YOK KUZU yazmam içimde pipi var diye.gören yanlış anlar sonra:)
göbeğin resmini çekebilseydim ege tahmin edcektide olmadı bakalım yinede doktorlara pek güvenmemek lazım.öğrensemde cinsiyeti ege ye sorayım o zaman ben yine
Ayy, memleketimin herşeyi hem ucuz hem güzel oluyo yaa...
de miiii:)))) bir sürü cici aldım oğluma. araç gereçleri almadım ama doğuma doğru düşünüyorum.
Yanlış anlaşılmayacak gibi değil ki, biz fatma yazdıktan beri gülğyoruz zaten..
Sor sor, bak ege doktorlardan iyi tutturuyo, bu fatmaya doktor kız demeden ege oğlan bu demişti..Doktor kız deyince hatta tutmadı dedik ama, sonra oğlana döndü..Ege bildi yani..
bravo valla egeye..sorma bende fatmaya çok güldüm hadi biz anlıyoruzda biri oksa ne demek yani der..
yaın bende doktor demeden sormalıymışım içimde pipimi var diye adam şok olur heralde
ya bnde şu büyüyen karyolalardan istyorum cerene.. Park yataktada bebek yatar bnm odamda diyorum ama taşınmadanda almak istemiyorum.. Netten bakıyorum hep onlarda sallanmıyo sanırım:26:
bnde en baştan beri onun bebeği kuwwetler erkek hissediodum hatta kız deyinceçok şaşırmıştım
Yanlış anlaşılmayacak gibi değil ki, biz fatma yazdıktan beri gülğyoruz zaten..
Sor sor, bak ege doktorlardan iyi tutturuyo, bu fatmaya doktor kız demeden ege oğlan bu demişti..Doktor kız deyince hatta tutmadı dedik ama, sonra oğlana döndü..Ege bildi yani..
Neyse en iyisi susayım ben bişey demeyim doktora.belli olunca artık kzımı erkekmi buluruz fatmadan bişeyler::) kızsa içimde pipi yokmuş filan:.)
erkekese fatmanın gibi benimde içimde pipi var
hayırlısıyla martta taşınabilirsem alıcam şık bişey, bakamıyorum bile netten çünkü laptopum annemde kaldı dükkana geldikcede ancak buraya yetişiyorumsallananları var onların gördüm ben. Offf evime gitmiş olssydım ikisne bir oda yapardım kurtulurdum.
Biz de doğuma doğru alıcaz inşallah..Eşim olmazsa biraz kredi çekeriz öyle alırız diyor şimdilik düşüncemiz bu.Bakalım kısmet artık..Ben nasıl yürüyebilecem ama o zaman hiç bilmiyorum, şimdiden zorlanmaya başladım..
baktım kraft çok pahalı
pamidor da 189 tl ye var. Ben istanbulda unkapanına gider ordan hallederim pahalı bişey almıycam. Eylülünki çok güzeldi bulsak iyi olcak ahh baba ahhhhhhh allah bilir başkası atmıştır..
Ayy ne güzel ceren genç odası alsın abla oldu.. Kaçar yaş var aralarında..
ya bnde şu büyüyen karyolalardan istyorum cerene.. park yataktada bebek yatar bnm odamda diyorum ama taşınmadanda almak istemiyorum.. netten bakıyorum hep onlarda sallanmıyo sanırım:26:
bende birazdan çıkıcam byeeee.biz çıkıyoruz kızlarr..
Iyi akşamlar, çok kaynatmayın bakayım....okuması zor oluyo sonraa...siz de dağılın...
hayırlısıyla martta taşınabilirsem alıcam şık bişey, bakamıyorum bile netten çünkü laptopum annemde kaldı dükkana geldikcede ancak buraya yetişiyorum
telefondanda tam inceleyemiyorum artık gidip saraçhaneden falan alırız hemçok uygunmuş orası
kızlar bir awuç karidesim war güzel bi tarifönerebilirmisiniz, witaminlice yiyiwersemmmmsallananları var onların gördüm ben. Offf evime gitmiş olssydım ikisne bir oda yapardım kurtulurdum.
yaren kilon kaç çok kilo aldınmı
karnın sivrimi geniş mi
fazla bişi almayın benden size tavsiye,
hemen büyüyolar, hemde bi dünya hediye geliyo,
araçlarıda pratik şeyler alın hantal almayın, sonra kalıyo
walla park yatakta fazla pahalıya kaçmaya gerek yok kanımca,
cerenin zaten şahane bi genç odası var teyzesi,
evi aldığımız sene dizmiştik kızıma, 10 yaşında, badeyle 7 yaş var
büyüyen karyolanın mı sallanını arıyosun hasret?
Aslında jery düşmesede direk baza alsan yada genç odası dizsen,
10 kere iş oluyo sonra benim verdiğim eşyanın haddi hesabı yok
kızlar bir awuç karidesim war güzel bi tarifönerebilirmisiniz, witaminlice yiyiwersemmmm
kızlar bir awuç karidesim war güzel bi tarifönerebilirmisiniz, witaminlice yiyiwersemmmm
Banayaklaşma naber niye sus pussun
kuzu çıkmadın hala sonra beni lafa tuttunuz diyosun
ewet en mantıklısı orası dediğin gibi çeşitçok.bebek kıyafetlerinide hawuzlu handan alırım..bende birazdan çıkıcam byeeee.
bende oraya gidicem hem uygun hem çeşit çok hemde kaliteli.
zaten büyüyen karyola sonra yatağa dönüşebiliyor ya işte ondan istyorum, 4 yaşına kadarfalan beşik olarak yatar sonra büyütürüm.. zaten okul çağına geldiklerinde ancak genç odasına falan ihtyaçları olur şimdilk tek bi karyola götürür bizi 6,7 senefazla bişi almayın benden size tavsiye,
hemen büyüyolar, hemde bi dünya hediye geliyo,
araçlarıda pratik şeyler alın hantal almayın, sonra kalıyo
walla park yatakta fazla pahalıya kaçmaya gerek yok kanımca,
cerenin zaten şahane bi genç odası var teyzesi,
evi aldığımız sene dizmiştik kızıma, 10 yaşında, badeyle 7 yaş var
büyüyen karyolanın mı sallanını arıyosun hasret?
aslında jery düşmesede direk baza alsan yada genç odası dizsen,
10 kere iş oluyo sonra benim verdiğim eşyanın haddi hesabı yok
Valla benim doktor bile benden beklemez o soruyu...
Senden herşeyi beklerim diyor ama, öyle bişey sorsam şok olur yazık...
hayırlısıyla martta taşınabilirsem alıcam şık bişey, bakamıyorum bile netten çünkü laptopum annemde kaldı dükkana geldikcede ancak buraya yetişiyorum
telefondanda tam inceleyemiyorum artık gidip saraçhaneden falan alırız hemçok uygunmuş orası
çok güzelmiş yaş farkları
sveibade resmini koysana merak ettim seni bee.
Silersin hemen.
Bencede hasret sevibade doğru söylüyor cerene oda yap yeni gelenide bi müddet yannda yatırırsın sonra onuda oraya koyarsın
Sen böööcekkk mi yiiyoonnnn....
Eşim onu mantar sote gibi yapar üzerine kaşar döker güveç kabına koyar, fırına verir..Çok güzel oluyormuş..Soğan kavur, biber kavur, domates istiyorsan ekle(bu mevsimde ekleme bence) karides kavur..Güveç kabına dök..Kaşarını ekle fırına ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?