2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tabi cnm aslı ile eylülün arasında 1 yaş değil nerdeyse 2 yaş olcak eylül kasım2004 1 aya sebep bir yılı gidiyor o yüzden daha çocukluğa yatkın aslı maşallah büyümüş artık daha mantıklı düşünüyor. bakalım öyküm neler olcak merakla bekliyorum..
dün akşam ayaklarım şişti çoraplarımı çıkardım baktım hafif morluk var. minikmucizem geldi aklıma ödem mi oluşuyor diye. ben burda çok şişiyorum ya sanırım sn aya kadar çalışamıycm.

Acaba benim kızımınd ileride kıskanacağı bi kardeşi olacak mı ?
Siz yazdıkça düşünüyorum,olur mu dye..
aslında ben doğurmayacak olsam 3 çocuğum olsun isterdim..

Kız ne tek kalması ben tek kalmadım Allahtan ......bugün doğursam 40 haftalık sanarlar ...........

Bana ne bana ne,, ben senin göbüşü görmedim ki..Ne bileyim channel gibi kilo aldım diyip diyip manken çıkmayacağını....Sende ekle hadi...
fmg gelse de onu kandırsak bari sezini özledik göbek ekle diye..

günaydın arkadaşlar...
eşim işsizlik bunalımına girdi iyice, ben de artık yavaş yavaş ondan etkilenerek moralimi kaybetmeye başladım Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım sıkmamaya çalış sen içini, her bebek kısmetiyle gelir, ayın 14ü karanlıksa 14ü aydınlıktır hep böyle düşün...

işte beni en iyi anlayacak biri

günaydın dünürüm... hadi gözün aydın daha sık sık hissedersin inş.

Günaydınnnn dünüür :)))

canımmmm gunaydınnnn gozunn aydınn. yaa cılekkkk sen benı 1 gun sonra takıp edıyosun gercekten demedımmı ben sana elı kulagındadır dıye:):):):)kesın sen benden 1 gun sonrada dogurcannnn::):):):)

Kesin biz 1 gün arayla doğurucaz ikizim seninleee... Göbişine bayıldım bu arada varla yok arası..

Günaydın, ne güzel haber bu yaaa...
ama olmaz ki bu topiğin bütün bebeleri babacı....Baba kuzusu olacaklar...
Olsun ama tekmeyi yemişsin yaaa, daha kuvvetli tekmeler dayaklar yersin inşallah kızından..

Aminnn kuzuu :)

Walla kocam salladı sonunda, çocuk sallanmayı bekliyormuş :)

Maşallahhhhhh

Kız senin biyoloji bilgin de çok zayıfmış Ne alakası var ... Saçla ilgili değildir.. Oku Oku Allah'ın adıyla oku ....

koptummmmm Öyküm sabah sabahhhh

işte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim

Eki Görüntüle 142684

Bak bak damadın profilden yakışıklılığınaaa bakkkkkk :)

Ağam yasak getir topiğe...
Sadece sen ben fmg resim ekleyelim..Bunlar dal gibi baksana...

Ben de sizin gibiyim de bi becerip resmimi ekleyemedimm :)

channel maşallah hiç yok kilon sadece göbek var..

Hani kızım bunun neresi göbekk...Maşallahı var, sadece bebek..
Oyyy, çok tatlı çıkmış ama yaa..Yerim ben o göbeğin içindekini yerim...

cnm burda cıkmamıs haftaya baska resım eklım de gorunnn benım kalcam cok buyuduuuu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizin göbişlerine maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

benim göbek oldu yarım dünya acaip büyüdü

ya kızlar benden bu sabah beyaz bir akıntı gelmiş yani bir çorba kaşığı kadar
doktora gitsem mi bişimidir bilemedim

kuzzuuuuuuuuuu al sanaaa gobekkkk

Eki Görüntüle 142695

işte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim

Eki Görüntüle 142684

Otur otur olursun tabi güzelim ben evde genelde uzanıyorum. Bende de annemde kaldığımd çok oldu... Turşu yedim ondan herhalde ama şimdi geçti.. Bende korkuyorum şimdiden ödem olmak istemem..

cnm ben dun hastanede bırını gordum 15 yıl sonra bebek yapmaya karar vermısler. buyuk cocukları ıstemıs onlarda buykle basedememısler cocuk yapmıslarr:)))kıyamam ben aslıyaaa yaa ne kadar duygusalll

evet evet evet bende istiyorum o duruyu bi ısırrım ekle bi hadi hadi mini mini unaaak minnak minnak
olmasssssss olamaz imkansız eklemem
hayal edin

Acaba benim kızımınd ileride kıskanacağı bi kardeşi olacak mı ?
Siz yazdıkça düşünüyorum,olur mu dye..
aslında ben doğurmayacak olsam 3 çocuğum olsun isterdim..

olur tabi ben yapmıycaktım ama eylül çok istedi herkesin var benim yok tekim dedi. bende tek kalmasın diyordum oldu sende yaparsın illaki

Günaydınnnnnnnnn.. bende de hep olduğu için bana normal gelmeye başladı artık.. Gitmeden bi doktorunu ara istersen belki önemsiz der.

Otur otur olursun tabi güzelim ben evde genelde uzanıyorum. Bende de annemde kaldığımd çok oldu... Turşu yedim ondan herhalde ama şimdi geçti.. Bende korkuyorum şimdiden ödem olmak istemem..
oturmaktan 10 saat oturuyorum hersaat başı kalkıp 5 dk dolaşabiliyrum oda ne ki

benden hergün geliyor beyaz akıntı. bişey olmaz sanmam.

Bana ne bana ne,, ben senin göbüşü görmedim ki..Ne bileyim channel gibi kilo aldım diyip diyip manken çıkmayacağını....Sende ekle hadi...
fmg gelse de onu kandırsak bari sezini özledik göbek ekle diye..

kız bu egee hep bolee ben cırkınım ben soyleyımm sonra cıktı manken gıbı hatunnn.....
egeeeeeeeee resım ekleeeee:):):)

tamam o zaman sağlun benim online danısmanlarım mujkssssssss

çilekkkkkkkk gözün aydın senin fındık tepiklemişşşşşşşşşşşşş

Günaydınnnnnnnnn.. bende de hep olduğu için bana normal gelmeye başladı artık.. Gitmeden bi doktorunu ara istersen belki önemsiz der.

oturmaktan 10 saat oturuyorum hersaat başı kalkıp 5 dk dolaşabiliyrum oda ne ki

benden hergün geliyor beyaz akıntı. bişey olmaz sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…