2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiinnn:):):)

sabah 7 gibi ilişkiye girmiştik eşimle... üstüne böyle bişi yaşayınca bi arıza mı çıkarttık acaba diye korktum... geçen cuma da kızılaya gittim (ankarada oturuyorum) oğluma bişiler bakayım diye... otobüste bi fenalık geldi... gözlerim karardı midem bulandı ter bastı... zor dayandım... otobüsten indim bi banka oturdum... yarım saat kadar bekledim düzelmeyi... yok geçmedi... bi taksiye atlayıp evime döndüm... o gün de kötüydüm... üst üste gelince korktum işte...

hmmmmm Allahtan bişy olmaz cnım yüreğini ferah tut

üst üste gelmiş, haklısın canım korkmakta. ama biz stres yapıp panikledikçe oluyor herhalde bunlar. biraz daha rahat olmayı becerebilmeliyiz sanırım..

kızlar kasılma nasıl birşey biliyo musunuz... burda biri karındaki gerginliğin aslında kasılma olduğunu yazmış???

arkadaşlar ben de 25+2 haftalık hamileyim :)
doğum tarihi 3 haziran gibi dediler
64 kilo ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum sizce normal mi bu kilo ???

ben öğretmenim ve çalışıyorum ayakta kalmaktan sanırım akşamları belim çok ağrıyo
ayrıca demir eksikliğim var bir türlü gideremedik en son 11 çıkmıştı

santofel şurup içiyorum günde 1 kez ve bemiks C (deöir hapı kullandım kabızlık yaptı bıraktım)
duru pekmez de içiyorum her sabah ama bakalım inş. geçer
kansızlık için başka önerileriniz var mı ?

dr cihangir ertekinin bebek beslenmesi ve bakımı adlı kitabını okuyorum şimdi begendim . benim için yazarın türk olması önemli çünkü dah abize yakın şeyler yazıyorlar uygulama daha iyi oluyor bizim bebek bakımımızla yabancılarınki bir degil bunu kabul ettim :) yok tatlım ben dogumu malatyada yapacagım ama burada detaylı lultrason bana çok tatmin edici gelmedi ne bebegimin gözüne baktı ne damarlarımın doplerini çekti hatta parmaklarını bile saymadı deli etti beni o yüzden izmirde iyi bir ultrason cihazında muayene olmak istiyorum. bilgilendirdigin için teşekkür ederim

slm kızlarrr çok hastayım ben cumatesi grip belirtileri göstermeye başladı bugün ağırlaştı hafta sonu diye doktorada gidemedim zaten en yakın hastane 1 buçuk saat uzaklıkta hafta içide çalışıyorum gidemiycem rapor hakkımda kısıtlı oldugu için doğum sonrasına saklıyorum ama gitgide kötüleşiyor burnum tıkalı gözlerim sulanıyor başımda bir ağırlık var bademciklerimde şişmiş gibi sanki nasıl geçer kızlar bu grip ilaçta kullanamıyoruz zaten evde ıhlamurda kalmamış nane de yasak ne içecem ben

yakamoz çok geçmiş olsun. dinlenmeden geçmesi zor hastalığın. yarın için sevk falan alsan en azından bir gün yatmış olursun. parol, minoset falan içilebiliyor hamilelikte. bir de nane hala zararlı mı? hiç olmadı ılık su iç, boğazını yumuşatır.

yerim ben onun patiğini. çok tatlı olmuş. arkadaşım benim oğluşa converse patikler ördü, onlar da çok güzel oluyor. üşenmezsem ekleyeceğim birara foto.larını.

eklersen bende bakarım benzetmeye çalışayım

yakamoz: canım çokçok eçmiş olsun yaaaa dikkat et çok yorma kendini meyve falan ye çokca vitamin al iyileşirsin inş. yaaa

evt yaa bide bebikimin ilk eşyası ayy bi tuhaf oldum yaaa bencede kilosu fazla gii geldi inş. dogumda zorluk yaratmaz bu yakamoz benim göbek resini grdünmüüüüüüüüüü

değilmi ? değilse içeyim hemen :)) bilmiyorumki canım hamileliğin başlarında zararlı oldugunu söylemişti doktor sonradan zararlı bi etkisi yoksa en azından nane limon yapıp içerim ne güzel hasta olmadım hiç hamilelik döneminde diyodum bende kaptım şifayı :26: eşim çorba yapıyor şimdi limonlu çorba yumuşatır belki boğazımı bide sıcak bişyler içerim ardından dediğin gibi parol minoset sadece ağrı içindi değilmi kuvvetli bi ağrı yok şu an ama yutkunmakta zorlanıyorum birde boğazım yanıyor
eklersen bende bakarım benzetmeye çalışayım

yakamoz: canım çokçok eçmiş olsun yaaaa dikkat et çok yorma kendini meyve falan ye çokca vitamin al iyileşirsin inş. yaaa

çok teşekkürler canım, limon suyu sıktı az önce eşim biraz sonrada portakal suyu sıkarım belki faydası olur dedi ama ilaçsız ağır geçecek galiba ya hala etkisi olmadı

ballı süt iç canım bogazına çok ii gelir yumuşatıyo ...

selam kızlar nasılsınız bugün?

canım daha 22 haftalıksın 6 ay değil hatta 5 aylık hemen hemen..şöyle hesaplayınca kolay oluyor, hamilelik 40 hafta, ve 9 ay. ben mesela 21deyim, daha 5 aylık bile olmuyor bu durumda...
fatma, bak biri bu. bir de bordo-mavisini ördü bunun. eşim TS.li:))
oy oyyy oyyy yesinler onun converselerini :)))) ay çook güzel maşallah annesi, oğluşun bunları küçültsün de araba süsü diye arabaya asın :)))

sağol canım, aklıma gelmemişti güzel olur arabaya:)) babam yeğenimin çorabını asmıştı çok tatlı oluyor.

ben de bitirdiğim ayı söylüyorum, 5 aylık diyorum. yoksa son ayda 10 aylık dememiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…