yani yanmıycakmı .offfff ne manyak bişey..
Kızlar bişey keşfettim. Yemek yiyorum arkasından tatlı istedi cnm sonra içim bayıldı tuzlu bişeyyedim sonra ağzımda bi tuhaf tat oldu tekrar çiko yedim. şimdi yine simit yedim.
Yok ben dellendim.:18::18::18::18:
Kızlar bişey keşfettim. Yemek yiyorum arkasından tatlı istedi cnm sonra içim bayıldı tuzlu bişeyyedim sonra ağzımda bi tuhaf tat oldu tekrar çiko yedim. şimdi yine simit yedim.
Yok ben dellendim.:18::18::18::18:
behlül müüüüanacım dizi olsa da olmasa da büyük konuşmayayım ama behlül koymam heralde yaa
benimkide bugun öyle kız .. Bende çiko yedim kocaman tık etti ne olduki bunlara.. çalışmaktan youluyorlar napsınlar.
Bigünü bi gününü tutmuyor hala..
ayyyyyyyyy çok uykum geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ultrason taktiğini kullan, alttan alttan salla der tecrübeli annelerimiz (Ege Gibi) :) ya da bekle akşam babasına tepki veriyordu di mi senin kız :)
benim dee, bi arkadaş hamileymiş dedim ya, onun yanına gittim, kıza artan folik asitlerim vardı onu verdim, konuşurken nerdeyse uyucaktım
Ben çıkıyorum kızlar, 5de servis kalkıyor ya işlerimi topliyim :)
Öpüyorum çok hepinizi, sabah görüşürüz..
dün bir sınıfta öğlenci snıfın listesine baktım, çocuğun birinin adı serdengeçti:)))
Benim Bebede zaten bu saatlerde pek oynamiyo ya gece basliyo 12den sonra yada sabah sabah:)
Doğru diyon kız sevi, işin sırrı vermemektee...
Kız ama öyle deme, benimki hastalıktan..Benim östrojenim çok yüksek çıkıyordu zaten tahlillerde, doktor da aşırı istek normal diyordu..Böyle dalgasını geçiyoruz da, çok zor oluyo valla..İnsan istenmediğini düşünüyor...Miyom da var ya ben de, hormonlar da hep tavan yapıyordu...Kızım sayesinde miyomdan kurtulcam, belki hormonlarım da düzelir...
bende yazcam ... Içimde pıtış var:))))))))))
Oda güzelmis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?