hoşbulduk dünürcümmmm
selamlar herkese
sanırsam hasta oluyorum vücudumun ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..nefesi bile ricayla alıyorum.. pff nerden geldiyse başıma..
bi bakıyım dedim iyi misiniz diye
milletin işi var demkki sen hafiflettin bari işleri
dikkat et iyice hastalanmadan meyve falan yee
selamlar herkese
sanırsam hasta oluyorum vücudumun ağrısından ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..nefesi bile ricayla alıyorum.. pff nerden geldiyse başıma..
öğretirim ben ona babasına kalırs aodun olur oOooo oğlu da anası gibi ince olursa yaşadı benimm kızım :) çiçekler falan :)
Çook geçmiş olsun.. ben topikte papağan gibi yazıyorum, zencefil+ tarçın+ bal iç çok iyi geliyor
Nerdeee, işler hafiflemedi de, bugün müşavirler gelmedi..Onlar varken giremiyorum..
Dikkat et canım kendine, bol bol sıcak bişeyler iç...
Ben de yatamıyorum, oturamıyorum ama benimki çok şişmekten...İnşallah atlatırsın hemen..
aman yaa boşver gelmezler inş.senin iş yeride mi evini orda kuzucuk
benimde koca göbekten belim iyice ağrıyodu zaten. bide bu çıktı başıma şimdi. genelde hafif atlatırım 2 günde geçer ama şu keçi gribi dedikleri şey diildir inşallah
Şu an evimin orda değil..Ama benim kiracı olduğum eve taşınacak işyerim..O zaman evimle arasında 3-4 apartman olacak..Çok iyi olacak..Ay sonunu bekliyoruz taşınmak için..Kdv dönemini atlatmamız lazım..Kız o zaman akşamları bile canım sıkılırsa evde, işe gelir girerim nete..
ilahiiiiotur evinde dinlen
bişeyim alındı dedi de tüpmü yumurtalık mı anlamadım, normalde 2 tüp var demi yanlış bilmiyosam, yani yumurtalıklara giden yollar diğer bir anlamda...İnşallah canım... Yumurtalığı alınmamıştır Allah korusun, tek tüpü alınmıştır.
Ben hatta bu gebeliğimi de dış gebelik zannettim. Lab. yanlış bakmış sonuçlara, kaç gün ağlamaktan helak oldum.. Sonra doktora bi gittik keseyi gördük. Allahtan ümit kesilmez, inşallah güzel haberler verirsin.
ben arada yine gelirim kızlar. görüşürüs sora yine öptüm sizi
kızz gece vakti bişey olur otur evinde aaaaaNormalde otururum da, eşim mesaiye falan kalınca sıkılıyorum kız..O zamanlar sizle yazışırım işte iyi olur...
hoşbuldukben de geldim geriiiiiiiiiii
Hilmi_ve_Fatma sende hoşgeldin canem
bişeyim alındı dedi de tüpmü yumurtalık mı anlamadım, normalde 2 tüp var demi yanlış bilmiyosam, yani yumurtalıklara giden yollar diğer bir anlamda...
Ayyy,3 tane mükellef geldii, püfür püfür sigara içiyorlar yaa..Oda zaten hava almıyo, tek cam var..Boğulacam şimdi..Millet ne saygısız...
Kız fatma, denetime gelsene buraya daa...
hadi gözünaydın.merhaba kızlar benim de bugün detaylım vardı bir sorun yok çok şükür. bodruma ne olmuş ki...?
selamlar herkese
kız desene yasak lütfen söndürürmüsünüz birde ben hamileyimd esene ay kız gelirsem çakarım heeeeeee
Demeye gerek mi var, koca göbeğim var önden önden gidiyoo...Adamlar sormadı ki, direk yaktılar sigarayı...Bol bol öksürüyorum ben de anlasınlar diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?