Ne olacak bacım, zaten kiloluydu, bi de hamileyim diye yatıyo sürekliii..Adam işten geliyo bunun bulaşıkları falan yıkıyoo..Yemek de yapmıyo, eşi aşçı herşey getiriyo tatlısına kadar...Sürekli yatıyoo, yiyiyoo..Kusmuyor da maşallah..
gittiği gibi gelsin inşallah allah kavuştursunkıslar kardeşim 24ünde teslim askere inşallah güle güle gidip gelir bu akşam eğlencesi var gidip bi fön çektireceğim bende şimdi ege gözün aydın canım şikayetleri neydi annenin Allahım sağlıkla kimseyi sınamasın
Kizlar Martdan sonra evdeyim yazdim kimse görmedi galiba:)
ohoh
ohoh
Ne olacak bacım, zaten kiloluydu, bi de hamileyim diye yatıyo sürekliii..Adam işten geliyo bunun bulaşıkları falan yıkıyoo..Yemek de yapmıyo, eşi aşçı herşey getiriyo tatlısına kadar...Sürekli yatıyoo, yiyiyoo..Kusmuyor da maşallah..
kızlar torba yasada o konuda var erken dogum yapınca 3 hafta yanmayacak artıkHala yakıyorlar di mi 3 haftayı değişmedi kanunn
Hoş buldukk canımmm. Yok bizim 11 Şubatlı bugün :))))
Anacım yakıyorlar ya 3 hafta iznini, o doğum öncesi iznin. Doğurduktan sonraya eklemiyorlar maaleseffyarama parmak bastın
benim bi arkadaşımın haberi yokmuş yandı 3 haftası
ben de aynı hafta işte 14ü gibi falan çıkarım heralde.
2 hafta niye yanıyo ki toplam 16 değil mi?
2 hafta da yıllık izni ekle etti 18.
Eylülde bayram sonrası başlarız inşallah.
Haaa haaaaa
aysel gürel heee
allah rahmet eylesin.
Valla dinlerimde odada yeni eleman var
karizmayı çizmiyim şimdi :)
ne güzel işte düşünceli adammış :)
Anacım yakıyorlar ya 3 hafta iznini, o doğum öncesi iznin. Doğurduktan sonraya eklemiyorlar maaleseffyarama parmak bastın
benim bi arkadaşımın haberi yokmuş yandı 3 haftası
hadi geçmiş olsun gözün aydın tekrar ee menepoz en yakın ihtimal benimkine de bu ara sıcak basıp duruyor inşallah canım yaa ağlamaktan moral verebilirmiyim bilmiyorum kiii sıpa tam ben hamileyken buldu gerçi olmasamda yine ben ona çok bağlıyımgörmemezlikten geldim kızım . Benim mayıs başında çıkmam laızm:)))))
hayırlı tezkereler inşallah sağlıkla sağ salim gelsin. Moral verin bu gece ona. Annemin rutin şikayetler tepesi yanıyormuş felan. Hiç bişey çıkmadı stres yada menapoz demiş dr.
aminn canımm inşallahAllah kavuştursun şimdiden...Hayırlı teskereler...
gittiği gibi gelsin inşallah allah kavuştursun
hakkaten ya başlamadan izini düşünüyor biz ne yapaılmben de nisan ortalarında ayrılırım nasipse. Bu sene çok çalıştım çok yoruldum ya şimdiden izin düşünüyorum
kızlar torba yasada o konuda var erken dogum yapınca 3 hafta yanmayacak artık
ay basim dönüyo ya
ooohh iyiymiş valla :) biz de burda 6ya kadar çalışalım eve gidelim yemek yapalım sonra bulaşıkları yıkayalım sonra çay faslı sonra bi de ders çalışalım üstüne..
millet böyle kıymetli anacım :))
Bacım yok, senin tarla sağlam, benim tarla tohum tutmuyoo..5 senede 1 tane zor bulduk...Enerjileri bebekten sonra zayıflamak için kullanacam artık....
hadiii gözünnn aydınnn
ohoh
Ben de aynı hafta işte 14ü gibi falan çıkarım heralde.
2 hafta niye yanıyo ki toplam 16 değil mi?
2 hafta da yıllık izni ekle etti 18.
Eylülde bayram sonrası başlarız inşallah.
Haaa haaaaa
aysel gürel heee
Allah rahmet eylesin.
valla dinlerimde odada yeni eleman var
karizmayı çizmiyim şimdi :)
ne güzel işte düşünceli adammış :)
herkeseee slm kızlar...yarın olsada bebişimi görsem yaaa..yarın detaylı var benimde.kan ve idrar tahlili yapılmıtı sağlık ocağında aşı olunca.sonuçlarımı aldım bugün.kanım düşmüş.bide kolestrol biraz yüksek çıktı..
kanım hamile old.ilk ay normaldi şimdi düşmüş.
ilaçları düzenli kullanıyordum ama benilaç içmekle pek aram olmaığı için..
ege annen için çok sevindim.
hakkaten ya başlamadan izini düşünüyor biz ne yapaılm
nasıl hesaplama yapcaz ben hala anlamadım. Ben varsayalım 23 mayıstan sonra doğum yapcam izine ozaman mayıs 1 de ayrılıyım. 3 hafta kullanayım bari geriye 3 ayım kalsın
herkeseee slm kızlar...yarın olsada bebişimi görsem yaaa..yarın detaylı var benimde.kan ve idrar tahlili yapılmıtı sağlık ocağında aşı olunca.sonuçlarımı aldım bugün.kanım düşmüş.bide kolestrol biraz yüksek çıktı..
Kanım hamile old.ilk ay normaldi şimdi düşmüş.
Ilaçları düzenli kullanıyordum ama benilaç içmekle pek aram olmaığı için..
Ege annen için çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?