2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kıskanccccccccccc kkıskancccccccccccccc:):)::)

kurtuyumdur :)))))))))))))))))))

Ekle güzelim alem göbek görsün, millet yemiş kuruyu bebek diye kandırıyor bizi.. Ahanda göbek böle olur kıssssssslar...

valla anlamıyorum bünyeleri göbek bağlamıyor heralde ehehe
ay herkese maşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda

sonra bakarız nasil bu kilolar gidecek diye

ayyyy maşaallaaaaaaaaah
ayy bende eklicem geri kalmamam lazım

Ekle sende canım benim... Bu arada çok olursa doktora git bence mantar olabilir.. Ben ilkinde olmuştum, suyum geldi sanmıştım meğer mantarmış.. Hamilelikte de çok oluyormuş ama tedavisi çok kolay.. 1-2 günde geçiyor..

bugünü geçireyim - hani bir bakayım diye -diyorum devam ederse gideceğim teşekkürlerrrrrrrrrrr

bana mı dedin ohaa.
sürülmek istiyosun galiba temmuz annelerine

hayatta eklemem banane
süremez ki süremez ki

Web kameradan çektim zor oldu ama bakın siz göbeğe, alem göbek görsün... Ama ben zati göbekliydim bana pek fazla gelmiyor nedense..

Eki Görüntüle 142709

offf yerim onu ben

Eki Görüntüle 142711
bu biz bayanlar :) alttanda bir lokma pörtlemiş eklerken farkettim :)
o lokmayı atarım agzıma heeeeeee

öyküm aynı bennnnnnnn . çok güzel kocamannnnnnnnnnnnnn

EEEE bizim ikinci ya ondan herhal hemen çıktı.. Kocaman dimi işte böle olur göbek.. Ya bana çok gelmiyordu ama siz böle diyince çok büyüdüğünü anladım.. Bu arada 24 hafta bitti Allah a şükür. Çok mutluyum.. Alper Mumcu nun sitesine bi baksanıza kızlar 24 haftalık daoğan bebek var orda baya baya bebek valla... şok oldum.. Mutlaka bakın insan inanamıyor..

cnm 24. haftada 6 ay bıtırdım 7yemı gırdım dıyosunuz.22 de ben sımdı 5 aylıgım dıyorum

Kızlar bu sabah da bir hızlı gördüm topici :) Ben yetişemiycem, yoğun burası.. Çıkıyorum şimdi, girerim tekrar...
valla bende bakamıyorum fazla:)

ben çok kilolu kalmadım ama kilo aldım bide oturunca şişiyorum ondan sanırım. evet 2. bebek hemen belli etti. arkadaşlar bana 2 aylıktın karnın pörtlemişti diyorlr.

valla bende bakamıyorum fazla:)

ben çok kilolu kalmadım ama kilo aldım bide oturunca şişiyorum ondan sanırım. evet 2. bebek hemen belli etti. arkadaşlar bana 2 aylıktın karnın pörtlemişti diyorlr.

Bende aslında tam tersi oldu, ilkinde çok hızlı çıktı göbeğim ve çok kilo almıştım.. 25 kilo... Ama bunda zaten kilolu olunca, pek anlamadı kimse hamile olduğumu, son bir ayda falan çıktı bu kadar göbeğim.. Zati okadar yağlıyöışki göbek daha tam gerginleşmedi bilem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…