2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn herkesee..bir prenses daha geliyo:)

3lü test ayrıntılı incele herşey normal çıkı kızlar bi sorun yok çok şükür.
cd ve fotosunu alaamdık ama başı aşağıda yüzüstü öyle bi duruşu vardıki sıpanın..
bende öyle iki büklüm yatarım öyle yatıyordu.doktor diyor bu nasıl bi yatış böyle:)

bi türlü rahat pozisyona geçip yüzünü göstermedi..bi rnekli fotomuz olmadı yaa
360 gr dedi bide doktor bana küçük gibi geldi ama normal dedi doktor

Hııı, ondan demek yok..aman bişey olmasın da kimseyee..
Ya dün bi erken doğum vardı ya, 24 haftalık..Ondan etkilenmişim sanırım, rüyamda doğuruyordum....

düşünme erken doğumu falan. hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum ben öyle şeyler. ilk aylar yeterince stres yaşadık bundan sonrasını rahat geçirelim bari...

iyi yapmışsın canım, iyi alışverişler size.

kuzucuk iyi alışverişler kızına en güzel seyleri al )))))))))))))))

Sağolun kızlar ama market alışverişi yapıcaz akşam..Evde yiyecek bişey kalmadı...Kızımın alışverişi bi kaç ay sonra ancak başlayacak...Ama vesile oldu, sizi gördüm sabah sabah keyfim yerine geldi, evde olsam yatar dururdum..

gözünüz aydınn :))))
allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

gözünaydınn, sağlıkla gelsin yaramaz prenses...

kuzuuuuuuuu 24 haftasın bugunnnnnnnnnnnnn
6 ayın tam bitmiş oluooooooooooooooooo
yani altısında hemde 7 ye girmiş oluyorsunnnnnnnn
biliyorsun bu konuda cok kafam karısık eheheh

Normal canım normal...Normal olmasa söylerdi doktor geriden geliyo diye..Ben 28 ocakta gittiğimde 396 gr.dı...Ama çabuk alıyorlarmış bundan sonraa..Zaten çok şişman olması da iyi değil diyor doktorum benim...3-4 arası olacak diyor..Hatta diyet verdi bize, diyet yapıyoruz şimdi..
Herşey yolundaymış çok şükür, normal kilosu dert etme boşu boşuna..

acıkcası ben olumsuz seyleri okumuyorum
gördüm onu hemen gectim ama benide etkiledi

düşünme erken doğumu falan. hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum ben öyle şeyler. ilk aylar yeterince stres yaşadık bundan sonrasını rahat geçirelim bari...

Yok zaten düşünmüyorum..Düşünsem de olacak olursa yapacak bişey yok ki...
Kendi kendime telkin veriyorum vaktinde gelecek benim kızım diye..Ama etkilenmişim işte dün okuyunca..

kuzuuuuuuuu 24 haftasın bugunnnnnnnnnnnnn
6 ayın tam bitmiş oluooooooooooooooooo
yani altısında hemde 7 ye girmiş oluyorsunnnnnnnn
biliyorsun bu konuda cok kafam karısık eheheh

Sorma yaa, ben de bi bilemedim ne kadarlık olduğumu..Oluruna bıraktım, sordular mı mayıs sonu doğuracam diyorum..Ay hesabını benim de kafam basmıyor..38 haftalık doğuracağımı düşünürsek kızım sadece 14 hafta daha benim içimde olackkk..Sonra dışarı çıkacakkk..

14 haftamııııııııııııııııııııı
anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm
bişi kalmamısssssssssssssssssssssss
ay bende kocama sabahları şu kadar hafta kaldı diyip bazen ağlıyorum ehehehe
hem heyecan var hem korku içimde acaip değişik :)
kendimi hazır hissetmiyorum bebeğime yetmeyecekmişim gibi geliyor ama onu herşeyden cok istiyorum böle tuhaf seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…