2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha belkımde ondandır fatmaaa.. bence sen hıcc abur cubur yemıosun ondan gobısn hıc sısmedı sen akıllı kadınsın abur cubur yemessın kesınn zararlı dıeee...

yok yaa pek yemiyorum önceden de yemezdim bisküvi falan sevmem hiç yaaa çikolata yiyorum ama aşırı değil cips şu bu vs de yemiyorum yazıktır bebeğe hamur işi yaparsam yiyorum onada üşeniyorum

kızlar günaydın..dün yine doktora gittim..gene cok içim rahatlamadı ama daha fazla alıştım duruma..böbrek çapı biri 5mm digeri 6 mm imiş..bunlar sınır rakamları..ama dahada büyürse ilerde dogdugunda ya ameliyat olacak yada anitbiyotik tedavisi olacak..ama büyümeyedebilirmiş umarım öle kalırlar..cok korkuyorum aklıma geldikce ama allah dermansız dert vermesin deyip buna şükrediyorum yapacak hiçbişeyim yok cünkü..doktorun söyledigine görede özellikle erkek cocuklarda cok sık rastlanan bi sorunmuş..merak edenler vardır beni diyo yazıyorum..hepinize destekleriniz için teşekkür ederim ama işte bu gecici bişey degil bi şekilde böyle dogacak

benimde canım kaç gündür şööyleeee kocaman bi doritos çekiyo ama:-(((bebeğe zarar diye korkuyorum.bi de benim midem çok sıkıntılı ağrıyo yanıyo:-((

allahım gelecek mi mayıs sonları haziran başlarıı yavvvv:-(((

çok tatlı ya ellere bak yumuk yumuk olmuş benimde öle işte. sen ve öykümün karnı bana benziyor aynı fark yok.

nasıl şişmiş görüyosun dimi?
ayak bilek eklemlerim gömüldü he heeee.
evet aynı karınlarımız.

Ye ye bacım, afiyet şeker olsun....Sezin hanımın canı çekiyor demek ki yiyorsun..

arkadaşımın doğumgünüydü ince dilim kestiler yedim valla.

tamamiyle bünye arkadaşım.ye anasını satayım boşver.))))ekmek yemeyinde doymuyo insan evet.

bünye meselesi herkes farklı sonuçta.
önemli olan sonradan verebilmek kiloları.

ccanım allah daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin
çok üzülüyosun biliyorum ama toparlanmaya çalış bebişini üzme inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir

canım geçmiş olsun inşallah doğmadan kendi kendine çözülür sorun
kendini üzmek bebeğe daha çok zarar verir stres zararlı biliyorsun inşallah geçecek bu günler

Canım ya, üzme kendini..Büyümeyebilirmiş baksana, büyümez inşallah..Aık rastlanan bi durum demiş doktorun bak, belki ilaç tedavisiyle geçer..Sünnet falan demişsin dün..Öyle de geçebilirmiş ya, inşallah geçer canım sen kendini harap etme lütfen..Dualarımız seninle..
Bi de bişey söyleyeyim mi, doktorların acıması yok, kötü bşey olsa direk alacaz diyorlar, bana öyle dedi ya ilk doktorum, demek ki çaresi var, sorun edilmeyecek bişey ki öyle bişey dememiş doktorun..Lütfen üzülme..

ccanım allah daha büyük dert vermesin dermansız dert vermesin
çok üzülüyosun biliyorum ama toparlanmaya çalış bebişini üzme inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir

evet canım daha ne kötü şeyler var ondan dolayı toparlanmaya calışıorum umarm düzelir kendi kendine..cok saol

canım geçmiş olsun inşallah doğmadan kendi kendine çözülür sorun
kendini üzmek bebeğe daha çok zarar verir stres zararlı biliyorsun inşallah geçecek bu günler

cok saol canım..amin inşllhh sagsalim dogsunlar da allah beterinden saklasın ne diyim.

ahhh canım büyümez inş. dediğin gibi Allahd ermansız dert vermesin en kötüsü o Rabbim yardım eder inş.

slm kızlar nasılsınız göbekler büyümüş ne güzel benimkide sizin gibi çok büyük ama benm psikolojimi bozdu gebelik diyeti falan indirdm uygulamaya çalışıyorum (nerdeeeeeeeee):)ama ben sorun ediyorum sizler gibi takmamak isterdim ama napalım çokda yemiyorum ama anlam veremiyorum acaba suyum çokmu diye düşünüyorum siz ne dersiniz olabilirmi

evet kuzucum yapacak bişey yok cünkü bekliycem ve böbreklerin daha da genişlememesi için dua edicem..elimden bi tek bu geliyo..doktorlara göre herşey okadar normalki zaten dünkü doktor ben aslında bunu anne adaylarına söylemem bile diyo sadece ilerlerse bilgilendiririm diyo..yani doktorların tarzıda farklı dedigin gibi..cok saol..

Hiç sorun etme, sağlıklı sıhhatli olsun da bebeğin...
Bak ben şimdiden tıkanıyorum ama ne yapayım, doktor diyet verdi..Diyet yapıyoruz kızımla, yine de faydası yok..Kızım iyi olsun da, ben doğuma yerimden kalkamaz yatalak halde gitmeye razıyım..Nasılsa doğuracaz, hep böyle kalmayacağız..Tadını çıkar bence hamileliğin..Suyun çok değildr, çünkü kontrolde yazıyorlar su normal diye..Az veya çok olsa yazarlardı..Ama iç karnın geniş dar falan diyorlar ya, kimininki erken çıkıyo kocaman oluyo..Ondandır belki..

canım ya kendini çok üzme erkek bebeklerde çok sık görülen bidurum diye biliyorum benm bi tanıdığın bebeğide öyle oldu profesörlere falan götürdüler ama ciddi bi şey değilmiş 1 yaşına kadar geçermiş bence çokda kafana takma daha onun gelişimi devam ediyor bidaha gittiğinde değişmiş olabilir yada doğuma kadar değişir kendini üzmeki bebeğinde üzülmesn stres bebeklermizn sağlığı için en büyük etkenmiş moralleri yüksek tutmak lazım

canım merak etmezmiyiz hiç. üzme kendini,
sık rastlanıyormuş, çaresi varmış çok şükür.
geçer sapasağlam alırsın bebişini kucağına.

Merak etme sen, biz de dua ediyoruz sizin için...
İnan sen bebeğine sadece, büyümeyecek de, olumlu düşün ki hep olumlu şeyler olsun...
Bak doktor söylemiyormuş bile..Allaha emanet onlar..Belki bizimkilerde de var, doktorlar paniklemeyelim diye söylemedi..Şu an hiç bişey gelmez elimizden..Sen sadece bebeğine inan..Onlar hepimizden de güçlüler..

inş bakalım hayallerim doğumdan sonrasına ya bide çevremdeki hamilelere bakıyorum bi ben böyleym hepsi zayıf azcık kursak gibi çokmış herkesde beni söylüyo tabi moralim daha bi bozulıyo ama ilginç olanı onlarda benm gibi besleniyo offf bende zayıf olmak isterdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…