KIZ SANA TAM YAZARKEN BENİMKİ BİR VURDU RESMEN KALBİM SALLANDI:)
KIZ SANA TAM YAZARKEN BENİMKİ BİR VURDU RESMEN KALBİM SALLANDI:)
öykünün tekme attığına sevinmiştir kız o daa...kuzucum yaa...vur kızım anana vur, biz burdan yetişemiyoruz..ağalık taslıyo hepimizee..bizim hıncımızı sen çıkar...
egeeeeeee bugün bana niye çatmıyon
Işim gücüm rast gitmiycek hee
Benle konuşurken vurmuyomu duru hanım
miniçonun sitesine bi baksanıza,araç gereç bölümündeki park ytak burda 140 tl.ye satılıyo..400 falan diyenler var, miniçodaki kalitesiz de mi ucuz ????
Ya da orta karar bişey için ne ödememiz lazım..biz bütün alışverişi miniçodan yapıp çıkmayı düşünüyoruz daa..kararsızım..
yoo park yataklar okadar zaten 400 olsa normal yatak alırın.140-180 arası
Sevibade bende eylülün yatağını babamın depoda bulamadım bakcam bidaha ama bulamazsam parkyatak alcam. Sen hanginden aldın kaça aldın bide acaba nasıl 6 aydan sonra bebek düşer diyor annem..
izmirde pamidor diye bir mağaza var, orası da çok hesaplydı.parkyataklar güzel görünüyordu. internet sitesi de var.
Ayy, memleketimin herşeyi hem ucuz hem güzel oluyo yaa...
hahahaha bunu bekliyordumm.
Kızıyosun benle ne uğraşıyosun diye..
Bende sakin bıraktım seni.
Ne yemek yaptın .. Acıktım. Ben tavuk pilav akşam babacım gelcekmiş bize anamı hergün 5 dk olsada nöbet değişirken görüyorumda babamı görmüyorum eve gidincede bidaha çıkmak istemiyorum sonunda adam dedi ben gelir görürüm babanı özlemiyorsun diye:))))))
yoo park yataklar okadar zaten 400 olsa normal yatak alırın.140-180 arası
YOK KUZU yazmam içimde pipi var diye.gören yanlış anlar sonra:)
göbeğin resmini çekebilseydim ege tahmin edcektide olmadı bakalım yinede doktorlara pek güvenmemek lazım.öğrensemde cinsiyeti ege ye sorayım o zaman ben yine
de miiii:)))) bir sürü cici aldım oğluma. araç gereçleri almadım ama doğuma doğru düşünüyorum.
Yanlış anlaşılmayacak gibi değil ki, biz fatma yazdıktan beri gülğyoruz zaten..
Sor sor, bak ege doktorlardan iyi tutturuyo, bu fatmaya doktor kız demeden ege oğlan bu demişti..Doktor kız deyince hatta tutmadı dedik ama, sonra oğlana döndü..Ege bildi yani..
alışkanlık yaptı ne yapiim:)))))))
yapmayınca boşluğa düşüyom, en son bluenun kaynanalık macerasından sonra bize bişi oldu:))))))))
bugün aynıymış menü canım bende de aynısı var:)))))))))))
benim babacımda 2 gün önce araba almış doğuma arabayla gelirler artık,
belki bizde ramazanda eşim yıllık izin alır da memleketime kaçarız, eşim çok sever annemleri...
He yaww o kadar para verilirmi günah:)
cerenin bazasının üstüne ranza yaptırdım, küçükleri o odaya teperim,
cerene yeniden genç odası döşerim nasipse,
kızceğiz genç olcek öteki afacanlar tepesine çıkmasın kızın
ya bnde şu büyüyen karyolalardan istyorum cerene.. park yataktada bebek yatar bnm odamda diyorum ama taşınmadanda almak istemiyorum.. netten bakıyorum hep onlarda sallanmıyo sanırım:26:sorma kız Cerenin yatağı vardı fıstık gibi istikbalden,
bade onda yattı, kenarlarıda çıkarılıyo 6 yaşına kadar yatabilirdi aslında,
rengide pembe-krem çok seviyodum o yatağı...
benim akıllı kocam eve doğalgaz döşenirken dağıttı yatağı tuttu başkasına verdi,
ereyondan almış kocam, 99 a almış içinin süngeri yok ama,
diğerlerinin de fiyatını merak ediyosan sorayım, bebek düşmez hem canım nası düşsün,
içi çok derin o yatakların, ereyondan bi bak istersen özellikleri yazıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?