2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun ama genel bir kontrolden geçmesi iyi olmuş tekrar geçmiş olsun

kanlı-canlı karısın maşşallahhh
laf aramızda bende biraz potansiyel enerjiklerdenim çaktırma
çok enerji dolu olma benim gibi 3.yü yaparsın

Bacım yok, senin tarla sağlam, benim tarla tohum tutmuyoo..5 senede 1 tane zor bulduk...Enerjileri bebekten sonra zayıflamak için kullanacam artık....

Yetişin kızlarrrrr....[/QUOTE]

tasarımmı yapıyodun sen,
benim yaptığım tasarımlar rahmetli aysel güreli yansıtır eminim
kabulseniz geliiiim hemen

fmgggggggggg
hadiiii oyun havaları açsanaaaaa
işler sıkı tabiii yandan halimemi açamıyon

yuuh 3 aylık falan ozaman daha, nasıl öyle kilo almış..

ay canım gözünüz aydın çok sevindim :)

Kızz kıyamam size... Gönderebilseniz de birazını yapabilsek keşke... Düşünsene hep beraber birbirimizin işlerini bitirsek sabahtan, öğleden sonra da muhabbet etsek sadece ne güzel olur:)
çilekim hoşgeldin imece usulüne geçelim ozaman :)) ama fmg nin işini 3 kişi anca yapar
Kız üstlenmeyip napıcam herkese iş var,
öyle lapin gibi atlamam ki zaten :)
haziran gelsin bebişimi doğurayım evde keyif yapayım istiyorum.

ben deeee ben deeeeeeeee kız beni daire başkanım artık toplantılara bile göndermiyo, hepsi farklı toplantılarda şimdi ben burda oturuyorum

saol cnm allah hepimizin annesine uzun ömür versin

kıslar kardeşim 24ünde teslim askere inşallah güle güle gidip gelir bu akşam eğlencesi var gidip bi fön çektireceğim bende şimdi ege gözün aydın canım şikayetleri neydi annenin Allahım sağlıkla kimseyi sınamasın

Kıyamam yaa, dikkat et kendine, hastalık yatıp dinlenmeden geçmiyor..Bol bol istirahat et..Geçmiş olsun...Evet ilaç bünye meselesi, beni kabız yaptı, doktor da keselim o zaman dedi..Öbür ay tekrar bakacak eğer kan oranım çok düşmüşse iğne verecekmiş.

sağol bebişim.
Sırtım ağrıyor şimdi de . Ay ne nazlı olduk heeeeee

ne zman çıkıcan izine. Ben mayıs 10 gbi çıkmak ist,iyorum ozamana kadar dayanabilirsem iyi. 15 gün evde kalsam 38.haftada doğuruyoruz kafadan 2 hafta yancak çünkügeriye kalsın 13 haftam dedim

Ben de aynı hafta işte 14ü gibi falan çıkarım heralde.
2 hafta niye yanıyo ki toplam 16 değil mi?
2 hafta da yıllık izni ekle etti 18.
Eylülde bayram sonrası başlarız inşallah.

Haaa haaaaa
aysel gürel heee
Allah rahmet eylesin.
valla dinlerimde odada yeni eleman var
karizmayı çizmiyim şimdi :)

ben deeee ben deeeeeeeee kız beni daire başkanım artık toplantılara bile göndermiyo, hepsi farklı toplantılarda şimdi ben burda oturuyorum

ne güzel işte düşünceli adammış :)

kizlar martdan sonra evdeyim yazdim kimse görmedi galiba:)

ohoh
görmemezlikten geldim kızım . Benim mayıs başında çıkmam laızm:)))))

hayırlı tezkereler inşallah sağlıkla sağ salim gelsin. Moral verin bu gece ona. Annemin rutin şikayetler tepesi yanıyormuş felan. Hiç bişey çıkmadı stres yada menapoz demiş dr.

yuuh 3 aylık falan ozaman daha, nasıl öyle kilo almış..

Ne olacak bacım, zaten kiloluydu, bi de hamileyim diye yatıyo sürekliii..Adam işten geliyo bunun bulaşıkları falan yıkıyoo..Yemek de yapmıyo, eşi aşçı herşey getiriyo tatlısına kadar...Sürekli yatıyoo, yiyiyoo..Kusmuyor da maşallah..

hakkaten şimdi bizim 8 önce 8 sonra var, 5 haftasını gerekmediği durumda sonraya bırakabiliyoruz (inşallah), 13 hafta ediyor.
peki mesela ben normal düşünüyorum ya kızlar, nasıl olacak, o 3 haftayı nasıl ayarlıcaz? bilen var mı?

fmgcim adam sağolsun sağlık konularında iyidir. dairem dönemsel olarak çok yoğun olabiliyor ama o yüzden ses çıkarmıyorum ben de..

ne zman çıkıcan izine. Ben mayıs 10 gbi çıkmak ist,iyorum ozamana kadar dayanabilirsem iyi. 15 gün evde kalsam 38.haftada doğuruyoruz kafadan 2 hafta yancak çünkügeriye kalsın 13 haftam dedim

Hala yakıyorlar di mi 3 haftayı değişmedi kanunn

Hoş buldukk canımmm. Yok bizim 11 Şubatlı bugün :))))

Ben de aynı hafta işte 14ü gibi falan çıkarım heralde.
2 hafta niye yanıyo ki toplam 16 değil mi?
2 hafta da yıllık izni ekle etti 18.
Eylülde bayram sonrası başlarız inşallah.

Anacım yakıyorlar ya 3 hafta iznini, o doğum öncesi iznin. Doğurduktan sonraya eklemiyorlar maaleseff yarama parmak bastın
benim bi arkadaşımın haberi yokmuş yandı 3 haftası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…