2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aynenn yaa, bakamayacakmışım gibi geliyor...Bi de ben tek başımayım, kimsem de yok...
Ama zaten bi yandan da kızımı kimseyle paylaşmak da istemiyorum..Tuhaf bi durum..
Ama bakarız kız niye bakamayalım, insan mecbura kalınca herşeyin üstesinden geliyor...

var ya bir doğsunlar kuzu bence hepimiz benim diyen deneyimli anneler gibi olacağız

içimizde var bu cünkü Allah tarafından
yeter ki o günü görelim :)

yok kızlar hiç göstermedi.en geç ben öğrendi cinsiyeti diyorum ya işe.önceki aylar yorumda yapmadı doktor kesin görene kadar..nerdeyse dacak hala saklıyo hanmefendi...
kafasını aşağıya çevirmiş bide kolaıyla kapatmış çekmeyin kardeşi der gibi

var ya bir doğsunlar kuzu bence hepimiz benim diyen deneyimli anneler gibi olacağız

içimizde var bu cünkü Allah tarafından
yeter ki o günü görelim :)

Evet haklısın..Şimdiden onları korumak için didiniyoruz..Herşeyden vazgeçtik onlar için..
Ben eminim hepimiz de çok iyi anneler olacağız...
Bi kendimden bi de fatmadan az şüpheliyim o kadar..Bizde azıcık delilik var ya, ondan..

yaren senin kızında cok muhafezakarmış canım )))
benimkisi oğlan ne zaman ultrasona girsek önce pipisini gösterio cok komik salmış kendisini içeride
aynen ya. benimki de 12. haftada bir gösterdi hala devam göstermeye. farklı farklı doktorlara da gidiyorum arada hepsi önce bebeğiniz erkek diyor. yandık diyorum eşime çok edepsiz olacak bu velet

aynen ya. benimki de 12. haftada bir gösterdi hala devam göstermeye. farklı farklı doktorlara da gidiyorum arada hepsi önce bebeğiniz erkek diyor. yandık diyorum eşime çok edepsiz olacak bu velet

birce sen izmirdeydin di mi??

ayy fatmada cok tatlı tam catlak :))

Kıyamam yaa, rahatsız oluyordur ultrasondan..Benim kız da bacağını gösterirken doktor tekme atıyo, ellerine bakarken elini kaldırıyo, yüzünü gösterecek yumruk atıyo, hatta öyle resmini koymuştum burayaa..Doktorlar gülmekten kırılıyo...
Bu kızlar çok nazlı olacakk, çok..İşimizz var bizim bunlarla..

Onun 45 derecelik açısı bile var...Aklıma geliyo arada tebessüm ediorum...Sıpamm ya,Allah hepsine de uzun ömür versin...

aynen kuzu.resmen iki büklüm olmuş kaçacak yer ağrıyo.hareketlerini baya aşağıda hissediyodum ben başı varmış işte orda.ben öyle döndüğünü filan düşünmüyodum koları bacakları filan diye düşnüyodum.
çıkış yolunu arıyor heralde:)

Dönüyorlar kız, ben geçen detaylıya gittim sol tarafta kafası, sonra üst kta normal doktoruma çıktım o da baktı aynı gün, kafası sağa gitmiş..Dönüyorlar sürekli içimizde..Söyle ona daha erken, çıkış yolu falan aramasın...Yollar kapalı...

kızlar naber.
cumartesi kuşlarım benim çalışkan insanlar hepinizi kocamaaaaan öpüyorum

Napıyonuz bakiim.
dün bakamadım özledim sizi.
hemen özet geçin bana hadiiiii.......

birce sen izmirdeydin di mi??
yok canım mardindeyim maalesef. izmirliyim ama.
Onun 45 derecelik açısı bile var...Aklıma geliyo arada tebessüm ediorum...Sıpamm ya,Allah hepsine de uzun ömür versin...
amin canım...
kızlar naber.

Napıyonuz bakiim.
iyiyiz canım, senden naber? önemli bir şey yoktu dün, her zamanki muhabbetler:))

bencede aramasın daha yol filan..Allahım hepimiznki sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş..

Amin canım..

kızlar naber.

Napıyonuz bakiim.

Bişey olmamış kız dün, çoğu kişi gelmemiş zaten, ben de yoktum gündüz...cilek doktora gitti pazartesi gelicek..Yaren gitmiş, bebeği iyiymiş, kızı olacakmış...dasilvadido dün gece rahatsızlanmış kusmuş falan..Bugün rutin muayenesi varmış...
Ya bir de önemli bişey vr ama üzücü, 24 haftalık biri doğum yapmış, bizden değil ama..Haziran annesi olacakmış o da..Kardeşi geldi, sizde böyle bi olay yaşayan var mı diye..Bebek küvözdeymiş..Annnesi hergün 4-5 kere sütünü sağıp götürüyormuş..

kızlar naber.

Napıyonuz bakiim.

kız hoşgeldin aynı anda gelmişiz heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…