2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla geçen gün şubat ennişerini okurken dikkatimi çekti, son aylarda hamur işi falan çocuğa değil anneye kilo yapıyomuş, bal,ceviz,süt gibi besinler bebeği çok çabuk toparlıyomuş son aylarda

en son kaç gr dı, kaçıncı haftada? benimki 21+4 te 400 gr dı, 4-5 gün geriden geliyo dedi dr, çok önemli deil dedi

21+2de 411 gr.dı. günündeydi tam. 1 hafta ileri ya da geri olması hiç önemli değil diyor benim doktorum hep.

çok fark yokmuş bebişlerin arasında, zaten dr kıyaslama yapmayın , bünyeler bebişler farklı diyo ve dediğin gibi 1+ 1- nin önemi yokmuş bu haftalarda.

evet her bebeğin gelişimi farklı. kız erkek olması da fark ediyordur belki. bir de ultrasonlar ve ölçümler de değişebilir. ben ilk aylarda çok sık gidiyordum farklı doktorlara, boy ölçüleri fark ediyordu her doktorda.

ölçüm farkı oluyo evet. çünkü yapılan ölçümlerde hep farklı doğum tarihleri çıkıyo, 21 ile 29 haziran arası sonuçlar yazıyo fotolarının altında, zaten milimetrik ölçümlermiş bunlar. kesin net değilmiş yani

evet son aylarda da dedikleri kiloda doğmuyor genelde. bir arkadaşım yeni doğum yaptı, son aylar hep bebeğin kafası büyük olacak, kilosu da 4'e yakın olacak normal doğum yapamazsın demiş doktoru. kız çok üzüldü kafası büyük diye. bebek 3kilo 300 gr doğmuş, kafası da gayet normalmiş. her dedikleri doğru çıkmıyor.

Allah Allah o nasıl doktormuş, rabbim sağlıklı sıhhatli versin, gerisi hikaye yaa. neyse bircecim ben kaçıyorum, sabah yola gidecem. kendine ve bebişine iyi bak. iyi geceler...

sabahın köründen günaydın eşimi işe yolladım bide buraya bakayım dedim hemencecikde günaydın diyim

günaydııın oh ne güzel valla eşlerinizin kıymetini bilin benim ki askerde insan çok arıyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…