Kızlar bende kalça tutulması başladı. Oturunca baya kalkamıyorum kalkınca ağrı oluyor çok erken dediler amannn ne olsa dah çok erken aslında demezlermi ifrit oluyorum..
çok kilo aldın daha çok erken
kalçan tutuluyor daha çok erken
karnın kocaman daha çok erken
az kaldı diyorum daha erken
yok devenin bale pabucu erken felan değil
selammmm kızlarr ben geldim... nabersiniz.. ne var ne yok..
bende dün akşam döndüm annemden, bugünde dışardaydım, perde bakııyorum salona..ne pahalıymış bu perde iş yaa.. bide kafamda karstı omu olsa bumu uff.. eve yeni gieldim ,pc yi açtım , size koştum hemen.. iyisiniz dimi....
Valla ben bendekileri yazsam millet korkucak diye yazmıyorum ege yaa..
Yazdın diye yazıyorum bak..İnan abartı değil, bebişim için katlanırım herşeye de, bunları yaşıyorum bak..
1- hapşurunca sanki su geliyorrr..
2- Gece 2 kere tuvalete kalkıyorum..
3- Arabaya oturmak şkence gibi, hele kalkmak tam bi zulum..
4- Kasıklarım çok ağrıyor..
5- Arada ılık bi su gibi bişey geliyo çamaşırıma..
6- Bacak bacak üstüne atamıyorum.
7- Hızlı konuşunca tıkanıyorum.
8- Yoruluyorum, eve gidince hemen uyku basıyor..
9- Bebek aşağı aşağı tekme atıyor..Nerdeyse doğacak gibi, tam orama..
10- Eşim 9 aylık gibi oldun, paytak paytak yürüyorsun diyor..
11- Belim çok ağrıyor, sanki kopacak...
Şikayet etmiyorum ama, tırsıyorum da erken değil mi diye..
bende dün akşam döndüm annemden, bugünde dışardaydım, perde bakııyorum salona..ne pahalıymış bu perde iş yaa.. bide kafamda karstı omu olsa bumu uff.. eve yeni gieldim ,pc yi açtım , size koştum hemen.. iyisiniz dimi....
aynen öyle hee.deli ettiler sanki ben ilk defa hamile kalıyorum burda bir doğum yapmış kadın var bana akıl veriyr diycektim benim 2.egecim boşver sen herkes herşeye karışmaya bayılıyor nedense
herkes doktor uzman çocuk yetiştirici felan kesiliyor birden
boşvereceksin başka türlü olmuyor
bunları sana söylüyorum ama bende söylenen herşeye kızıp kendimi üzüyorum hep
selam cnm hepimiz çok şükür iyyiz. çok güzel şeyler var ama pahalı ya kolay gelsin valla hem bebk hem ev baya bi açılmıştır kesenin ağzıselammmm kızlarr ben geldim... Nabersiniz.. Ne var ne yok..
Bende dün akşam döndüm annemden, bugünde dışardaydım, perde bakııyorum salona..ne pahalıymış bu perde iş yaa.. Bide kafamda karstı omu olsa bumu uff.. Eve yeni gieldim ,pc yi açtım , size koştum hemen.. Iyisiniz dimi....
evet kan dolaşımı olmuyor akşam morarıyor bazı bölgleri.her insanın bünyesi bir mi canım boşver kime ne.. Bütün gün iş yerinde oturmaktan oluyodur.. Kan dolaşımını engelliyon ya ondan..
şu dediklerinin çoğu bendede var.millet doğurduktan sonra unutuyo bu yaşadıklarını heralde. ondan abartıyoruz gibi geliyo. bende bel ağrısından uyuyamıyorum bile ama hemen ohooooh sen ilerde napçan deniliyo.sanki naz yapçam...
valla ben bendekileri yazsam millet korkucak diye yazmıyorum ege yaa..
Yazdın diye yazıyorum bak..inan abartı değil, bebişim için katlanırım herşeye de, bunları yaşıyorum bak..
2- gece 2 kere tuvalete kalkıyorum..
3- arabaya oturmak şkence gibi, hele kalkmak tam bi zulum..
4- kasıklarım çok ağrıyor..
5- arada ılık bi su gibi bişey geliyo çamaşırıma..
6- bacak bacak üstüne atamıyorum.
7- hızlı konuşunca tıkanıyorum.
8- yoruluyorum, eve gidince hemen uyku basıyor..
9- bebek aşağı aşağı tekme atıyor..nerdeyse doğacak gibi, tam orama..
10- eşim 9 aylık gibi oldun, paytak paytak yürüyorsun diyor..
11- belim çok ağrıyor, sanki kopacak...
şikayet etmiyorum ama, tırsıyorum da erken değil mi diye..
Valla ben bendekileri yazsam millet korkucak diye yazmıyorum ege yaa..
