hepinize çokkkkkkk teşekkür ederim. Aslında sizinde gözünüzaydın başınız yerdim burda napcaz kızlar diye..
Ipekcim evet zaten aklıma senin dediğin geldi. Söylemiştin sen. Bunların hepsi aynı demekyaşlandığını kabul edemiyor yaa
kanlı-canlı karısın maşşallahhh
laf aramızda bende biraz potansiyel enerjiklerdenimçaktırma
çok enerji dolu olma benim gibi 3.yü yaparsın
yuuh 3 aylık falan ozaman daha, nasıl öyle kilo almış..O da doğru, ben yemeden şişiyom, sen hiç olmazsa yiyip de şişiyorsun...
Kız belki teselli olur, benim görümce hamile bizden 2 ay küçük bebişi..Gören doğum ne zaman diyoo..Bizden beterleri de var..İkimizi yan yana görünce onun daha erken doğuracağını düşünüyorlar..
ay canım gözünüz aydın çok sevindim :)Kızlarrrrrrrr anacım aradı herşeyi temiz. Menapozdan olabilir demiş. Birde kafana bişeyi takıyorsan ondandır demiş. Ilaç bile vermemiş. Kollestrol sınır çıkmış oda normal yaştan dolayıdır demiş.
çokkkkkkkkkk şükürrrrrrrrrrrrr
çilekim hoşgeldinKızz kıyamam size... Gönderebilseniz de birazını yapabilsek keşke... Düşünsene hep beraber birbirimizin işlerini bitirsek sabahtan, öğleden sonra da muhabbet etsek sadece ne güzel olur:)
Kız üstlenmeyip napıcam herkese iş var,
öyle lapin gibi atlamam ki zaten :)
haziran gelsin bebişimi doğurayım evde keyif yapayım istiyorum.
slm kızlar.off bu hafta y,ne hiç giremedim foruma.hastalıktan pörtlemekle meşguldüm.tam iyileştim diyorum hoop 3 gün sonra tekrar başlıyor herşey.her aşamayı baştan yaşıyorum.mahvolduk bebişimle
Ege anneciğine çok sevindim.maşallah.allah uzun ömür versin
kuuzu o gyno ferroyu ben 3,5 aylıktan beri içiyorum.bende de tam tersi etki yaptı.hergün düzenli tuvalete çıkartıyor.işte bünye ye göre değişiyor demekki
Slm kızlar.Off bu hafta y,ne hiç giremedim foruma.Hastalıktan pörtlemekle meşguldüm.Tam iyileştim diyorum hoop 3 gün sonra tekrar başlıyor herşey.Her aşamayı baştan yaşıyorum.Mahvolduk bebişimle
EGE anneciğine çok sevindim.MAşallah.Allah uzun ömür versin
Kuuzu o GYno Ferroyu ben 3,5 aylıktan beri içiyorum.Bende de tam tersi etki yaptı.HErgün düzenli tuvalete çıkartıyor.İşte bünye ye göre değişiyor demekki
yuuh 3 aylık falan ozaman daha, nasıl öyle kilo almış..
Ay canım gözünüz aydın çok sevindim :)
çilekim hoşgeldinImece usulüne geçelim ozaman :)) ama fmg nin işini 3 kişi anca yapar
Ben deeee ben deeeeeeeeeKız beni daire başkanım artık toplantılara bile göndermiyo, hepsi farklı toplantılarda şimdi ben burda oturuyorum
ne zman çıkıcan izine. Ben mayıs 10 gbi çıkmak ist,iyorum ozamana kadar dayanabilirsem iyi. 15 gün evde kalsam 38.haftada doğuruyoruz kafadan 2 hafta yancak çünkügeriye kalsın 13 haftam dedim
tasarımmı yapıyodun sen,
benim yaptığım tasarımlar rahmetli aysel güreli yansıtır eminim
kabulseniz geliiiim hemen
fmgggggggggg
hadiiii oyun havaları açsanaaaaa
işler sıkı tabiii yandan halimemi açamıyon
ben deeee ben deeeeeeeeekız beni daire başkanım artık toplantılara bile göndermiyo, hepsi farklı toplantılarda şimdi ben burda oturuyorum
Kizlar Martdan sonra evdeyim yazdim kimse görmedi galiba:)
ohoh
görmemezlikten geldim kızım . Benim mayıs başında çıkmam laızm:)))))kizlar martdan sonra evdeyim yazdim kimse görmedi galiba:)
ohoh
kıslar kardeşim 24ünde teslim askere inşallah güle güle gidip gelir bu akşam eğlencesi var gidip bi fön çektireceğim bende şimdi ege gözün aydın canım şikayetleri neydi annenin allahım sağlıkla kimseyi sınamasın
Sırtım ağrıyor şimdi de . Ay ne nazlı olduk heeeeee
Ben de aynı hafta işte 14ü gibi falan çıkarım heralde.
2 hafta niye yanıyo ki toplam 16 değil mi?
2 hafta da yıllık izni ekle etti 18.
Eylülde bayram sonrası başlarız inşallah.
ne güzel işte düşünceli adammış :)
hayırlı olsun canım kıskandırma bizi kııızz
işi mi bırakıyosun? napcan?
kıslar kardeşim 24ünde teslim askere inşallah güle güle gidip gelir bu akşam eğlencesi var gidip bi fön çektireceğim bende şimdi ege gözün aydın canım şikayetleri neydi annenin Allahım sağlıkla kimseyi sınamasın
ne zman çıkıcan izine. Ben mayıs 10 gbi çıkmak ist,iyorum ozamana kadar dayanabilirsem iyi. 15 gün evde kalsam 38.haftada doğuruyoruz kafadan 2 hafta yancak çünkügeriye kalsın 13 haftam dedim
ay canım gözünüz aydın çok sevindim :)
çilekim hoşgeldinimece usulüne geçelim ozaman :)) ama fmg nin işini 3 kişi anca yapar
ben deeee ben deeeeeeeeekız beni daire başkanım artık toplantılara bile göndermiyo, hepsi farklı toplantılarda şimdi ben burda oturuyorum
Ben de aynı hafta işte 14ü gibi falan çıkarım heralde.
2 hafta niye yanıyo ki toplam 16 değil mi?
2 hafta da yıllık izni ekle etti 18.
Eylülde bayram sonrası başlarız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?