inş bakalım hayallerim doğumdan sonrasına ya bide çevremdeki hamilelere bakıyorum bi ben böyleym hepsi zayıf azcık kursak gibi çokmış herkesde beni söylüyo tabi moralim daha bi bozulıyo ama ilginç olanı onlarda benm gibi besleniyo offf bende zayıf olmak isterdm
kızlar günaydın..dün yine doktora gittim..gene cok içim rahatlamadı ama daha fazla alıştım duruma..böbrek çapı biri 5mm digeri 6 mm imiş..bunlar sınır rakamları..ama dahada büyürse ilerde dogdugunda ya ameliyat olacak yada anitbiyotik tedavisi olacak..ama büyümeyedebilirmiş umarım öle kalırlar..cok korkuyorum aklıma geldikce ama allah dermansız dert vermesin deyip buna şükrediyorum yapacak hiçbişeyim yok cünkü..doktorun söyledigine görede özellikle erkek cocuklarda cok sık rastlanan bi sorunmuş..merak edenler vardır beni diyo yazıyorum..hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ama işte bu gecici bişey degil bi şekilde böyle dogacak
canım ya kendini çok üzme erkek bebeklerde çok sık görülen bidurum diye biliyorum benm bi tanıdığın bebeğide öyle oldu profesörlere falan götürdüler ama ciddi bi şey değilmiş 1 yaşına kadar geçermiş bence çokda kafana takma daha onun gelişimi devam ediyor bidaha gittiğinde değişmiş olabilir yada doğuma kadar değişir kendini üzmeki bebeğinde üzülmesn stres bebeklermizn sağlığı için en büyük etkenmiş moralleri yüksek tutmak lazım
canım merak etmezmiyiz hiç. üzme kendini,
sık rastlanıyormuş, çaresi varmış çok şükür.
geçer sapasağlam alırsın bebişini kucağına.
Merak etme sen, biz de dua ediyoruz sizin için...
İnan sen bebeğine sadece, büyümeyecek de, olumlu düşün ki hep olumlu şeyler olsun...
Bak doktor söylemiyormuş bile..Allaha emanet onlar..Belki bizimkilerde de var, doktorlar paniklemeyelim diye söylemedi..Şu an hiç bişey gelmez elimizden..Sen sadece bebeğine inan..Onlar hepimizden de güçlüler..
canım yaa kısa süreli hastanede çalışma şansım oldu çocuk gelişimci olarak ancak gözlem amaçlı kadın doğum polikiliniğinede 2 ay kadar çalıştım doktorların söylediği idrarını tuttuğunda böbrek çapında büyüme olduğu söyleniyor bunda korkulacak bir şey yok evet doğduğunda yine bu tutma devam ederse iltihabi bir durum olucağından antibiyotik tedavi olabilir diyolar yada doğduğunda sünnet diyorlar merak etme doğdugunda çocuk cerrahına götürüsen bu sorunu çözersiniz
buarada kilo konusuna sakın takılmayın..ben diyorum 10 kilo alsaydımda cocugumun böbreklerde sıkıntı olmasaydı keşke..hamilelikte öncelik cocugun saglıgı olmalı bence..cok aşırı olmadıgı taktirde kilonun bi sıkıntısı olmaz..buarada ben 2 kilo aldım diye attım tuttum gecen gün ama 4 kilo almışım bu son 2 haftada nasıl aldım bukadar anlamadım ama insan aynı şeyleri yesede haftalar ilerledikce alıyo insan elinde degil..o yüzden sakın kiloları dert etmeyin bi şekilde verilcek onlar sporla..
