorlanıyorum artık..
aslı cok kardes ıostıyormus heralde oykum bu kadar ılgıde garıp genelde kısakanırlarr:):)belkıde sızın de nekadar sıtedıgınızı felan bılıyodurrr
katanaaaaaa olmuşsun kız maşallah bende öyleyimm..
:) sen hep eylülcüsün zaten bilirim. seviyorda bazen anlamsız şeyler yapıyor. o istedi bebeği onun için yaptık yoksa ben düşünüyordumda cesaretim yoktu.sıımdı ortada bebek yok ılgı varrr oyuzden anlamıyordurda bebek dogsun 2-3 ay sonra aguarını nasıl sever o kardesınınz:)bende eylulcuyummm:)
günaydın fıstıkGünaydınnnn Kızlarrrrrrrrrrrrr
anammmm 4 aylık gibi ne güzelişte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim
Eki Görüntüle 142684
Ay benimkide çok komik şimdiden sahiplendi Aslı, onu severken kuzucum, güzel kızım falan diyorum, o da diyor ki anne kızlarım de... üzüzlür kardeşim.. Çok komik yaaaaa... Birde geçenlerde biz eşimle biraz tartıtık, sesler yükseldi, gelmiş karnımı okşuyor Aslı bişey yok kardeşim korkma, korkma diyor.. Ay çok etkilendim ben de... Garip bi kız acayip sahiplendi şimdiden.. Bu arada beninkide babasına hiç yüz vermiyor ona hiç oynamıyor... Süpeeeeer..
Canım neyseki buaraya takılıyon sende öğrenirsin yavaş yavaş, ufkun genişler bize takıla takıla...
Bu arada sen kan şekeri için sonuçlarını ne zaman alcan...
her dem taze haaa oooowwwwwwwwwwwwwwwww
ege nerde yaaaaaaaaaaaa
burdayım yemek yiyorum:))))))))))))))))))))
kız ses ver arada senden ses gelmeyince adapte olamıyorum
bu arada dünürüm gelince söyleyeyim damadına baksın
channel maşallah hiç yok kilon sadece göbek var..
Aaa, seninde mi bulandı..Niye oldu acaba yaa..Ama geçti sonra benim, sanki hiçbişey olmamış gibi..İnşallah bi daha da olmaz..Sen de çeksene göbişi..Kız ben çok dar giyerdim, kıyafetlerimin hiçbirisi olmuyor o yüzden biraz fazla aldım..Ama onları bile dar almışım, şimdi artık onlar bile dar geliyor..
katanaaaaaa olmuşsun kız maşallah bende öyleyimm..
:) sen hep eylülcüsün zaten bilirim. seviyorda bazen anlamsız şeyler yapıyor. o istedi bebeği onun için yaptık yoksa ben düşünüyordumda cesaretim yoktu.
günaydın fıstık
anammmm 4 aylık gibi ne güzel
ben yarım dünya oldum
günaydın canımcım nasılsınnnnnnn...
ya ne güzel sahiplenmiş akıllı bıdığım benim. benimki de çok seviyor aama bazen çaktırmadan kıskanıyor belli.
hee gerçekten ya bu ne böyle kilo aldım diyor diyor dal gibi.Ağam yasak getir topiğe...
Sadece sen ben fmg resim ekleyelim..Bunlar dal gibi baksana...
Bende anlamadım bulantı işini yiyince geçti ama... Bende kilolu olduğumdan zaten bol şeylerim vardı, birazda aldım tabi ama 2-3 parça bişi, sen değişik değişik giyince şaşırdım, çalışıyorsun çünkü her dakka kıyafet lazım olur.. Ben hiç çekmedim foto, çekersem yollarım canım... Channel da göndermiş ama onda da çok büyük değil bence ya, bi de kilo aldım diye sölenip duruyor.. Egeeeee kız sen yolla da millet göbek görsün..
kız çok acıkımıştım ne yapıyım yarım ekmek soğuksandviç yedim oha bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?