hahahhaha haftayaa koyde 3 gun kendımı besıye cekımde :):):)
Çek tabi kızım..Bak en çok göbeği kocaman olanların bebeleri oynuyooo...
Git bi abur cubur ye gel bakayım...
Aman, şaka bi yana dikkat et valla, şiştikçe çok zor oluyor..Ben artık rahat hareket edememeye başladım..
hadi yaa hay maşallah üret oğlum üretfatmaaa senın capkın oglann 22. hatadan berı sperm bıle salgılıyomuss bı yerde okudum sımdı:)
kuzum bayıldım göbüşüne çok tatlı :)
channel, fatma ne kız bu göbeklerin hali bişey yemiyonuz mu?
hamile demeye bin şahit lazım. Fit karılar sizi.
zinkerbelinki de belli baya maşallah hepinize
kız göbek topiğine koysaydınız ya canım çıktı bulana kadar.
hadi yaa hay maşallah üret oğlum üretama varya içerde bişiler yapıo bugün fena yaaa bulandırıyo içimi
yiyorumda çok değil yaa 3 gün işde sabah öğle akşam arada pek atıştırmıyorum yaa bide ben araba olmadan önce falan yürüyordum ya nerdeyse toplasan 2 saat yürüyor oluyordum o etkiledi beni herhalde
kız göbek topiğine koysaydınız ya canım çıktı bulana kadar.
canım sabah tam açtım yazıyodum size bilgisayarlar kapandı.
şimdi açtım.
Nasılsınız bakalım.
ben gecelerı bıle artık delıksız uyuyamıyorum kı cnm oteye berıye donmekten gobek takılıyorr ılersını hııc dusunemıyorum bıde sıcaklarr basacakkk sıcaktanda nefrett edeerımmmm ayaklarım sıser yanarr sımdı bıle dusunmek ıstemıyorummm
yiyorumda çok değil yaa 3 gün işde sabah öğle akşam arada pek atıştırmıyorum yaa bide ben araba olmadan önce falan yürüyordum ya nerdeyse toplasan 2 saat yürüyor oluyordum o etkiledi beni herhalde
artık herkes buraya eklıyoo yaa gobek topınde gobek kalmıcak valla:):):)sendende beklıoz fmg:):)
ayyyy sızınkılerr super yaaa bende ole olayım ama daha 15 gun aramız varrr 15 gunde neler degısırrr
ben ekmek çok yşyorum yemezsem doymuyorum acıkıyorum. herkes çok yiyorsun diyorda doysam yemem yani.arkadaşlar kilo konusunda yazmışsınız bende yorum yapmak istedim.gerçekten 9-10 kloyla hamilelik tamamlanabiliyo bence.
aslında tamamen bünyeyle alakalı ben 50 kilo ila hamile kaldım.48 e düştüm kusmalardan.şu an 54 üm.doktorum 58-59 tamamlarsın dedi.
BEBEĞİMDE EN SON 700 GR.DI.BENİM ANNEMDE 10 KİLO ALMIŞ.BEN 3250 DOĞMUŞUM.KARDEŞİMDE 11 KİLO ALMIŞ O DA 3350 DOĞDU.
NORMAL 3 ÖĞÜN YİYORUM.SABAH AKŞAM 1 BARDAK SÜT.AKŞAMLARI Bİ TABAK KARIŞIK MEYVE.BENİM BESLENMEM BU ŞEKİLDE.
çok tatlı ya ellere bak yumuk yumuk olmuş benimde öle işte. sen ve öykümün karnı bana benziyor aynı fark yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?