2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy evet ya bir haftadır sürekli yatıyorum daha fena azdı resmen

sıkıldım imdaaaaaaaaatttttttttt
:84::84::84::84::84::84::84::84:

beni deeeeeee........Artık neredeyse saece okuyorum yaa...Çok yoğun işler...

Kızz kıyamam size... Gönderebilseniz de birazını yapabilsek keşke... Düşünsene hep beraber birbirimizin işlerini bitirsek sabahtan, öğleden sonra da muhabbet etsek sadece ne güzel olur:)

Kıyamam kızz..Annem beni hergün görsün diye değiştirmiyordur o pozisyonunu...Haftaya artık güzel haberlerle gelirsin inşallah....

Kız doktor bana uyku sorunum var diye vermedi vitamin de o yüzden sordum..Bi de baksana gece içiyormuşşş, düz duvara tırmanırım valla gece vitamin içip yatsam ben...Ben hiç içmedim vitamin, sadece son gittiimde ferro bişey verdi kan yapsın diye, o da kabız yaptı onu da kestik...

tepem yanıyo dediğin an aklıma gelmişti çünkü annemde öyleydi sanada söylemiştim
hadi gözünüz aydın canım

yaaa ben bıktım yoğunluktan,
biri beni kurtarsın :83:

bekleeee beniiiiii yettimmm gariiiiiiiii

hepimizin bi yerleri ağrıyo walla ne yapıcaz böyle

Sevibade yazdım sana görmedin galiba.
Kontrol nasıl geçti diye..

yok şimdi gördüm canım
ttnetten süperonlineye geçtik bu daha yavaş yaw

hadi gözünüz aydın

Ohhh, gözün aydın canım yaaa..Çok sevindim inan ki...

Ohhhhhhhhh çok şükür,
Tam da onu soracaktım var yaa çoooooook sevindimmm :)

hadi gözünüzaydın canım. rahatlamışsınızdır artık...

hadi gözün aydııınnnnn

tepem yanıyo dediğin an aklıma gelmişti çünkü annemde öyleydi sanada söylemiştim
hadi gözünüz aydın canım

ohhh, gözün aydın canım yaaa..çok sevindim inan ki...

ohhhhhhhhh çok şükür,
tam da onu soracaktım var yaa çoooooook sevindimmm :)

hepinize çokkkkkkk teşekkür ederim. Aslında sizinde gözünüzaydın başınız yerdim burda napcaz kızlar diye..

Ipekcim evet zaten aklıma senin dediğin geldi. Söylemiştin sen. Bunların hepsi aynı demekyaşlandığını kabul edemiyor yaa

kanlı-canlı karısın maşşallahhh
laf aramızda bende biraz potansiyel enerjiklerdenim çaktırma
çok enerji dolu olma benim gibi 3.yü yaparsın

Ohhhh şükürler olsun
gözünaydın canım

Kızz kıyamam size... Gönderebilseniz de birazını yapabilsek keşke... Düşünsene hep beraber birbirimizin işlerini bitirsek sabahtan, öğleden sonra da muhabbet etsek sadece ne güzel olur:)

bekleeee beniiiiii yettimmm gariiiiiiiii

Yetişin kızlarrrrr....

Slm kızlar.Off bu hafta y,ne hiç giremedim foruma.Hastalıktan pörtlemekle meşguldüm.Tam iyileştim diyorum hoop 3 gün sonra tekrar başlıyor herşey.Her aşamayı baştan yaşıyorum.Mahvolduk bebişimle

EGE anneciğine çok sevindim.MAşallah.Allah uzun ömür versin

Kuuzu o GYno Ferroyu ben 3,5 aylıktan beri içiyorum.Bende de tam tersi etki yaptı.HErgün düzenli tuvalete çıkartıyor.İşte bünye ye göre değişiyor demekki

kız üstlenmeyip napıcam herkese iş var,
öyle lapin gibi atlamam ki zaten :)
haziran gelsin bebişimi doğurayım evde keyif yapayım istiyorum.

ne zman çıkıcan izine. Ben mayıs 10 gbi çıkmak ist,iyorum ozamana kadar dayanabilirsem iyi. 15 gün evde kalsam 38.haftada doğuruyoruz kafadan 2 hafta yancak çünkügeriye kalsın 13 haftam dedim

kız üstlenmeyip napıcam herkese iş var,
öyle lapin gibi atlamam ki zaten :)
haziran gelsin bebişimi doğurayım evde keyif yapayım istiyorum.

ne zman çıkıcan izine. Ben mayıs 10 gbi çıkmak ist,iyorum ozamana kadar dayanabilirsem iyi. 15 gün evde kalsam 38.haftada doğuruyoruz kafadan 2 hafta yancak çünkügeriye kalsın 13 haftam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…