2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay sağolasın canım napalım nasip böleymiş sen 10 ay bebek olsun diye bekle adam askere gidecekken hamiş ol ama vardır bi hayır....allahtan doğmasına bir ay kala geliyo...

aynı senin durumunda olan bi arkadaşım vardı onlar 5 sene ugraştılar olmadı nedense en son eşi askee gidip ondan sonra tedavi olacaklardı olmadı tüp bebek falan deneyeceklerdi eşi askere gitmeden hamile oldugunu öğrendi tam eşinin askerden gelme döneminde dogurdu nasip bu işler demekki çok stres yaptılar olmuyo diye ....seninde hayırlıı olsunh

slm cicişler tünaydın diyim nasılsın bugün bebişler nasıl benim bu hafta kontrolüm var bakalım nasıl çıkıcak bizim yakışıklı şeker yüklemesinden tedirginim inşallah bir sorun çıkmaz

tünaydınnnn güzell anneler :)
cuma günü bizde ayrıntılıya girdik çok şükür herşey yolunda bebişimin cinsiyeti kızzz yinee :)) fatmaa senden sonraaa merakla bekliyordum :)))) 1 ay sonra şeker yüklemesi varmışşş bakalım hayırlısı inş. oda iyi çıkar

selam hanımlar bende muhtemelen hazıran annelerındenım dr oyle dedı benım 26 hafta.erkek demıştı doktorumuz bakalım hayırlısı..

selam hanımlar bende muhtemelen hazıran annelerındenım dr oyle dedı benım 26 hafta.erkek demıştı doktorumuz bakalım hayırlısı..
hoşgeldin. seninki epey ilerlemiş ne güzelll...

gözünaydın. bu saatten sonra değişmez artık:)))

Kızlar besbucuk saattir karnım sert bebeğin hareketlerini hissedemedim böyle bisi yaşayan var mi acil

Kızlar besbucuk saattir karnım sert bebeğin hareketlerini hissedemedim böyle bisi yaşayan var mi acil

canim bilemiyecem, benimde bazen oluyor ama dakika sürüyor yani sertlesiyor acitiyor beni ama hemen geciyor.. bi doktora sorsan bence ii olur...

benim öyle epidural gibi bir şansım yok malatyada yapmıyorlar normal normal doguracagım galiba çınarlı hastanesi ssk ile asnlaşmalı mı yoksa tamamen özel mi? birde 4 boyutlu ultrason var mı

hastane hakkında bilgilendirirmisin canım izmire gelecegim önümüzdeki hafta gelmişken hem 4 boyutlu ya gireyim hemde dogru düzgün muayene olayım istiyorum doktor ve hastane arıyorum

kızlar çok korktum ya, ağladım walla... doktoru aradım... iki bardak tatlı sıvı bişiler iç, sol tarafına uzan dedi....geçmezse hastane geç hemen dedi... yaptım hreket etti ama hala sakinleşemedim... karnımın sertliğinin nedenini de anlayamadımmm. hala sert.... şimdi problem yaşayan arkadaşları daha iyi anladım... insan panik oluyo... hala uzanıyorum ve biraz daha hareket etmesini bekliyorum

sağaolasın canım allah razı olsun ...demekki hayırlısı böyleymiş:)

bak annesi hareket etmiş işte, gelir devamı:))

biraz sakin ol canim bebis hareket etti diyorsun... biraz daha bekle olmazsa gidersin rahat etmek icin

kızlar sağolun.... haftasonu genelde forum boş oluyo, şansıma kalabalık bugün... kimseye yoksa diye endişelenmiştim... bu kk büyük nimet... hepinize teşşekkürler, Allah size de bebişlerinize de sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…