2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mayıs haziranda dolu olur sanırım topik gece gündüz,,, geceleri uyku tutmayacağı için muhtemelen herkes burda olur

benim de tam ortaları tekmeliyor bu aralar. bir de mesanemi takmeliyor bazen, o kötü oluyor. sende de oluyor mu?

evet bazen yapıyo, içim gıdıklanıyo bi tuhaf oluyorum. ama sağ tarafıma attığı tekmeleri gözle görebiliyorum.

hadi ya ne güzel. ben birkaç kere gördüm karnımın oynadığını, o da çok hafifti. benim oğlan çok kıpırdak ama göbeğim fazla yağlı herhalde

kaç kilosun ki? ben zayıf hamile kaldım ama. deminden beri bakıyorum vurduğu yer görebiliyorum. çok tatlı oluyo yaa :)

istersen 30 kilo al, kime sorduysam herkes doğumdan sonra veriyo, emzirmek ve koşturmak verdiriyomuş, hiç takma yani, ben takmıyorum :)

inşallah veririm. çok da takmıyorum gerçi sağlıklı doğsun da önemli olan o... sen niye takacaksın, zaten zaıfmışsın kaç kilo aldın??

aç karnına 57, tok 58 yani alsam diyorum, yiyip içiyorum bol bol, bebişim sağlıklı sıhhatli olsun da amaannnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…