2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bişey olucak olsa vermezdi doktor, sen endişe etme...Allaha emanet onlar..Ben de çok tedirgin oldum ama yapacak bişey yok..İltihap, ateş daha çok zarar verir..

merhaba kızlar nasılsınız ? bugün çok ilerleyememişsiniz sanırım ege nerde çilek nerdeee

ay çok iyi fikir, ben de oğluşumu hemen sünnet ettireyim de hatırlamasın bile yavrum.. amcamlar da oğlunu sünnet ettirdi rahatça atlattılar..

hurmaya da bayılırım valla, günde 2 hurma insanın tüm ihtiyacını karşılayabilecek enerjiye sahipmiş. ben diyet yaparken yerdim de canım hiç tatlı çekmezdi..olsa da yesem

hurmanın doğumdan sonra süt olmasınada çok faydası var ben hamile kaldığımdan
beri her gn iki tane yiyorum hem şekeri de dengede tuttuğu için tatlı isteğinide engelliyo

Evet sütte yapıyormuş..Ben ilk gebelikte bilmiyordum mesele... Birde lohusa şerbeti muhakkak için arkadaşlar lohusayken acayip süt yapıyor ve bağırsakları falan düzenliyormuş, 40 derde deva diyorlar.. Bilginize... EEeeeeee okuyoz tabi..

medine hurmasının doğumuda kolaylaştırdığını duymuştum. ne mucize meyveymiş ya. hurma hiç sevmem ama bugünden itibaren başlıyorum yemeye şifa niyetine.saol öyküm

İyiyiz canım sen nasılsın..Onlar çalışıyorlar..Topik sakin bugün, kişi sayısı az yaa..Gelirler 4 gibi falan...
Sen ne yapıyorsun sabah bi ara gördüm altta ismini, ama yazmadın yoğun herhalde diye düşündüm...
Valla ben bilmiyordum hurmanın faydasını, öğrendim yerim artık ben de..

ben de sabahtan geldim, sonra bağlantım gitti, sonra da tez dondurma işlerine daldım..
yüksek lisansımı dondurmaya çalışıyorum, hamileliğimi mazeret olarak bildircem, aradım okulu, hastaneden rapor al dediler, hastaneye gittim doktorum rapor yazdı tee oralara gittim ama sadece raporu aldım,oğluşumu göremeden geldim randevum olmadığı için :) çok kalabalıktı lafını bile açamadım tabi.. hiç hastaneye gitmeye bukadar can atmamıştım

yettin gariiiiiiiiiii
ne yiyonuz.
ben ne yesem beni 1 saat tok tutuyor sonrasında açım şimdi çay ve simit yiyorum. gebercem yakında hınk diye

Canım bişey olucak olsa vermezdi doktor, sen endişe etme...Allaha emanet onlar..Ben de çok tedirgin oldum ama yapacak bişey yok..İltihap, ateş daha çok zarar verir..

selam canım ben de aynı senin gibiydim ateş falan doktor ilaç versi antibiyotik mecburen kullandım.yoksa daha da ilerleyecekti.endişe etme allah korur melekleri.

lohusa şerbeti ben çok severim yaa...Mutlaka yapıcam zaten, hem eşimin tarafı pek bilmiyor yaparım havam olur...Bebek mevlüdü bile yapmıyorlar..

iyiyim canım ben de, hala öksürüyorum ya, bebecim içerde ters dönüyordur heralde :))
yiyelim hurma valla, evde var arada yiyorum ama unutuyorum bazen...
biz işyerinden 3 arkadaş hamilelik düşünüyoduk, ilk ben kaldım, şimdi bi tanesi daha hamileymiş galiba:) evde test yapmış çift çizgiyi görmüş:) 15 gün önce kaplıcaya girdim bişey olurmu diyo, yok kız dedim bişey olmaz merak etme :) ay daha 4 haftalık falan :)) zaman ne çabuk geçiyo yaa biz ortaladık çokşükür:)

Bol bol da yiyip abatmayın kız 3 tane yeter günde... Sonra obez olmayalım hep birlikte.. Daha doğum yaklaşsın bak bende neler var neler... E vitamini sürmeyi de unutmayın son 1 ay göğüs uçlarına...

Ortayı bulamıyoruz...E vitamini sen dedikten sonra sürdüm ben..Ama yine sürücem son 1 ay dediğini hatırlıyorum evde vardı sürdüm...

lohusa şerbeti ben çok severim yaa...Mutlaka yapıcam zaten, hem eşimin tarafı pek bilmiyor yaparım havam olur...Bebek mevlüdü bile yapmıyorlar..

Bende yapçam bebek mevlüdü falan ne gerekiyorsa... Dün AVM ye gittim baktım mevlüt için şekerler yapmışlar tanesi 4 tl dediler, biraz pahalı ama ben Eminönü nden kendim alıp yapçam. Çok hoştu ama tül bir kesenin içine 1 adet pelit çikolata, birde bebek şeklinde bir obje koymuşlar çok güzeldi.. Bende o tarz bişi yapçam ...

o ne bee. gyno ferro ve elevit sadece..
niye yencek bişeymi yerim yerim ver hemen

Kız işte elevit pronatal alıyorsun hala demek ki.. Bana doktor elevit vermedi ya.. Dedi ki ben sana onu verirsem acayip kilo alırsın... Onun için gyno ferro da vermedi.. Multitab diye bir şey verdi içinde demir ve c vitamini var.. O elevit çok iştah yapıyor valla.. Ben ilk hamilelikte kullandım ya ondan biliyorum.. Deli gibi yiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…