2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk dünürcümmmm

Oooo oğlu da anası gibi ince olursa yaşadı benimm kızım :) çiçekler falan :)

selamlar herkese
sanırsam hasta oluyorum vücudumun ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..nefesi bile ricayla alıyorum.. pff nerden geldiyse başıma..
bi bakıyım dedim iyi misiniz diye

Çook geçmiş olsun.. ben topikte papağan gibi yazıyorum, zencefil+ tarçın+ bal iç çok iyi geliyor

selamlar herkese
sanırsam hasta oluyorum vücudumun ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..nefesi bile ricayla alıyorum.. pff nerden geldiyse başıma..

Dikkat et canım kendine, bol bol sıcak bişeyler iç...
Ben de yatamıyorum, oturamıyorum ama benimki çok şişmekten...İnşallah atlatırsın hemen..

Oooo oğlu da anası gibi ince olursa yaşadı benimm kızım :) çiçekler falan :)

Çook geçmiş olsun.. ben topikte papağan gibi yazıyorum, zencefil+ tarçın+ bal iç çok iyi geliyor
öğretirim ben ona babasına kalırs aodun olur o

Nerdeee, işler hafiflemedi de, bugün müşavirler gelmedi..Onlar varken giremiyorum..

aman yaa boşver gelmezler inş. senin iş yeride mi evini orda kuzucuk

Dikkat et canım kendine, bol bol sıcak bişeyler iç...
Ben de yatamıyorum, oturamıyorum ama benimki çok şişmekten...İnşallah atlatırsın hemen..

benimde koca göbekten belim iyice ağrıyodu zaten. bide bu çıktı başıma şimdi. genelde hafif atlatırım 2 günde geçer ama şu keçi gribi dedikleri şey diildir inşallah

aman yaa boşver gelmezler inş. senin iş yeride mi evini orda kuzucuk

Şu an evimin orda değil..Ama benim kiracı olduğum eve taşınacak işyerim..O zaman evimle arasında 3-4 apartman olacak..Çok iyi olacak..Ay sonunu bekliyoruz taşınmak için..Kdv dönemini atlatmamız lazım..Kız o zaman akşamları bile canım sıkılırsa evde, işe gelir girerim nete..

ilahiiii otur evinde dinlen

ben de geldim geriiiiiiiiiii
Hilmi_ve_Fatma sende hoşgeldin canem
bişeyim alındı dedi de tüpmü yumurtalık mı anlamadım, normalde 2 tüp var demi yanlış bilmiyosam, yani yumurtalıklara giden yollar diğer bir anlamda...

Ayyy,3 tane mükellef geldii, püfür püfür sigara içiyorlar yaa..Oda zaten hava almıyo, tek cam var..Boğulacam şimdi..Millet ne saygısız...
Kız fatma, denetime gelsene buraya daa...

Normalde otururum da, eşim mesaiye falan kalınca sıkılıyorum kız..O zamanlar sizle yazışırım işte iyi olur...
kızz gece vakti bişey olur otur evinde aaaaa
hoşbulduk
Ayyy,3 tane mükellef geldii, püfür püfür sigara içiyorlar yaa..Oda zaten hava almıyo, tek cam var..Boğulacam şimdi..Millet ne saygısız...
Kız fatma, denetime gelsene buraya daa...

kız desene yasak lütfen söndürürmüsünüz birde ben hamileyimd esene ay kız gelirsem çakarım heeeeeee

merhaba kızlar benim de bugün detaylım vardı bir sorun yok çok şükür. bodruma ne olmuş ki...?
hadi gözünaydın.
selamlar herkese

çook geçmiş olsun canım. çok kötü ilaç içememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…