de kız lütfen sönüdürün de rahatsız oluyorum de söle kızz egoist bencil insanlar
dumandan boğuluyomuş taklidi yap
Bitti zaten sigaraları, bi daha yakarlarsa derim amaaa..Gerçekten kötü oldum yaa....
onlarda ne görgüüz saygısız beeee
boşver canım sıkma canını öküz diyoruz biz onlara halk dilinde :) ha bu arada bişey keşfettim, portakal greyfurt suyu içiyorum ve benim kız çıldırıyo, ordan oraya vuruyo, deminden beri karnımı izliyorum, çok komik yaaa karnım zıplıyo resmenTaklite gerek yok, boğulacam zaten..Öksürükten falan anlamıyorlar..ama bitti, dur bakalım bi daha yakmazlar, yakarlarsa da rica ederim öbür odada için diyee...
Gene benden kötü durumda olanlar var yaa..Bizimkiler içmiyo hiç olmazsa, fmg diyordu ya burda sürekli içiyorlar diyee, iyi duruyormuş valla kızcağız..Ben boğulacaktım adamlar 1 sigara içene kadar...
boşver canım sıkma canını öküz diyoruz biz onlara halk dilinde :) ha bu arada bişey keşfettim, portakal greyfurt suyu içiyorum ve benim kız çıldırıyo, ordan oraya vuruyo, deminden beri karnımı izliyorum, çok komik yaaa karnım zıplıyo resmensağ tarafımda sürekli bi inip çıkma hareketi oluyo, gözle gayet net görünüyo dışardan. annemmmm diye sesleniyorum vurdukça tekrar tekrar vuruyo
evt ilk başlard benim müdürmde içiyordu yani önceden de içiyordu ve burası sağlık müd. düşün artık bana dışarı çık ben sigara içecem diyordu yani başka şubelere gidecekmişim o rahatca sigarasını içecek ben dışarlarda gezecem sonra dedim gidemem hem başım dönüyo hem koku çıkmıyo zaten çok rahatsız oluyorum dedim sonra çıkmam falan dedi bende içmeyeceksiniz o zaman dedim ben sert dyince içmiyo artık yazık değilmi benim yavruma
Oyyyy, kuzuma bak yaaa...Kız bunlar şimdiden seçiyorlar haa..
Benimki de kiviyi çok seviyor..Kivi yedim mi deliriyor çocuk..Kurban olurum ben o tekmelere yaa..Çok mutlu oluyo insan demi....Benim kız bugün durgun ama, ne yaptıysam oynatamadım...Akşam babasına oynar artık cimcimem..
taze meyve suyunu seviyo anladım, minik melekim benim, o vurdukça içim titriyo , ağlamak geliyo bi anda içimdeniçimde taşıdığım canın hareketlerini görebiliyorum ,mucize gibi... bende kiviye çok düşkünümdür ama yediğimde bişi olmuyo:) sırt üstü yattığımda kıpır kıpır oluyo, acaba rahatsız mı oluyo diye düşündüm akşam. bunlar çok fena kuzuuuuu
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn
saol canım. hepinizi çok özledim valla
selam kızlar
selam millet
ben geldim yine
yatmaktan sıkıldım çok sırtım ağrıyor valla artık
az önce süt içtim yine içine azıcık kakao atıyorum deli oluyo benimki kıpr kıpır oluyo hemen allahım bu kıpırtılardan mahrum etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?