Yazdın diye yazıyorum bak..İnan abartı değil, bebişim için katlanırım herşeye de, bunları yaşıyorum bak..
2- Gece 2 kere tuvalete kalkıyorum..
3- Arabaya oturmak şkence gibi, hele kalkmak tam bi zulum..
4- Kasıklarım çok ağrıyor..
5- Arada ılık bi su gibi bişey geliyo çamaşırıma..
6- Bacak bacak üstüne atamıyorum.
7- Hızlı konuşunca tıkanıyorum.
8- Yoruluyorum, eve gidince hemen uyku basıyor..
9- Bebek aşağı aşağı tekme atıyor..Nerdeyse doğacak gibi, tam orama..
10- Eşim 9 aylık gibi oldun, paytak paytak yürüyorsun diyor..
11- Belim çok ağrıyor, sanki kopacak...
Şikayet etmiyorum ama, tırsıyorum da erken değil mi diye..
Suziii, hoşgeldin...
İyiyiz biz sen nasılsın...Özledik kız, bi daha annen sana gelsin....Evet, perde işleri çok pahalı yaa..ama çok güzel modeller var, insan gözünü ayıramıyor..
Ayy, iyi ki denk geldik, çıkacağım bende birazdan..
saydıklarının hepsini bende yaşıyorum erken değil.
Ilkinde de yaşadım.merak etme
ayy ne güzel yetiştim demek sana .. ohh..
bende özledim kızzzz... sennnn,,,,...hepiniziii.. egeee senideeee tabisiii.. sende beni özledinmi canımmmm..
kuzuuu bu senin şikayetler bazıları bende de var..ama çamaşır ıslanmasını , önceden normal karşılıyodum ama şu bende bi olay oldu yaa,, hani suyun gelmiş azalmış olayı.. o olaydan sonra okadar korkuyorum ki her çamaşırım ıslandığında panik durumdayım.. inancım yok tabi o dr a ama korkusu kaldı içimde..bende encok yürüyünce ve yorulunca oluyo.. aman aman.. Allah korusunnnnn..
aynennn aynennnn... benim acıkcaası bi zevkimde yok perdede:) ondanda heralde anlamıyorum bu işten.. alamadım zaten dolaş dolaş karar veremedim...hoşgeldinnn.. perde seçmek çok zor bişi ya. ben herşeyimi pat die alırım bi tek perdeyi öyle alamıyorum
hepinizin iyi olmasına çoookkk sevindim egecimm..aynen öyle hee.deli ettiler sanki ben ilk defa hamile kalıyorum burda bir doğum yapmış kadın var bana akıl veriyr diycektim benim 2.
selam cnm hepimiz çok şükür iyyiz. çok güzel şeyler var ama pahalı ya kolay gelsin valla hem bebk hem ev baya bi açılmıştır kesenin ağzı
iyi günlerde inşallah..
evet kan dolaşımı olmuyor akşam morarıyor bazı bölgleri.
hoşgeldin canım. biz iyiyiz yaman paşayla sen nasılsınız??? yeni evine mi bakıyorsun perdeyi? aldınız mı evi??
kızlar bu çamaşırınızın ıslanması olayını dr unuza söyleyin turnusol kağıdı diye bişey var onu koyuyorsunuz eğer bebeğin suyu yani amniyon sıvısı ise rengi değişiyor
böylece o ıslaklığın neden olduğu anlaşılıyor
ihmal etmeden dr unuza söyleyin ve bu testi isteyin bence
aynennn aynennnn... benim acıkcaası bi zevkimde yok perdede:) ondanda heralde anlamıyorum bu işten.. alamadım zaten dolaş dolaş karar veremedim...
bizde iyiyizzz bircecimm.. iyi olmanıza da çok sevinidimmm... avatarındaki yaman mı yokksa birce... çokk tatlııııııııııııı... maşaallah41 kere.. canım yaaa...
benim oğluşta artık yürürken bile bi dikiliyo , ayaklanıyomu ne hem tekme hem dikelme hepsi bir arad gibi garip bişi yaşatıyo bana yürürken şak diye duruyorumm.. öle iştee
Ben söyledimm canım, ama hiç böyle bişeyden bahsetmedi bana...Hapşurunca falan oluyor diye olabilir dedi...Kontrole gittiğimde yüz yüzeyken söyleyeyim bari..Telefon etmiştim söylemiştim..Bi de su gelince çamaşırın neredeyse tamamı ıslanır dedi..Söylediğin için sağol..
Ben söyledimm canım, ama hiç böyle bişeyden bahsetmedi bana...Hapşurunca falan oluyor diye olabilir dedi...Kontrole gittiğimde yüz yüzeyken söyleyeyim bari..Telefon etmiştim söylemiştim..Bi de su gelince çamaşırın neredeyse tamamı ıslanır dedi..Söylediğin için sağol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?