2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buarada kilo konusuna sakın takılmayın..ben diyorum 10 kilo alsaydımda cocugumun böbreklerde sıkıntı olmasaydı keşke..hamilelikte öncelik cocugun saglıgı olmalı bence..cok aşırı olmadıgı taktirde kilonun bi sıkıntısı olmaz..buarada ben 2 kilo aldım diye attım tuttum gecen gün ama 4 kilo almışım bu son 2 haftada nasıl aldım bukadar anlamadım ama insan aynı şeyleri yesede haftalar ilerledikce alıyo insan elinde degil..o yüzden sakın kiloları dert etmeyin bi şekilde verilcek onlar sporla..

Bak ege ilk hamileliğinde 25 mydi ne kilo almış boyu da kısa..Ama tekrardan vermiş kilolarını...Kilolar kalıcı değil ki..Gidecekler..49 kiloya düşmüş..Ben de onu örnek alıyorum, hiçbişeyden kısmıyorum, biraz hamurişini azalttım ama yine de pek faydasını göremedim..O yüzden moral bozma, yapı meselesi birazda..Boyun kısaysa o yüzden de çok kilolu görünüyorsundur..Benim öyle şahsen..
Sen sağlıkla sıhhatle bebeğini doğur, o kilolar gider merak etme..Burda bi de zayıflama topiği açarız..Hep beraber zayıflarız..

canım yaa kısa süreli hastanede çalışma şansım oldu çocuk gelişimci olarak ancak gözlem amaçlı kadın doğum polikiliniğinede 2 ay kadar çalıştım doktorların söylediği idrarını tuttuğunda böbrek çapında büyüme olduğu söyleniyor bunda korkulacak bir şey yok evet doğduğunda yine bu tutma devam ederse iltihabi bir durum olucağından antibiyotik tedavi olabilir diyolar yada doğduğunda sünnet diyorlar merak etme doğdugunda çocuk cerrahına götürüsen bu sorunu çözersiniz

evet canım öle bişeymiş..umarım dogmadan gecer diyorum bir mucize olur da..aynen onu üzmemek için toparladım kendimi zaten yoksa bi dakka durmıycam aglamak geliyo içimden ama güclü olmam lazım..daha bunlar ne ki..anne olmak böle bişey demekki..

canım merak etmezmiyiz hiç. üzme kendini,
sık rastlanıyormuş, çaresi varmış çok şükür.
geçer sapasağlam alırsın bebişini kucağına.

cok saol canım amin amin inşllhhh..saolun varolun

evet canım en büyük örnegimde sensin zaten..hep olumlu olmak iyisini düşünmek en güzeli..güclü olmamız lazım daha neler yaşıycaz kimbilir..cok saol canım allah kimseye dert vermesin..

evet canım inşlhh öle kolay cözülebilir bişey olur da cok büyüme olmaz..cok saol..ben de epey araştırdım yapabilcegim tek sey hamilelikte ve dogduktan sonra takibi dedigin gibi..ne olacagı durumun boyutuna göre degişecek..cok saol...

Evet, sorunlu hamilelik yaşayanlar sadece sağlık düşünüyorlar..İlk zamanlar hep sorun çıktıkça doktora gitmek bile istemiyordum...Bu sefer ne diyecek diye üzülüyordum..Geçti gitti..İnşallah sen de güzel haberler alacaksın, hiç moralini bozma sakın..

dün geceden beri kasıklaım agrıyo yaa böle adet olucam gibi uffffffff

saol canım benim..insan görmedigi tanımadıgı insanlardan böle güzel destekler aldıkca daha cok gücleniyor..cok saolun..hepimiz saglıklı bebeklere kavuşalım inşllhhh..

