2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canımm bende iiyikide yetiştim sana .. canımmmsın yaaaaa....
anneme hafta sonları gidemiyorum canımmm yaa, benim goncam pek sevmiyo öle sık sık aile ziyaretleri.. annemleri sever tabi ama hafta sonları kendimize ayıralım biz ne istersek onu yapalım der..isterlerse onlar gelsin der, kendisi de nadir gider.. ee çalısıyo bi hafta sonnu var bende bişi diyemiyom... bu sebepten hafta içi gidiyom kocişi evde bırakıyom.. ama sizi çoook özlüyomm.. annemin evde de net olsa diyom hepp.. bol bol konuusruz ordada..
su deil bu az gedi biş olmaz ... bu güzel gerçekten.. böle demek lazım .. bende unutmaya çalışıyorum , üzerinde durmamamya.. dediğin gibi Allah yerdımcımız olsun inş olmaz tabi öle bişi ama olursada kaderde olan artık..paşa paşa ...:)))

bunu öğrendiğim iyi, oldu canım saollll

iyi ki geldin derken bize gerek yok herhalde.

kızlar dün bende tatlı kaşığı büyüklüğünde koyu kıvamlı bembeyaz bi akıntı oldu.. Sizde yaşadınız mı ??

bende hergün oluyor koyu beyaz yoğurt gibi. Dr olabilir dedi idrar kültürü yapmıştı fitil vermişti ama geçmiyor..

fıstıklar ben de yeni girebildim tekrar, demek ben fit anneyim o yüzden çağırmıyosunuz yeni gruba, ozaman tamam
fitliğim kalmıcak gibi, göbişimin büyüme hızı beni bile şaşırtıyor artık:)
ben de kaçayım kızlar saat 6 oldu, öptüm hepinizi, iyi haftasonları kendinize iyi bakın

evet yaman teyzesi, teşekkür ederizz... bak sen yaramaza şimdiden çok hareketli:))

poza bakk poza yerim onuuu heeee..

Ben çıkıyorum kızlar..Herkesi iyi tatiller...Pazartesi görüşürüz...
Allaha emanet olun..Öpüyoruz sizi kızımla...

yaaaa gitmeeeeeeee....
yani keşke gitmesen ama sana da iyi tatiller canımmcım.. iyi bak öykü hanıma ve kendineee..
bizde seni ve bal kızını öpüyozzzzzz..

iyi ki geldin derken bize gerek yok herhalde.

bende hergün oluyor koyu beyaz yoğurt gibi. Dr olabilir dedi idrar kültürü yapmıştı fitil vermişti ama geçmiyor..

Allahhhh Allahhhhhhhhh...... :)))

akıntı bende de oluyor, doktorum kültür bile yaptırmadı, yeşil kahverengi ve kötü kokulu olmadıkça normal dedi..suyu bol içtiğim zaman olmuyor ama, bilgilerinize

blueee görmemiştim canım seni... hadi iyi bak kendineee ve meleğineee.. iyi hafta sonlarıııı...

akşam sessizliği çökmşşş..
1,5-2 ay sonra doğum izinleri başlayınca gece geç saatlere kadar çok muhabbet dönecek bu sayfalardaa uykusuz her geceeeee

İşte kızlar Hepimiz çok dikkat edelim ya.. Allah kolaylık versin arkadaşımıza inşallah bebeği yaşar. Ama bu işler belli olmuyor işte her zaman risk var.. biyoloji bilgisiyle olmuyor.

günaydın... hafta sonu klasiği topik bomboş( hafta içi geç yatan sabah zorla uyanan ben, dün akşam 9da uyudum, sabah da erkenden açıldı gözler(( ne tersim yaaaa

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
bugun kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın arkadaşlar, iyi hafta sonlarııı
bugün rutin muayenemiz var inşallah bebekimizi bol bol görebiliriz...
yalnız ben dün akşamdan beri fenayım kızlar...dün resmen uykumdan uyanıp istifra ettim, hem de bikaç kez
bu sabah da önce sağ elim sonra da dilim uyuştu...konuşmakta felan zorlandım bi yarım saat kadar...şimdi geçti ama endişelendim tabi...sanırım tansiyonum çıktı...neyse dr a gidince iyice bi sorarız...

herkes tikkat etsin kendine öpüyorumm

geçmiş olsun. dikkat etmek lazım gerçekten

iyi haberlerle gel inşallahhh çok geçmiş olsun canımm

ben varım zinkerbel, günaydınnnn

helloooooooo birceciiiiiiimmmmmmmmm

Günaydın kızlarr...
Kimseler yok bugün..

günaydın kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…