2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Senin doktor da iyiymiş yaa...Ne utanıyon kızım, bebeği içine leylekler mi bıraktı...

Güle güle kullansın bebişin, gerçekten de şanslı baksana sıfırdan herşey ne güzel...Darısı benim kızımın başına, biz daha hiçbişey almadık..

:)) yanlış mı görüyorum diye tekrar baktım. gerçi daha önce çalıştığım köyde ne isimler vardı. günaydın, selamet, emanet, buhar neler neler:)))

Evet dogru cok tuaf isimler cikabiliyo insanin karsina.

Kuzuuu oynamiyor dedim aha kizim oynamaya basladi:)
Mrk etme seninkide uyuyordu oynar eve gidince

Evet dogru cok tuaf isimler cikabiliyo insanin karsina.

Kuzuuu oynamiyor dedim aha kizim oynamaya basladi:)
Mrk etme seninkide uyuyordu oynar eve gidince

Hissiyatlı çocukk, baksana anasına üzüldü...
Ben de çiko-süt takviyesi yapıyorum şu an, bi 5-10 dakikaya benimkinden de tepki gelir herhalde...

ayyy egecim benim yaaa çok tatlı yaa
:))))))))))

napcaz yaa((((

bugün keyfi yok, benim de keyfim yok...azıcık oynasa keyiflenecem..
bacak bacak üstüe at sıkışsın:))))) hemen dürtüyor dürttü beni az önce.

ben çıkıyorum kızlar, 5de servis kalkıyor ya işlerimi topliyim :)
öpüyorum çok hepinizi, sabah görüşürüz..
yarın kontrolun vardı demi öyle hatırlıyrum sanki. Görüşürz cnm

amannninnnnnnnnnn 4 tane:)))))) maşallahhhhhhhh

:)) yanlış mı görüyorum diye tekrar baktım. Gerçi daha önce çalıştığım köyde ne isimler vardı. Günaydın, selamet, emanet, buhar neler neler:)))

hahahaha buhar mı . Yok artık yaa..

Ben çıkıyorum kızlar, 5de servis kalkıyor ya işlerimi topliyim :)
Öpüyorum çok hepinizi, sabah görüşürüz..
görüşürüz canım kendine iyi bak

4 tane kocan yazık 4 bayanın arasında kalacak artık kızlar takımı kurarsınız, bizim de durum aynıydı 3 kızkardeşiz biz de :)
güle güle kullansın da eskitsin inşallah.. canım özellikleri ne yatak ve arabanın? ben de bakıyorum da bu aralar..

kız kızu antalyaya gelecek gibiyiz yazın gelirsek görüşek oldu mu haa tombiğim benm

ona bahar diyorlardı galiba belki nüfus memuru hatasıdır ama listede adı buhardı:)) çok garip isimler vardı ama. kamer gençti birinin adı:)) günaydın çok komikti sürekli uyuklardı, arkadaşın biri ona her baktığında günaydın, hakkaten günaydın sana diyordu

kızlarrrr

hastaneden geldımmmm
sekerım normalmısss

ben yarın yokumm ızınlıyımmm ııtatıller ıyıaksamlarrr
çok iyi aferin :))))))))))) iyi tatiller köye gidicen demii

benim bacak diğerinin üstüne atılmıyo kii...kasığıma ağrı giriyo o zaman..tabure var ayak ucumda, uzatıyorum ileriye doğru ayaklarımı..
bende atamıyorum işte o yüzden sıkışıyor zaten:)

kızlar ben biraz çıkarım kndinize ii bakın taaammmaaaammm mı

taaammmmmm

adamla 10 senelik hukukumuz olunca, bide eşimi çok seviyo adam artık öteki hastalar gibi konuşamıyoz herşeyi:))))))))))))
alırsınız yahu, bizde daha ilk kez bişiler aldık,
bu hafta ben bayağı ağırlaşınca korkuyorum alışverişi sona bırakmaya,
kıyafet alışverişine çıkılcak daha

evet yazık kocemeee wahh wahh evde ojeler, dantelli çamaşırlar:)))
bu kimin sütyeniydi muhabbetleriii:))))) ped fabrikaları bayram eder gari:)))
walla pek bi özellikli şeyler değil canım, sadece bebek arabasını kolay kapanan ve açılan bişi istedim,
diğer kullandıklarım çok hantaldı ve pek bi fonsiyonu yoktu arabanın arkasına falan zor giriyodu, evimiz kendimizin çok şükür ama ben pek bebek odası olayına sıcak bakmıyorum.

kızlarrrr

hastaneden geldımmmm
sekerım normalmısss

ben yarın yokumm ızınlıyımmm ııtatıller ıyıaksamlarrr

iyi akşamlarrrrrrrrr
bide biz atlatsak şu teraneleri,
bıktım kan vermekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…