kızlar sağolun.... haftasonu genelde forum boş oluyo, şansıma kalabalık bugün... kimseye yoksa diye endişelenmiştim... bu kk büyük nimet... hepinize teşşekkürler, Allah size de bebişlerinize de sağlık versin
sabah 7 gibi ilişkiye girmiştik eşimle... üstüne böyle bişi yaşayınca bi arıza mı çıkarttık acaba diye korktum... geçen cuma da kızılaya gittim (ankarada oturuyorum) oğluma bişiler bakayım diye... otobüste bi fenalık geldi... gözlerim karardı midem bulandı ter bastı... zor dayandım... otobüsten indim bi banka oturdum... yarım saat kadar bekledim düzelmeyi... yok geçmedi... bi taksiye atlayıp evime döndüm... o gün de kötüydüm... üst üste gelince korktum işte...
sabah 7 gibi ilişkiye girmiştik eşimle... üstüne böyle bişi yaşayınca bi arıza mı çıkarttık acaba diye korktum... geçen cuma da kızılaya gittim (ankarada oturuyorum) oğluma bişiler bakayım diye... otobüste bi fenalık geldi... gözlerim karardı midem bulandı ter bastı... zor dayandım... otobüsten indim bi banka oturdum... yarım saat kadar bekledim düzelmeyi... yok geçmedi... bi taksiye atlayıp evime döndüm... o gün de kötüydüm... üst üste gelince korktum işte...
oğluşuma bir patik örüyorum bakaşlım nasol olucak:)
kızlar nasıl olmuş bir tekini ördüm şimdilik:)
Eki Görüntüle 144496
yerim ben onun patiğini. çok tatlı olmuş. arkadaşım benim oğluşa converse patikler ördü, onlar da çok güzel oluyor. üşenmezsem ekleyeceğim birara foto.larını.
oyy ne şirin olmuş bu patik annesi üzerinde görmeyi düşünmek bile heyecan veriyor insana değilmi ? bende bi iki zıbın aldım onları bile alırken ay benim kızım bunlarımı giycek bunun içine girecek kadar büyüycekmi diyorumilk çocuk heyecanı işte
kontrolleri atlatmışsın ne güzel kilon biraz fazla değilmi canım şimdiden 18 kilo almışsın son aylarda kilo alımı artıyor doğumu zorlaştırmasın :26: ben de haftaya gidecem daha detaylı için gidemedim bi türlü:)
değilmi ? değilse içeyim hemen :)) bilmiyorumki canım hamileliğin başlarında zararlı oldugunu söylemişti doktor sonradan zararlı bi etkisi yoksa en azından nane limon yapıp içerim ne güzel hasta olmadım hiç hamilelik döneminde diyodum bende kaptım şifayı :26: eşim çorba yapıyor şimdi limonlu çorba yumuşatır belki boğazımı bide sıcak bişyler içerim ardından dediğin gibi parol minoset sadece ağrı içindi değilmi kuvvetli bi ağrı yok şu an ama yutkunmakta zorlanıyorum birde boğazım yanıyoryakamoz çok geçmiş olsun. dinlenmeden geçmesi zor hastalığın. yarın için sevk falan alsan en azından bir gün yatmış olursun. parol, minoset falan içilebiliyor hamilelikte. bir de nane hala zararlı mı? hiç olmadı ılık su iç, boğazını yumuşatır.
eklersen bende bakarım benzetmeye çalışayım
yakamoz: canım çokçok eçmiş olsun yaaaa dikkat et çok yorma kendini meyve falan ye çokca vitamin al iyileşirsin inş. yaaa
ballı süt iç canım bogazına çok ii gelir yumuşatıyo ...değilmi ? değilse içeyim hemen :)) bilmiyorumki canım hamileliğin başlarında zararlı oldugunu söylemişti doktor sonradan zararlı bi etkisi yoksa en azından nane limon yapıp içerim ne güzel hasta olmadım hiç hamilelik döneminde diyodum bende kaptım şifayı :26: eşim çorba yapıyor şimdi limonlu çorba yumuşatır belki boğazımı bide sıcak bişyler içerim ardından dediğin gibi parol minoset sadece ağrı içindi değilmi kuvvetli bi ağrı yok şu an ama yutkunmakta zorlanıyorum birde boğazım yanıyor
çok teşekkürler canım, limon suyu sıktı az önce eşim biraz sonrada portakal suyu sıkarım belki faydası olur dedi ama ilaçsız ağır geçecek galiba ya hala etkisi olmadı
canım daha 22 haftalıksın 6 ay değil hatta 5 aylık hemen hemen..şöyle hesaplayınca kolay oluyor, hamilelik 40 hafta, ve 9 ay. ben mesela 21deyim, daha 5 aylık bile olmuyor bu durumda...gördüm gördüm görmezmiyim :) hatta benim göbüşte fatmanınki kadar demiştim kızlara maşallah büyütmüşsün göbüşü yok yok dedik bizimde göbüşler belirdiama hala 6 aylık hamileyim dediğimde ciddimisin diye çığlık atanlar oluyor kimse inanmıyor 6 aylık olduguna :)) kibar bizim bebişler
oy oyyy oyyy yesinler onun converselerini :)))) ay çook güzel maşallah annesi, oğluşun bunları küçültsün de araba süsü diye arabaya asın :)))fatma, bak biri bu. bir de bordo-mavisini ördü bunun. eşim TS.li:))
selam kızlar nasılsınız bugün?
canım daha 22 haftalıksın 6 ay değil hatta 5 aylık hemen hemen..şöyle hesaplayınca kolay oluyor, hamilelik 40 hafta, ve 9 ay. ben mesela 21deyim, daha 5 aylık bile olmuyor bu durumda...
oy oyyy oyyy yesinler onun converselerini :)))) ay çook güzel maşallah annesi, oğluşun bunları küçültsün de araba süsü diye arabaya asın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?