Evet, sorunlu hamilelik yaşayanlar sadece sağlık düşünüyorlar..İlk zamanlar hep sorun çıktıkça doktora gitmek bile istemiyordum...Bu sefer ne diyecek diye üzülüyordum..Geçti gitti..İnşallah sen de güzel haberler alacaksın, hiç moralini bozma sakın..
benziyorda sen yanlara doğru genişlemişsin yoksa göbekler aynı kuzummBenimki benzemiyor mu kız..Benimki de sizinkilerle aynı...Ne fark gördün ağamm ?
doymuyuorummmmmmmtamamiyle bünye arkadaşım.ye anasını satayım boşver.))))ekmek yemeyinde doymuyo insan evet.
canım benim merak etmezmiyiz hep aklım sende kaldı akşma. üzülme dermansız dert olmasın. onlar tedavi ile ilaçla geçecek şeyler. allah yardım etsin hepimize..kızlar günaydın..dün yine doktora gittim..gene cok içim rahatlamadı ama daha fazla alıştım duruma..böbrek çapı biri 5mm digeri 6 mm imiş..bunlar sınır rakamları..ama dahada büyürse ilerde dogdugunda ya ameliyat olacak yada anitbiyotik tedavisi olacak..ama büyümeyedebilirmiş umarım öle kalırlar..cok korkuyorum aklıma geldikce ama allah dermansız dert vermesin deyip buna şükrediyorum yapacak hiçbişeyim yok cünkü..doktorun söyledigine görede özellikle erkek cocuklarda cok sık rastlanan bi sorunmuş..merak edenler vardır beni diyo yazıyorum..hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ama işte bu gecici bişey degil bi şekilde böyle dogacak
hiççç takma verirsin vermezsende verme sorun yok sağlıklı doğsunda..slm kızlar nasılsınız göbekler büyümüş ne güzel benimkide sizin gibi çok büyük ama benm psikolojimi bozdu gebelik diyeti falan indirdm uygulamaya çalışıyorum (nerdeeeeeeeee):)ama ben sorun ediyorum sizler gibi takmamak isterdim ama napalım çokda yemiyorum ama anlam veremiyorum acaba suyum çokmu diye düşünüyorum siz ne dersiniz olabilirmi
Bak ege ilk hamileliğinde 25 mydi ne kilo almış boyu da kısa..Ama tekrardan vermiş kilolarını...Kilolar kalıcı değil ki..Gidecekler..49 kiloya düşmüş..Ben de onu örnek alıyorum, hiçbişeyden kısmıyorum, biraz hamurişini azalttım ama yine de pek faydasını göremedim..O yüzden moral bozma, yapı meselesi birazda..Boyun kısaysa o yüzden de çok kilolu görünüyorsundur..Benim öyle şahsen..
Sen sağlıkla sıhhatle bebeğini doğur, o kilolar gider merak etme..Burda bi de zayıflama topiği açarız..Hep beraber zayıflarız..
buarada kilo konusuna sakın takılmayın..ben diyorum 10 kilo alsaydımda cocugumun böbreklerde sıkıntı olmasaydı keşke..hamilelikte öncelik cocugun saglıgı olmalı bence..cok aşırı olmadıgı taktirde kilonun bi sıkıntısı olmaz..buarada ben 2 kilo aldım diye attım tuttum gecen gün ama 4 kilo almışım bu son 2 haftada nasıl aldım bukadar anlamadım ama insan aynı şeyleri yesede haftalar ilerledikce alıyo insan elinde degil..o yüzden sakın kiloları dert etmeyin bi şekilde verilcek onlar sporla..
Bak ege ilk hamileliğinde 25 mydi ne kilo almış boyu da kısa..Ama tekrardan vermiş kilolarını...Kilolar kalıcı değil ki..Gidecekler..49 kiloya düşmüş..Ben de onu örnek alıyorum, hiçbişeyden kısmıyorum, biraz hamurişini azalttım ama yine de pek faydasını göremedim..O yüzden moral bozma, yapı meselesi birazda..Boyun kısaysa o yüzden de çok kilolu görünüyorsundur..Benim öyle şahsen..
