2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi olmaya calışıyorum canım..yapacagım bişey yok zaten biliyorsun..pazartesiyi izmiri bekliyorum bakalım o ne diycek..cok saol seni de üzdüm cok saol desteklerin için..

selam kızlarrrrr, nasılsınız?
en yakın arkadaşım benden 1 hafta sonra evlenmişti. 2 ay önce hamileyim zannederken dış gebelikten yoğun kanamalarla acilen ameliyata alınmıştı. dün test yapmış çift çizgi çıkmış, bugün dr a gitmiş, kese görünmemiş, kan vermiş, test sonucunu yarın alcakmış. dua edin kızlar çok istiyo bebeği, kızımın fotolarını gördükçe içi gidiyo, ya olmazsa ya yine dış gebelikse diyo, saatlerdir konuşuyorum yaa... Allah ım isteyen herkese nasip etsin yarabbim

BODRUM81

Allah bebeğine acil şifalar versin, sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin. inş. hiçbir problem yaşamadan doğar... umarım geçici bir durumdur...

iyi olmaya calışıyorum canım..yapacagım bişey yok zaten biliyorsun..pazartesiyi izmiri bekliyorum bakalım o ne diycek..cok saol seni de üzdüm cok saol desteklerin için..

saçmalama öyle şey mi olur birbirimize kötü günde destek olmayacaksak arkadaşlığın ne önemi var inşallah izmirden güzel güzel haberlerle geleceksin bugün hava çok güzel evde oturma istersen istersen turgutreise gel istersen ben bodruma geleyim yada arkadaşlarınla bişeyler yap Allahın izniyle çok güzel haberler alacaksın izmirden

İnşallah bu sefer dış gebelik değildir canım yaa..ama kese görünmedi diye hemen panik yapmasın, küçükken görünmeyebiliyor..İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuşur bebeğine...Ben her ay test alırdım hep negatif çıkardı, o günler geldi aklıma birden....Dediğin gibi Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, beklemek çok zor..

BODRUM81

Allah bebeğine acil şifalar versin, sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin. inş. hiçbir problem yaşamadan doğar... umarım geçici bir durumdur...

cok saol canım amin..

canım arkadaşım cok saol..hava cok mu güzel ben daha pencereleri bile acmaadım..adım atasım yok dışarı canım ya..ama gelirsem oralara ararım seni..cok saol canım benim..

ahahha sağol kuzummmm ama saka maka neredeyse 6 aylık olduk hatta 24. haftada 6 ay bile bitiyo tabi göbek artık normal bence )

cılekkkkk sen sımdı yrınn resımde eklersınn sendende beklıyoruzzzzzzzzz:)))
aa sen yrın yoksun dımı ?

ayyy bu çocuk içerde bişiler yapıyo kusucak gibi oluyorum ayyyy napıyo bu yaaa

Öyle deme damadımaaa :)))

Çok geçmiş olsun zuzum, bak anormal bi durum yokmuş..

Ben de bir kere dış gebelik geçirdim canım, çeken bilir çok zor.. Ama enn kötü tüp bebek şansı var..

eşim artık sürekli test istemem sinir olmuş, en sonunda gidip 10kutu almıştı bana soruyo arkadaşım belirtileri,kese ne zaman görünür falan. benim de kesem görünmemişti kan sonucum 450 ydi
bunları anlattım ama moral sıfır yinede, acı bi tecrübesi var çünkü, sabah haberi gelicek inş. bi de aynı zamanda evlendik, benmki kaç aylık oldu, gördükçe daha da kötü oluyo canım ya. off.... neyse benim herifcan yemeğe geliyo, onu postalayıp gelirim.. öüldünüz...

iyiyim çok şükür sen nasılsın kuzu

İyiyim canım, bodruma biraz sıkılıyoruz, minikmucizem daha iyi..Herkesin iyi haberlerini alınca bende iyi oluyorum...İnşallah sağ salim atlatacağız bu günleri, doğumlara gideceğiz sıra sıra..Sonra da bebişlerimizin resimlerini ekleyeceğiz burayaa..Geçiciler bitti bu sefer de evrakları yetiştirecez diye uğraşıyoruz, çok yazamıyorum bu ara..İşler çok yoğun..

yeni olduğu için belki görünmemiştir inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir
allah her isteyene nasip etsin anneliği

Benle bir evlenenlerin 4 yaşında bebeleri var..Ben daha yeni yeni hamileliğimin tadını çıkartıyorum..
Nasip ne zamansa o zaman oluyor, nşallah arkadaşınınki de dış gebelik falan değildir de, sağlıkla sıhhatle alır bebeğini kucağına...

Ben de bir kere dış gebelik geçirdim canım, çeken bilir çok zor.. Ama enn kötü tüp bebek şansı var..
evet ve sanırım tek yumurtalığı alındı

yeni olduğu için belki görünmemiştir inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir
allah her isteyene nasip etsin anneliği
inş. bende öyle umuyorum. aminnnn

inş. canım dua etmekten başka bişey yapamıyoruz. yarın sabah güzel haberini veririm inş.

aynen bende geçici sonrasını topluyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı arkadaşlarımızın da inşallah bian evvel ii haberlerini alırız Allahın izniyle hamilelerin duları kabul olurmuş bol bol dua edeceğiz
canım arkadaşım cok saol..hava cok mu güzel ben daha pencereleri bile acmaadım..adım atasım yok dışarı canım ya..ama gelirsem oralara ararım seni..cok saol canım benim..

aç kuzum penceelerini temiz hava girsin içeri gelirsen çok sevineim valla sabancıda yürürürz bana ulaşman için özelden arkadaşımın büro numarasını yazayım sensin benim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…