[
ben ekmek çok yşyorum yemezsem doymuyorum acıkıyorum. herkes çok yiyorsun diyorda doysam yemem yani.
hahaha belkımde ondandır fatmaaa.. bence sen hıcc abur cubur yemıosun ondan gobısn hıc sısmedı sen akıllı kadınsın abur cubur yemessın kesınn zararlı dıeee...
çok tatlı ya ellere bak yumuk yumuk olmuş benimde öle işte. sen ve öykümün karnı bana benziyor aynı fark yok.
Ye ye bacım, afiyet şeker olsun....Sezin hanımın canı çekiyor demek ki yiyorsun..
tamamiyle bünye arkadaşım.ye anasını satayım boşver.))))ekmek yemeyinde doymuyo insan evet.
kızlar günaydın..dün yine doktora gittim..gene cok içim rahatlamadı ama daha fazla alıştım duruma..böbrek çapı biri 5mm digeri 6 mm imiş..bunlar sınır rakamları..ama dahada büyürse ilerde dogdugunda ya ameliyat olacak yada anitbiyotik tedavisi olacak..ama büyümeyedebilirmiş umarım öle kalırlar..cok korkuyorum aklıma geldikce ama allah dermansız dert vermesin deyip buna şükrediyorum yapacak hiçbişeyim yok cünkü..doktorun söyledigine görede özellikle erkek cocuklarda cok sık rastlanan bi sorunmuş..merak edenler vardır beni diyo yazıyorum..hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ama işte bu gecici bişey degil bi şekilde böyle dogacak
kızlar günaydın..dün yine doktora gittim..gene cok içim rahatlamadı ama daha fazla alıştım duruma..böbrek çapı biri 5mm digeri 6 mm imiş..bunlar sınır rakamları..ama dahada büyürse ilerde dogdugunda ya ameliyat olacak yada anitbiyotik tedavisi olacak..ama büyümeyedebilirmiş umarım öle kalırlar..cok korkuyorum aklıma geldikce ama allah dermansız dert vermesin deyip buna şükrediyorum yapacak hiçbişeyim yok cünkü..doktorun söyledigine görede özellikle erkek cocuklarda cok sık rastlanan bi sorunmuş..merak edenler vardır beni diyo yazıyorum..hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ama işte bu gecici bişey degil bi şekilde böyle dogacak
ccanım allah daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin
çok üzülüyosun biliyorum ama toparlanmaya çalış bebişini üzme inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir
canım geçmiş olsun inşallah doğmadan kendi kendine çözülür sorun
kendini üzmek bebeğe daha çok zarar verir stres zararlı biliyorsun inşallah geçecek bu günler
Canım ya, üzme kendini..Büyümeyebilirmiş baksana, büyümez inşallah..Aık rastlanan bi durum demiş doktorun bak, belki ilaç tedavisiyle geçer..Sünnet falan demişsin dün..Öyle de geçebilirmiş ya, inşallah geçer canım sen kendini harap etme lütfen..Dualarımız seninle..
Bi de bişey söyleyeyim mi, doktorların acıması yok, kötü bşey olsa direk alacaz diyorlar, bana öyle dedi ya ilk doktorum, demek ki çaresi var, sorun edilmeyecek bişey ki öyle bişey dememiş doktorun..Lütfen üzülme..
slm kızlar nasılsınız göbekler büyümüş ne güzel benimkide sizin gibi çok büyük ama benm psikolojimi bozdu gebelik diyeti falan indirdm uygulamaya çalışıyorum (nerdeeeeeeeee):)ama ben sorun ediyorum sizler gibi takmamak isterdim ama napalım çokda yemiyorum ama anlam veremiyorum acaba suyum çokmu diye düşünüyorum siz ne dersiniz olabilirmi
ahhh canım büyümez inş. dediğin gibi Allahd ermansız dert vermesin en kötüsü o Rabbim yardım eder inş.
evet kuzucum yapacak bişey yok cünkü bekliycem ve böbreklerin daha da genişlememesi için dua edicem..elimden bi tek bu geliyo..doktorlara göre herşey okadar normalki zaten dünkü doktor ben aslında bunu anne adaylarına söylemem bile diyo sadece ilerlerse bilgilendiririm diyo..yani doktorların tarzıda farklı dedigin gibi..cok saol..
evet kuzucum yapacak bişey yok cünkü bekliycem ve böbreklerin daha da genişlememesi için dua edicem..elimden bi tek bu geliyo..doktorlara göre herşey okadar normalki zaten dünkü doktor ben aslında bunu anne adaylarına söylemem bile diyo sadece ilerlerse bilgilendiririm diyo..yani doktorların tarzıda farklı dedigin gibi..cok saol..
kızlar ben çıkıyorum öğlen uğrarım yine öptüm byeeeeeee..........
Hiç sorun etme, sağlıklı sıhhatli olsun da bebeğin...
Bak ben şimdiden tıkanıyorum ama ne yapayım, doktor diyet verdi..Diyet yapıyoruz kızımla, yine de faydası yok..Kızım iyi olsun da, ben doğuma yerimden kalkamaz yatalak halde gitmeye razıyım..Nasılsa doğuracaz, hep böyle kalmayacağız..Tadını çıkar bence hamileliğin..Suyun çok değildr, çünkü kontrolde yazıyorlar su normal diye..Az veya çok olsa yazarlardı..Ama iç karnın geniş dar falan diyorlar ya, kimininki erken çıkıyo kocaman oluyo..Ondandır belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?