2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammmm kızlarr ben geldim... nabersiniz.. ne var ne yok..
bende dün akşam döndüm annemden, bugünde dışardaydım, perde bakııyorum salona..ne pahalıymış bu perde iş yaa.. bide kafamda karstı omu olsa bumu uff.. eve yeni gieldim ,pc yi açtım , size koştum hemen.. iyisiniz dimi....

Valla ben bendekileri yazsam millet korkucak diye yazmıyorum ege yaa..
Yazdın diye yazıyorum bak..İnan abartı değil, bebişim için katlanırım herşeye de, bunları yaşıyorum bak..
1- hapşurunca sanki su geliyorrr..
2- Gece 2 kere tuvalete kalkıyorum..
3- Arabaya oturmak şkence gibi, hele kalkmak tam bi zulum..
4- Kasıklarım çok ağrıyor..
5- Arada ılık bi su gibi bişey geliyo çamaşırıma..
6- Bacak bacak üstüne atamıyorum.
7- Hızlı konuşunca tıkanıyorum.
8- Yoruluyorum, eve gidince hemen uyku basıyor..
9- Bebek aşağı aşağı tekme atıyor..Nerdeyse doğacak gibi, tam orama..
10- Eşim 9 aylık gibi oldun, paytak paytak yürüyorsun diyor..
11- Belim çok ağrıyor, sanki kopacak...

Şikayet etmiyorum ama, tırsıyorum da erken değil mi diye..

Suziii, hoşgeldin...
İyiyiz biz sen nasılsın...Özledik kız, bi daha annen sana gelsin....Evet, perde işleri çok pahalı yaa..ama çok güzel modeller var, insan gözünü ayıramıyor..
Ayy, iyi ki denk geldik, çıkacağım bende birazdan..

şu dediklerinin çoğu bendede var.millet doğurduktan sonra unutuyo bu yaşadıklarını heralde. ondan abartıyoruz gibi geliyo. bende bel ağrısından uyuyamıyorum bile ama hemen ohooooh sen ilerde napçan deniliyo.sanki naz yapçam...

hoşgeldin canım. biz iyiyiz yaman paşayla sen nasılsınız??? yeni evine mi bakıyorsun perdeyi? aldınız mı evi??

aynen öyle hee.deli ettiler sanki ben ilk defa hamile kalıyorum burda bir doğum yapmış kadın var bana akıl veriyr diycektim benim 2.

selam cnm hepimiz çok şükür iyyiz. çok güzel şeyler var ama pahalı ya kolay gelsin valla hem bebk hem ev baya bi açılmıştır kesenin ağzı
iyi günlerde inşallah..

her insanın bünyesi bir mi canım boşver kime ne.. Bütün gün iş yerinde oturmaktan oluyodur.. Kan dolaşımını engelliyon ya ondan..
evet kan dolaşımı olmuyor akşam morarıyor bazı bölgleri.

hoşgeldinnn.. perde seçmek çok zor bişi ya. ben herşeyimi pat die alırım bi tek perdeyi öyle alamıyorum

Ben kimseye anlatmıyorum..Zaten naz yapacak kimsem de yok benim..Ama zorlandıkça da korkuyorum..Son zamanlarda işimi gücüme yapamayacak duruma gelicem herhalde diye..İlersi mi kaldı, topu topu 3 ay sonra doğurcaz işte..Allah sağlık versin hepimize de..

saydıklarının hepsini bende yaşıyorum erken değil.
Ilkinde de yaşadım.merak etme

ayy ne güzel yetiştim demek sana .. ohh..
bende özledim kızzzz... sennnn,,,,...hepiniziii.. egeee senideeee tabisiii.. sende beni özledinmi canımmmm..
kuzuuu bu senin şikayetler bazıları bende de var..ama çamaşır ıslanmasını , önceden normal karşılıyodum ama şu bende bi olay oldu yaa,, hani suyun gelmiş azalmış olayı.. o olaydan sonra okadar korkuyorum ki her çamaşırım ıslandığında panik durumdayım.. inancım yok tabi o dr a ama korkusu kaldı içimde..bende encok yürüyünce ve yorulunca oluyo.. aman aman.. Allah korusunnnnn..