Sen sağlıkla sıhhatle bebeğini doğur, o kilolar gider merak etme..Burda bi de zayıflama topiği açarız..Hep beraber zayıflarız..
benimde oluyor arada kasılıyor galiba ondan olabilir.dün geceden beri kasıklaım agrıyo yaa böle adet olucam gibi uffffffff
saol canım benim..insan görmedigi tanımadıgı insanlardan böle güzel destekler aldıkca daha cok gücleniyor..cok saolun..hepimiz saglıklı bebeklere kavuşalım inşllhhh..
bak ne güzel dedin teacher.. karpuz yeriz bolbol hem sıvı şeyler sütte yapıyor zayıflarız. kız onlar bi doğsun topaç olsunda ben kiloma razıyım hayırlsıı rabbimmmmay ben 5 ayıma kadar 3 yada 4 kilo aldım zannediyordum ama 6 kilo almışım yane herşeym oluyor hamilelik öncesindeki pantolonlarım falan sadece göbeğimden kapanmıyodu son 1 ayda 3,5 kilo almışım toplamda 6 yada 7 kilo napıyım vericez artık canım istediiğini yemezsem aklımda kalıyor ewet tek yapmamız gereken ekmeği kesmek ben haşaşlı ekmek yemekle aldım fakat tek vazgeçilmezim artık engelledim kendimi ama alıcağımız varsa alıyoruz bu kiloları doktorlar dikkat edin diyo ama benim eski doktorum 22 kilo almış kendi niye dikkat etmemiş yane eskisi çok hareketli değiliz efor sarfedincede yoruluyoruz ondan kilo almamız normal gibi geliyo bende bugün dahiliye uzmanına gidicem inşallah troid fonksiyonlarım normaldir bebeğim sağlıklı olsunda ben kilo vermeye razıyım zaten yazın doğum yapıcaz bol bol karpuz meyve falan kilo vermemiz daha rahat olucak her köşe başında belediyelerin sağladığı parklar var yürüyüz biraz fitnes aletleri ile çalışırsak olur gibime geliyor bişz sağlıklı bir şekilde gününde doğum yapalım ve bunun içinde dua edelim arkadaşlar rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın
benimde oluyor arada kasılıyor galiba ondan olabilir.
hepimiz için geçerli. anımadan birbirimizin eli kolu olduk. sıkıntımızı paylaştık birimizin sıkıntısı hepimizin oldu,bu şekilde azalttık dertleri. herşey bizim için allah beterinden sakınsın. hiç bi şey yok bunda sakın üzme kendini. doğunca sünnet olur biter.
ay ben 5 ayıma kadar 3 yada 4 kilo aldım zannediyordum ama 6 kilo almışım yane herşeym oluyor hamilelik öncesindeki pantolonlarım falan sadece göbeğimden kapanmıyodu son 1 ayda 3,5 kilo almışım toplamda 6 yada 7 kilo napıyım vericez artık canım istediiğini yemezsem aklımda kalıyor ewet tek yapmamız gereken ekmeği kesmek ben haşaşlı ekmek yemekle aldım fakat tek vazgeçilmezim artık engelledim kendimi ama alıcağımız varsa alıyoruz bu kiloları doktorlar dikkat edin diyo ama benim eski doktorum 22 kilo almış kendi niye dikkat etmemiş yane eskisi çok hareketli değiliz efor sarfedincede yoruluyoruz ondan kilo almamız normal gibi geliyo bende bugün dahiliye uzmanına gidicem inşallah troid fonksiyonlarım normaldir bebeğim sağlıklı olsunda ben kilo vermeye razıyım zaten yazın doğum yapıcaz bol bol karpuz meyve falan kilo vermemiz daha rahat olucak her köşe başında belediyelerin sağladığı parklar var yürüyüz biraz fitnes aletleri ile çalışırsak olur gibime geliyor bişz sağlıklı bir şekilde gününde doğum yapalım ve bunun içinde dua edelim arkadaşlar rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın
evet canım benim..öle oldu sagolun destekleriniz için..gördüm cok merak etmişiiniz..allah dermansız vermesin dedigim gibi..amin inşllhh gecer..allah kimsenin bebegine vermesin bi daha bişey bu son olsun inşlhh..
amin canımmm hadi ben yemeğe çıkarım brazdan sonra görüşürüz
amin canımmm hadi ben yemeğe çıkarım brazdan sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?