channel maşallah hiç yok kilon sadece göbek var..
Ya Aslı da kıskanıyordur içten içe ama ne bilim belli etmez benimki babası gibi ketumdur... Birde Eylül biraz daha küçük çok fark ediyor biliyor musun... Mesela ben Aslı nın geçen yılki fotolarına bakıyorum suratı bile bebek gibiymiş şimdi resmen siması değişti çocuğun.. Ama kardeş kıskançlığı muhakkak oluyormuş, mutlaka yaşarız bizde...
Kızlar maaşalllah bunlarda göbekmi ?bir kuzununki göbege benziyor okadar :)))))))
tabi cnm aslı ile eylülün arasında 1 yaş değil nerdeyse 2 yaş olcak eylül kasım2004 1 aya sebep bir yılı gidiyor o yüzden daha çocukluğa yatkın aslı maşallah büyümüş artık daha mantıklı düşünüyor. bakalım öyküm neler olcak merakla bekliyorum..
dün akşam ayaklarım şişti çoraplarımı çıkardım baktım hafif morluk var. minikmucizem geldi aklıma ödem mi oluşuyor diye. ben burda çok şişiyorum ya sanırım sn aya kadar çalışamıycm.
Egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, çabuk resim ekle...Tek kaldım....
bana mı dedin ohaa.kızz evt oha diyorum ben kahvaltı yaptımg eldim bi şey yiyecek yerim yok heeee
Kız ne tek kalması ben tek kalmadım Allahtan ......bugün doğursam 40 haftalık sanarlar ...........
günaydın arkadaşlar...
eşim işsizlik bunalımına girdi iyice, ben de artık yavaş yavaş ondan etkilenerek moralimi kaybetmeye başladımAllah hepimizin yardımcısı olsun
işte beni en iyi anlayacak biri
günaydın dünürüm... hadi gözün aydın daha sık sık hissedersin inş.
canımmmm gunaydınnnn gozunn aydınn. yaa cılekkkk sen benı 1 gun sonra takıp edıyosun gercekten demedımmı ben sana elı kulagındadır dıye:):):):)kesın sen benden 1 gun sonrada dogurcannnn::):):):)
Günaydın, ne güzel haber bu yaaa...
ama olmaz ki bu topiğin bütün bebeleri babacı....Baba kuzusu olacaklar...
Olsun ama tekmeyi yemişsin yaaa, daha kuvvetli tekmeler dayaklar yersin inşallah kızından..
günaydın kızlar.
çilek göznaydın cnm. rahatladın artık sana salla dedik dinlemedin babası salladı işte..
benim kızım akşam hiç durmadıhürrem ıkınırken o tekmeledi. babası elini koydu babyı seviyorsan tekmele dedi durdu bebek sonra anneyi seviyorsan dedi tekmeledi bi bozuldu eşim ne varsa ilk gözağrımda var dedi eylülün yanına gitti. o babacıydı. bu benim kıızm diyorum benimle işe geliyor yanımda diyorum..
Kız senin biyoloji bilgin de çok zayıfmışNe alakası var ... Saçla ilgili değildir.. Oku Oku Allah'ın adıyla oku ....
işte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim
Eki Görüntüle 142684
Ağam yasak getir topiğe...
Sadece sen ben fmg resim ekleyelim..Bunlar dal gibi baksana...
channel maşallah hiç yok kilon sadece göbek var..
Hani kızım bunun neresi göbekk...Maşallahı var, sadece bebek..
Oyyy, çok tatlı çıkmış ama yaa..Yerim ben o göbeğin içindekini yerim...
Bende anlamadım bulantı işini yiyince geçti ama... Bende kilolu olduğumdan zaten bol şeylerim vardı, birazda aldım tabi ama 2-3 parça bişi, sen değişik değişik giyince şaşırdım, çalışıyorsun çünkü her dakka kıyafet lazım olur.. Ben hiç çekmedim foto, çekersem yollarım canım... Channel da göndermiş ama onda da çok büyük değil bence ya, bi de kilo aldım diye sölenip duruyor.. Egeeeee kız sen yolla da millet göbek görsün..
işte benim oğluşuuuuuuuuuuuummm ilerleyen saatler ortalık tenhalaştıgında gene koyarım resim
Eki Görüntüle 142684
tabi cnm aslı ile eylülün arasında 1 yaş değil nerdeyse 2 yaş olcak eylül kasım2004 1 aya sebep bir yılı gidiyor o yüzden daha çocukluğa yatkın aslı maşallah büyümüş artık daha mantıklı düşünüyor. bakalım öyküm neler olcak merakla bekliyorum..
dün akşam ayaklarım şişti çoraplarımı çıkardım baktım hafif morluk var. minikmucizem geldi aklıma ödem mi oluşuyor diye. ben burda çok şişiyorum ya sanırım sn aya kadar çalışamıycm.
Ya Aslı da kıskanıyordur içten içe ama ne bilim belli etmez benimki babası gibi ketumdur... Birde Eylül biraz daha küçük çok fark ediyor biliyor musun... Mesela ben Aslı nın geçen yılki fotolarına bakıyorum suratı bile bebek gibiymiş şimdi resmen siması değişti çocuğun.. Ama kardeş kıskançlığı muhakkak oluyormuş, mutlaka yaşarız bizde...
olmasssssss olamaz imkansız eklememevet evet evet bende istiyorum o duruyu bi ısırrım ekle bi hadi hadi mini mini unaaak minnak minnak
Acaba benim kızımınd ileride kıskanacağı bi kardeşi olacak mı ?
Siz yazdıkça düşünüyorum,olur mu dye..
aslında ben doğurmayacak olsam 3 çocuğum olsun isterdim..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizin göbişlerine maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
benim göbek oldu yarım dünya acaip büyüdü
ya kızlar benden bu sabah beyaz bir akıntı gelmiş yani bir çorba kaşığı kadar
doktora gitsem mi bişimidir bilemedim
oturmaktan 10 saat oturuyorum hersaat başı kalkıp 5 dk dolaşabiliyrum oda ne kiOtur otur olursun tabi güzelim ben evde genelde uzanıyorum. Bende de annemde kaldığımd çok oldu... Turşu yedim ondan herhalde ama şimdi geçti.. Bende korkuyorum şimdiden ödem olmak istemem..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepinizin göbişlerine maşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
benim göbek oldu yarım dünya acaip büyüdü
ya kızlar benden bu sabah beyaz bir akıntı gelmiş yani bir çorba kaşığı kadar
doktora gitsem mi bişimidir bilemedim
Bana ne bana ne,, ben senin göbüşü görmedim ki..Ne bileyim channel gibi kilo aldım diyip diyip manken çıkmayacağını....Sende ekle hadi...
fmg gelse de onu kandırsak bari sezini özledik göbek ekle diye..
Günaydınnnnnnnnn.. bende de hep olduğu için bana normal gelmeye başladı artık.. Gitmeden bi doktorunu ara istersen belki önemsiz der.
oturmaktan 10 saat oturuyorum hersaat başı kalkıp 5 dk dolaşabiliyrum oda ne ki
benden hergün geliyor beyaz akıntı. bişey olmaz sanmam.
kız bu egee hep bolee ben cırkınım ben soyleyımm sonra cıktı manken gıbı hatunnn.....
egeeeeeeeee resım ekleeeee:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?