Benimki benzemiyor mu kız..Benimki de sizinkilerle aynı...Ne fark gördün ağamm ?
benziyorda sen yanlara doğru genişlemişsin yoksa göbekler aynı kuzumm

tamamiyle bünye arkadaşım.ye anasını satayım boşver.))))ekmek yemeyinde doymuyo insan evet.
doymuyuorummmmmmm

canım benim merak etmezmiyiz hep aklım sende kaldı akşma. üzülme dermansız dert olmasın. onlar tedavi ile ilaçla geçecek şeyler. allah yardım etsin hepimize..

hiççç takma verirsin vermezsende verme sorun yok sağlıklı doğsunda..

hahahahah benimi örnek aldın imamın dediğin yap yaptığını yapma demişler. ben 84 den 49 düştüm ama ya düşemezsem. eylülü emzirdim stresim sıkıntım vardı. bunda sıkıntım olmasında kilomu veririm. ama dediğin doğru sağlıkla doğsunlarda yeter..

evet canım tek sorun kilo olsun istedikten sonra nasılsa verilir
sağlık olduktan sonra

ay ben 5 ayıma kadar 3 yada 4 kilo aldım zannediyordum ama 6 kilo almışım yane herşeym oluyor hamilelik öncesindeki pantolonlarım falan sadece göbeğimden kapanmıyodu son 1 ayda 3,5 kilo almışım toplamda 6 yada 7 kilo napıyım vericez artık canım istediiğini yemezsem aklımda kalıyor ewet tek yapmamız gereken ekmeği kesmek ben haşaşlı ekmek yemekle aldım fakat tek vazgeçilmezim artık engelledim kendimi ama alıcağımız varsa alıyoruz bu kiloları doktorlar dikkat edin diyo ama benim eski doktorum 22 kilo almış kendi niye dikkat etmemiş yane eskisi çok hareketli değiliz efor sarfedincede yoruluyoruz ondan kilo almamız normal gibi geliyo bende bugün dahiliye uzmanına gidicem inşallah troid fonksiyonlarım normaldir bebeğim sağlıklı olsunda ben kilo vermeye razıyım zaten yazın doğum yapıcaz bol bol karpuz meyve falan kilo vermemiz daha rahat olucak her köşe başında belediyelerin sağladığı parklar var yürüyüz biraz fitnes aletleri ile çalışırsak olur gibime geliyor bişz sağlıklı bir şekilde gününde doğum yapalım ve bunun içinde dua edelim arkadaşlar rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın

dün geceden beri kasıklaım agrıyo yaa böle adet olucam gibi uffffffff
benimde oluyor arada kasılıyor galiba ondan olabilir.

saol canım benim..insan görmedigi tanımadıgı insanlardan böle güzel destekler aldıkca daha cok gücleniyor..cok saolun..hepimiz saglıklı bebeklere kavuşalım inşllhhh..

hepimiz için geçerli. anımadan birbirimizin eli kolu olduk. sıkıntımızı paylaştık birimizin sıkıntısı hepimizin oldu,bu şekilde azalttık dertleri. herşey bizim için allah beterinden sakınsın. hiç bi şey yok bunda sakın üzme kendini. doğunca sünnet olur biter.

bak ne güzel dedin teacher.. karpuz yeriz bolbol hem sıvı şeyler sütte yapıyor zayıflarız. kız onlar bi doğsun topaç olsunda ben kiloma razıyım hayırlsıı rabbimmmm

evet canım benim..öle oldu sagolun destekleriniz için..gördüm cok merak etmişiiniz..allah dermansız vermesin dedigim gibi..amin inşllhh gecer..allah kimsenin bebegine vermesin bi daha bişey bu son olsun inşlhh..

Kız kilo vermek kolay, bende twist- ab rocket- dambıl - plates topu - plates cd.si hepsi var..Şimdiden tedarik ettim, kızıma fit anne olacağım diye...Dediğin gibi yazın kilo vermek de kolay..Ben de gününde ve sağlıklı doğum yapmak için dua ediyorum...Ben braz erken doğmuşum, inşallah kızım öyle bi sürpriz yapmaz bana..

evet canım benim..öle oldu sagolun destekleriniz için..gördüm cok merak etmişiiniz..allah dermansız vermesin dedigim gibi..amin inşllhh gecer..allah kimsenin bebegine vermesin bi daha bişey bu son olsun inşlhh..

amin canımmm hadi ben yemeğe çıkarım brazdan sonra görüşürüz

internette sorun var yazamadım tünaydın hanımlar
bodrum nasılsın canım telim geçici olarak servis dışı diyor aranamıyorum arayamıyorum büroda değilim arkadaşıma yardıma indim nasıl oldun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…