İşte burda herkeste olduğunu öğrenince rahatlıyorum..Bi de sürekli dillendirmek de istemyorum naza çekiyo gibi..Zaten ters bişeyler olsa civan söylerdi diye kendimi teselli ediyorum hep..
Korkma korkma...Benim de birden geliyoo, idrar gibi falan değil, hani kaçırıyor muyum diye düşünüyorum ama baskıdan oluyo demek ki..Bol bol su iç.Ben öyle yapıyorum..Azalırsa takviye hesabı..
Zaten su gelirse de yapacak bişey yok yaniii, paşa paşa gidicez doğuma..ama sen kendini telkin ett, su değil buu, az geldi bişey olmucak diyee..Ben öyle yapıyorum..Bol bol da su iç....
Ayy, iyi ki geldin valla, gitme kız bi daha annene....Hafta sonu git, hafta sonu ben olmuyorum nasılsa..
kızlar bu çamaşırınızın ıslanması olayını dr unuza söyleyin turnusol kağıdı diye bişey var onu koyuyorsunuz eğer bebeğin suyu yani amniyon sıvısı ise rengi değişiyor
böylece o ıslaklığın neden olduğu anlaşılıyor
ihmal etmeden dr unuza söyleyin ve bu testi isteyin bence
iyi ki geldin derken bize gerek yok herhalde.işte burda herkeste olduğunu öğrenince rahatlıyorum..bi de sürekli dillendirmek de istemyorum naza çekiyo gibi..zaten ters bişeyler olsa civan söylerdi diye kendimi teselli ediyorum hep..
Korkma korkma...benim de birden geliyoo, idrar gibi falan değil, hani kaçırıyor muyum diye düşünüyorum ama baskıdan oluyo demek ki..bol bol su iç.ben öyle yapıyorum..azalırsa takviye hesabı..
Zaten su gelirse de yapacak bişey yok yaniii, paşa paşa gidicez doğuma..ama sen kendini telkin ett, su değil buu, az geldi bişey olmucak diyee..ben öyle yapıyorum..bol bol da su iç....
Ayy, iyi ki geldin valla, gitme kız bi daha annene....hafta sonu git, hafta sonu ben olmuyorum nasılsa..
kızlar dün bende tatlı kaşığı büyüklüğünde koyu kıvamlı bembeyaz bi akıntı oldu.. Sizde yaşadınız mı ??
evet yaman teyzesi, teşekkür ederizz... bak sen yaramaza şimdiden çok hareketli:))
Ben çıkıyorum kızlar..Herkesi iyi tatiller...Pazartesi görüşürüz...
Allaha emanet olun..Öpüyoruz sizi kızımla...
iyi ki geldin derken bize gerek yok herhalde.
bende hergün oluyor koyu beyaz yoğurt gibi. Dr olabilir dedi idrar kültürü yapmıştı fitil vermişti ama geçmiyor..
bende hergün oluyor koyu beyaz yoğurt gibi. Dr olabilir dedi idrar kültürü yapmıştı fitil vermişti ama geçmiyor..
fıstıklar ben de yeni girebildim tekrar, demek ben fit anneyim o yüzden çağırmıyosunuz yeni gruba, ozaman tamam
fitliğim kalmıcak gibi, göbişimin büyüme hızı beni bile şaşırtıyor artık:)
ben de kaçayım kızlar saat 6 oldu, öptüm hepinizi, iyi haftasonları kendinize iyi bakın
sağol cnm inş. sağlıkla yaşar
aman aman yaşadıkları çok kötü kızcağızın çok dikkat edin neolur kendinize iş felan yapmayın yükseğe uzanmayın kocişlerde dikkatyüz vermeyin anlamışsndır :78: gerçi ne sebebten oldu bilmiyoruzda ilişki sonrası kanaması oldu bir hafta hastanede yattı üstüne bir ay geçti geçmedi su kesesi erken açıldı suyu boşalmaya başladı resmen 1,5 hafta hastanede yattı suni sancıyla doğum yaptı sizleri korkutmak istemiyorum beni yanlış anlamayın korkmayında herkesin başına gelmez ben kardeşiyim sağlıklı bi hamilelik ve doğum atlattım
günaydın arkadaşlar, iyi hafta sonlarııı
bugün rutin muayenemiz var inşallah bebekimizi bol bol görebiliriz...
yalnız ben dün akşamdan beri fenayım kızlar...dün resmen uykumdan uyanıp istifra ettim, hem de bikaç kez
bu sabah da önce sağ elim sonra da dilim uyuştu...konuşmakta felan zorlandım bi yarım saat kadar...şimdi geçti ama endişelendim tabi...sanırım tansiyonum çıktı...neyse dr a gidince iyice bi sorarız...
herkes tikkat etsin kendine öpüyorumm
günaydın arkadaşlar, iyi hafta sonlarııı
bugün rutin muayenemiz var inşallah bebekimizi bol bol görebiliriz...
yalnız ben dün akşamdan beri fenayım kızlar...dün resmen uykumdan uyanıp istifra ettim, hem de bikaç kez
bu sabah da önce sağ elim sonra da dilim uyuştu...konuşmakta felan zorlandım bi yarım saat kadar...şimdi geçti ama endişelendim tabi...sanırım tansiyonum çıktı...neyse dr a gidince iyice bi sorarız...
herkes tikkat etsin kendine öpüyorumm
ben varım zinkerbel, günaydınnnn
Günaydın kızlarr...
Kimseler yok bugün..
iyi haberlerle gel inşallahhh çok geçmiş olsun canımm
helloooooooo birceciiiiiiimmmmmmmmm
günaydın kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydın fıstıkk...Naberr, hayırdır topik çok sakin bugün..Kimseler yok..
Birce nasılsın tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?