amaaaan ben öle yapsam hilmi ne der acaba dün çok yoruldum dedim ofladım puflamıştım aman diyo send eiyice kocakarı oldun diyo banaAllahhh Allahhhh
bu işde bi gariplik var :26:
bu kadar enerji dolu tarla nasıl olurda tohum tutmaz yaw
sende yanındakini azıcık kendine benzet o zaman,
bu ne be o kasılsın sen kasıl kasılll dur,
bebede size benziycek hee
yemişim karizmayı öfffffff sıkıntı gelir walla
ohhh ne iyiymiş, bi daha dünyaya gelirsem aşçıyla evlenicem walla
bulaşıklarıda adamamı biriktiriyo,
rahatsızlığı vardamı yatıyo yoksa tembellikdenmi?
2 hafta yı tam bilmiyorum ama 38 de doğurcaz ya mayıs başında çıkıyım geri kalanıda kalsın valla bekleyemiycem işlerim var evde de.35 de çıksam 3 hfta eder. 2 hafta iznimi eklemiycem eylülün okulunda eklerim
Allahhh Allahhhh
bu işde bi gariplik var :26:
bu kadar enerji dolu tarla nasıl olurda tohum tutmaz yaw
ohhh ne iyiymiş, bi daha dünyaya gelirsem aşçıyla evlenicem walla
bulaşıklarıda adamamı biriktiriyo,
rahatsızlığı vardamı yatıyo yoksa tembellikdenmi?
çıkıyorum ben kıslar hekes kendine ii baksın hoşçakalın
hamilesin keisn..:84:
inş.kuzu.önce sağlık haberlerini alırım inş.sonrada cinsiyeti.yeter artık benim kadar sabreden olmadı heralde
canım neden tam 35te ayrılmıyosun? 3 hafta sonra sezeryan olur sonra da 13 haftan başlar. Olmuyomu böyle?
Evet galiba öyleyim ya icimde birseyler kipirdamaya basladi evet evet kesin hamileyim
ooohh iyiymiş valla :) biz de burda 6ya kadar çalışalım eve gidelim yemek yapalım sonra bulaşıkları yıkayalım sonra çay faslı sonra bi de ders çalışalım üstüne..
millet böyle kıymetli anacım :))
Oleyyy oleyyy dünürüme bak bal damlıyor ağzındannn :)kızlar torba yasada o konuda var erken dogum yapınca 3 hafta yanmayacak artık
çıkıyorum ben kıslar hekes kendine ii baksın hoşçakalın
kızlar kocamn cevap yazmıştım size uçtu gitti net yüzünden
ben çıkıyım.
yarın görüşürüz
az kalddı bekle :))evet galiba öyleyim ya icimde birseyler kipirdamaya basladi evet evet kesin hamileyim
kızlar kocamn cevap yazmıştım size uçtu gitti net yüzünden
ben çıkıyım.
Yarın görüşürüz
Evet 21. haftayı bekleyen olmadı herkes öğrendi..
ama boşver, sağlıklı sıhhatli olsun da, ne olursa olsun...
Kız sende sonradan görme fatma gibii İÇİMDE PİPİ VAR yazma sonra..
Bir bakış baktın, kalbimi yaktın
Aşkın kemendini, boynuma taktın
Bahçende gülün, kapında kulun
Olmaya razıyım sevgilim senin
Canım fedadır senin yoluna
Günahların da benim boynuma
Çıkalım senle bağdat yoluna
Sen bir şahinsin ben garip serçe
Attın kalbime demirden pençe
Mehtap senin güzel yüzünde
Seyretsem ne olur senin dizinde
Bahçende gülün, kapında kulun
Olmaya razıyım sevgilim senin
Canım fedadır senin yoluna
Günahların da benim boynuma
Çıkalım senle bağdat yoluna
Sen bir şahinsin ben garip serçe
hadi geçmiş olsun gözün aydın tekrar ee menepoz en yakın ihtimal benimkine de bu ara sıcak basıp duruyor inşallah canım yaa ağlamaktan moral verebilirmiyim bilmiyorum kiii sıpa tam ben hamileyken buldu gerçi olmasamda yine ben ona çok bağlıyım
aminn canımm inşallah
inşallah aminn kıslar Allahım nerde varsa vatan evlatlarını korusun hepsi sağsalim gitsin gelsin
Sorma kızzz, işin tuhafı var ya, adama vermiyo bileee...Sürekli hasta,sürekli nazlı...Ama bi kıymetli bi kıymetli...
Bu bebeği de ben hava atmıyım hamileyim diye yaptı...Benim hamile olduğumu öğrendi, başladı çalışmalara..yoksa bebek yapacağı da yoktu...Dediğin gibi ama, böyle kıymetli oluyorlar...Adam gözünün içine bakıyooo...
inş.kuzu.önce sağlık haberlerini alırım inş.sonrada cinsiyeti.yeter artık benim kadar sabreden olmadı heralde
amaaaan ben öle yapsam hilmi ne der acaba dün çok yoruldum dedim ofladım puflamıştım aman diyo send eiyice kocakarı oldun diyo banabende ben 2 kişiyim sen kendine bak dedim öle yatsam bana yat yat 10 dönüm bostan yangel şındıl osman derdi kesin
Tarlada suç yokmuş baksanaa..Tohumcu tohumdan çalıyormuş şimdiye kadar...
Tembellikten kız tembellikten..Turp gibi maşallah..
Yaaa aynen öyleee ... canım çıkıyor eve gidince, belim kopacak sanıyorum.. öle temizlik falan da diil yaptığım, bi sofra kurup yemek yapmak :)
Ben de kocayı aşçı mı yapsam ne :)
Kıyamamm sen bi de ders çalışıyorsun di mii
Oleyyy oleyyy dünürüme bak bal damlıyor ağzındannn :)
Biz özel sektördekilere de geçerli olacak mı bu yasa piki dünürcümmm
değiştireyim bari onu bende
Değiştirmeeeee..
Benim hoşuma gidiyo, ondan çatıyorum sana...Değiştirme sakın..
hmm şöyle bi hesap olabilir, "ben 37ye kadar çalışman şartıyla 5 haftanı sonraya atıyorum" diyebilir kanun. eğer öyleyse sen 37ye kadar çalışırsın 38de doğum olur inşallah, sonra da 13 haftan başlar (8+5), o zaman da önceki 2 haftan yanmış olur tabi. neyse bakalım bu işler karışık. ayarlıcaz artık bi şekilde..valla bende bilmiyorum 35 de çıksam 38 de doğursam 40 hafta ya doğum doduktan sonrayı geriye atmıyorlar 2 hafta gidiyor ordan. Kalan 8 hafta oluyor. Yaa off tam olarak bilmiyorum 32 hafta bi olsun iznğimizi ayarlarız
evet canım çalışamıyorum bi de sonra dert ediyorum kendime, çalışamadım diye aklımda kalıyor sürekli. hani öğrenciyken olurdu ya ödev olurdu aklında ödevlet tv karşısında oturursunYaaa aynen öyleee ... canım çıkıyor eve gidince, belim kopacak sanıyorum.. öle temizlik falan da diil yaptığım, bi sofra kurup yemek yapmak :)
Ben de kocayı aşçı mı yapsam ne :)
Kıyamamm sen bi de ders çalışıyorsun di mii
değiştirmeeeee..
Benim hoşuma gidiyo, ondan çatıyorum sana...değiştirme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?