2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

behlül müüüü anacım dizi olsa da olmasa da büyük konuşmayayım ama behlül koymam heralde yaa

yok canım yanmıyor mantıken.

ben de okuldan gelirken migrosa uğradım açlıktan gözüm dönmüştü abur cubur doldurdum. evde tatlıların bir kısmını hüplettim, sonra canım tuzlu istedi yedim kalorili bir şeyler, şimdi yeni istekler gelmesin diye sıkıyorum kendimi:))

ayyy egecim benim yaaa çok tatlı yaa

Ultrason taktiğini kullan, alttan alttan salla der tecrübeli annelerimiz (Ege Gibi) :) ya da bekle akşam babasına tepki veriyordu di mi senin kız :)

Salladım kız, pek bi tepki yok..Bende akşam oynuycak diye ümit ediyorum..Dün babası yoktu, sesini duyamadı, akşam onla yatamadı boşluğa düştü yavrum...

abooowww
dr ada rezil oldun desene
benim dr la biz öyle samimi oldukki adamceğiz ben içerdeyken yokken, eşime haftada 2 kez diyomuş
utanıyoz biz çok kötü yaaa

bende yazcam ... Içimde pıtış var:))))))))))

bizim evde de 4 tane oldu

kızlarrrrrrrrr bugün eşim netten puset, oyun parkı denen yataklardan bide ben öyle istedim diye baston kapanan bebek arabası aldı, bebeğimin ilk aldığımız cicisi,
bade den sonra bebek düşünmediğim için herşeyi vermiştik,
bu daha şanslı oldu küçük cadı ilk bebek gibi herşeyi sıfır diziliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…