2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Taklite gerek yok, boğulacam zaten..Öksürükten falan anlamıyorlar..ama bitti, dur bakalım bi daha yakmazlar, yakarlarsa da rica ederim öbür odada için diyee...
boşver canım sıkma canını öküz diyoruz biz onlara halk dilinde :) ha bu arada bişey keşfettim, portakal greyfurt suyu içiyorum ve benim kız çıldırıyo, ordan oraya vuruyo, deminden beri karnımı izliyorum, çok komik yaaa karnım zıplıyo resmen sağ tarafımda sürekli bi inip çıkma hareketi oluyo, gözle gayet net görünüyo dışardan. annemmmm diye sesleniyorum vurdukça tekrar tekrar vuruyo

yagmurbuseee, ne yapıyrsun, seni görüyorum sürekli hiç yazmıyorsun..Nasılsın keyfin nasıl iyi mi...
Çalışmalar nasıl gidiyor, yazmak istemiyorsun herhalde diye hiç sormadım amaa, arada ses ver canım yaa..

Gene benden kötü durumda olanlar var yaa..Bizimkiler içmiyo hiç olmazsa, fmg diyordu ya burda sürekli içiyorlar diyee, iyi duruyormuş valla kızcağız..Ben boğulacaktım adamlar 1 sigara içene kadar...

evt ilk başlard benim müdürmde içiyordu yani önceden de içiyordu ve burası sağlık müd. düşün artık bana dışarı çık ben sigara içecem diyordu yani başka şubelere gidecekmişim o rahatca sigarasını içecek ben dışarlarda gezecem sonra dedim gidemem hem başım dönüyo hem koku çıkmıyo zaten çok rahatsız oluyorum dedim sonra çıkmam falan dedi bende içmeyeceksiniz o zaman dedim ben sert dyince içmiyo artık yazık değilmi benim yavruma

Oyyyy, kuzuma bak yaaa...Kız bunlar şimdiden seçiyorlar haa..
Benimki de kiviyi çok seviyor..Kivi yedim mi deliriyor çocuk..Kurban olurum ben o tekmelere yaa..Çok mutlu oluyo insan demi....Benim kız bugün durgun ama, ne yaptıysam oynatamadım...Akşam babasına oynar artık cimcimem..

Valla en güzelini yapıyorsun canım...Benim patrona benim de gücüm yetiyor da, gelen mükellefe bişey diyemiyoruz..

taze meyve suyunu seviyo anladım, minik melekim benim, o vurdukça içim titriyo , ağlamak geliyo bi anda içimden içimde taşıdığım canın hareketlerini görebiliyorum ,mucize gibi... bende kiviye çok düşkünümdür ama yediğimde bişi olmuyo:) sırt üstü yattığımda kıpır kıpır oluyo, acaba rahatsız mı oluyo diye düşündüm akşam. bunlar çok fena kuzuuuuu

selam millet
ben geldim yine
yatmaktan sıkıldım çok sırtım ağrıyor valla artık
az önce süt içtim yine içine azıcık kakao atıyorum deli oluyo benimki kıpr kıpır oluyo hemen allahım bu kıpırtılardan mahrum etmesin

Ben pek aramam kivi..Kızımın sevdiğini farkettiğimden beri yiyorum ama her akşam...Deliriyo resmen yaa..Portakal falan sevmiyo benimki, çok denedim yemeyi, yiyemiyorum, suyunu da içemiyorum geri çıkıyor..Aslında ben portakal çok severim..
Mucize tabi ki yaa..Dışardan görünce ben de bi tuhaf oluyorum...Rahatsız olmuyordur, anne dinlenirken bebek harekete başlarmış yaa, sen uzanınca o başlıyordur oynaşmayaa..Gerçekten fenalar...Ama olsun kız, fena olsunlar, kıpır kıpır cimcimeler olsunlar...

benim sıpada neye sevindiğini bilmiyorum durmadan hareketli uykumdan da uyandırıyo yaa şimdi beni tepikle çıkıncada babanı tepikle diyom

Aminn canım, hiç mahrum olmayalım..Ben zaten doğurunca bunalıma girecemm kıpırdamıyo artık içimde diyee..O kadar alıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…