kızlar ben kaçtım.. kendinize bebişlerinize iyi bakın.. pazatesi görüşürüs artık..paii

kızlar bu çamaşırınızın ıslanması olayını dr unuza söyleyin turnusol kağıdı diye bişey var onu koyuyorsunuz eğer bebeğin suyu yani amniyon sıvısı ise rengi değişiyor
böylece o ıslaklığın neden olduğu anlaşılıyor
ihmal etmeden dr unuza söyleyin ve bu testi isteyin bence

saydıklarının hepsini bende yaşıyorum erken değil.
Ilkinde de yaşadım.merak etme

İşte burda herkeste olduğunu öğrenince rahatlıyorum..Bi de sürekli dillendirmek de istemyorum naza çekiyo gibi..Zaten ters bişeyler olsa civan söylerdi diye kendimi teselli ediyorum hep..

Korkma korkma...Benim de birden geliyoo, idrar gibi falan değil, hani kaçırıyor muyum diye düşünüyorum ama baskıdan oluyo demek ki..Bol bol su iç.Ben öyle yapıyorum..Azalırsa takviye hesabı..
Zaten su gelirse de yapacak bişey yok yaniii, paşa paşa gidicez doğuma..ama sen kendini telkin ett, su değil buu, az geldi bişey olmucak diyee..Ben öyle yapıyorum..Bol bol da su iç....
Ayy, iyi ki geldin valla, gitme kız bi daha annene....Hafta sonu git, hafta sonu ben olmuyorum nasılsa..

hoşgeldinnn.. perde seçmek çok zor bişi ya. ben herşeyimi pat die alırım bi tek perdeyi öyle alamıyorum
aynennn aynennnn... benim acıkcaası bi zevkimde yok perdede:) ondanda heralde anlamıyorum bu işten.. alamadım zaten dolaş dolaş karar veremedim...

hepinizin iyi olmasına çoookkk sevindim egecimm..
öle valla.. pahalı çok .. Allah yardımcımız olsun ne diyimmm..:))

hoşgeldin canım. biz iyiyiz yaman paşayla sen nasılsınız??? yeni evine mi bakıyorsun perdeyi? aldınız mı evi??

bizde iyiyizzz bircecimm.. iyi olmanıza da çok sevinidimmm... avatarındaki yaman mı yokksa birce... çokk tatlııııııııııııı... maşaallah 41 kere.. canım yaaa...
benim oğluşta artık yürürken bile bi dikiliyo , ayaklanıyomu ne hem tekme hem dikelme hepsi bir arad gibi garip bişi yaşatıyo bana yürürken şak diye duruyorumm.. öle iştee

Ben söyledimm canım, ama hiç böyle bişeyden bahsetmedi bana...Hapşurunca falan oluyor diye olabilir dedi...Kontrole gittiğimde yüz yüzeyken söyleyeyim bari..Telefon etmiştim söylemiştim..Bi de su gelince çamaşırın neredeyse tamamı ıslanır dedi..Söylediğin için sağol..

evet yaman teyzesi, teşekkür ederizz... bak sen yaramaza şimdiden çok hareketli:))

rica ederim canım bunun için burada değilmiyiz
ben internette okumuştum
geçen haftada hastanede kesin olarak öğrendim bu işi
o yüzden kendi kendinize strese gireceğinize acaba su mu değilmi diye testi yapıp kurtulmak en iyisi

kızlar dün bende tatlı kaşığı büyüklüğünde koyu kıvamlı bembeyaz bi akıntı oldu.. sizde yaşadınız mı ??

benim de oluyor arada ıslaklık ama akıntıdır diye önemsemiyorum. diğer bebek için ankaraya gitmştik ya, işlemden sonra kese delinmişti, epey su gelmişti benim. o çok farklıydı o. bunlar akıntıdır, sanmıyorum çok önemli olacağını. ama yine de doktora sormakta yarar var tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…