2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum bayıldım göbüşüne çok tatlı :)

channel, fatma ne kız bu göbeklerin hali bişey yemiyonuz mu?
hamile demeye bin şahit lazım. Fit karılar sizi.

zinkerbelinki de belli baya maşallah hepinize

Son düzenleme:

ben gecelerı bıle artık delıksız uyuyamıyorum kı cnm oteye berıye donmekten gobek takılıyorr ılersını hııc dusunemıyorum bıde sıcaklarr basacakkk sıcaktanda nefrett edeerımmmm ayaklarım sıser yanarr sımdı bıle dusunmek ıstemıyorummm

fatmaaa senın capkın oglann 22. hatadan berı sperm bıle salgılıyomuss bı yerde okudum sımdı:)
hadi yaa hay maşallah üret oğlum üret ama varya içerde bişiler yapıo bugün fena yaaa bulandırıyo içimi

kuzum bayıldım göbüşüne çok tatlı :)

channel, fatma ne kız bu göbeklerin hali bişey yemiyonuz mu?
hamile demeye bin şahit lazım. Fit karılar sizi.

zinkerbelinki de belli baya maşallah hepinize

yiyorumda çok değil yaa 3 gün işde sabah öğle akşam arada pek atıştırmıyorum yaa bide ben araba olmadan önce falan yürüyordum ya nerdeyse toplasan 2 saat yürüyor oluyordum o etkiledi beni herhalde

hahaha belkımde ondandır fatmaaa.. bence sen hıcc abur cubur yemıosun ondan gobısn hıc sısmedı sen akıllı kadınsın abur cubur yemessın kesınn zararlı dıeee...

senin benim göbekle bir yatsana channel, süper oluyo sağdan sola iki saat dönemiyom :)))))))

yiyorumda çok değil yaa 3 gün işde sabah öğle akşam arada pek atıştırmıyorum yaa bide ben araba olmadan önce falan yürüyordum ya nerdeyse toplasan 2 saat yürüyor oluyordum o etkiledi beni herhalde

evet canım o etkilemiştir. aman kıymetini bilin kızlar ben erken ağırlaştım çok belim ağrıyo.

artık herkes buraya eklıyoo yaa gobek topınde gobek kalmıcak valla:):):)sendende beklıoz fmg:):)

geçenlerde koymuştum. dur aynısını ekliyim foto çekemem şimdi.
odaya yeni arkadaş aldık erkek. çekinirim şimdi.

arkadaşlar kilo konusunda yazmışsınız bende yorum yapmak istedim.gerçekten 9-10 kloyla hamilelik tamamlanabiliyo bence.

aslında tamamen bünyeyle alakalı ben 50 kilo ila hamile kaldım.48 e düştüm kusmalardan.şu an 54 üm.doktorum 58-59 tamamlarsın dedi.
BEBEĞİMDE EN SON 700 GR.DI.BENİM ANNEMDE 10 KİLO ALMIŞ.BEN 3250 DOĞMUŞUM.KARDEŞİMDE 11 KİLO ALMIŞ O DA 3350 DOĞDU.

NORMAL 3 ÖĞÜN YİYORUM.SABAH AKŞAM 1 BARDAK SÜT.AKŞAMLARI Bİ TABAK KARIŞIK MEYVE.BENİM BESLENMEM BU ŞEKİLDE.

Son düzenleme:
[
ben ekmek çok yşyorum yemezsem doymuyorum acıkıyorum. herkes çok yiyorsun diyorda doysam yemem yani.

ayy kızlarr cok komık bısı oldu bızım odada bı ark daha var tolam 3 kısıyız... konusmadıgımız bır kız varr az once telefon caldııı bunun kızı arıyor telıde ben actımm bana dıokı "sibel ablaaa benım kardeısm olcak bılıyormusunn" aa ne guzel felan dedım. aslında kus oldumuz kız ole seyler hıc demez ama bıde dunde hastanede karsılasmıstık bız hamıle olucagını tahmın etmemıstık gunun soku bızee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…