lena Allah kavuştursun....
ay sağolasın canım napalım nasip böleymiş sen 10 ay bebek olsun diye bekle adam askere gidecekken hamiş ol ama vardır bi hayır....allahtan doğmasına bir ay kala geliyo...
hoşgeldin. seninki epey ilerlemiş ne güzelll...selam hanımlar bende muhtemelen hazıran annelerındenım dr oyle dedı benım 26 hafta.erkek demıştı doktorumuz bakalım hayırlısı..
tünaydınnnn güzell anneler :)
cuma günü bizde ayrıntılıya girdik çok şükür herşey yolunda bebişimin cinsiyeti kızzz yinee :)) fatmaa senden sonraaa merakla bekliyordum :)))) 1 ay sonra şeker yüklemesi varmışşş bakalım hayırlısı inş. oda iyi çıkar
Kızlar besbucuk saattir karnım sert bebeğin hareketlerini hissedemedim böyle bisi yaşayan var mi acil
Kızlar besbucuk saattir karnım sert bebeğin hareketlerini hissedemedim böyle bisi yaşayan var mi acil
aynı senin durumunda olan bi arkadaşım vardı onlar 5 sene ugraştılar olmadı nedense en son eşi askee gidip ondan sonra tedavi olacaklardı olmadı tüp bebek falan deneyeceklerdi eşi askere gitmeden hamile oldugunu öğrendi tam eşinin askerden gelme döneminde dogurdu nasip bu işler demekki çok stres yaptılar olmuyo diye ....seninde hayırlıı olsunh
kızlar çok korktum ya, ağladım walla... doktoru aradım... iki bardak tatlı sıvı bişiler iç, sol tarafına uzan dedi....geçmezse hastane geç hemen dedi... yaptım hreket etti ama hala sakinleşemedim... karnımın sertliğinin nedenini de anlayamadımmm. hala sert.... şimdi problem yaşayan arkadaşları daha iyi anladım... insan panik oluyo... hala uzanıyorum ve biraz daha hareket etmesini bekliyorum
kızlar çok korktum ya, ağladım walla... doktoru aradım... iki bardak tatlı sıvı bişiler iç, sol tarafına uzan dedi....geçmezse hastane geç hemen dedi... yaptım hreket etti ama hala sakinleşemedim... karnımın sertliğinin nedenini de anlayamadımmm. hala sert.... şimdi problem yaşayan arkadaşları daha iyi anladım... insan panik oluyo... hala uzanıyorum ve biraz daha hareket etmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?