2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok merak ediyorum sütüm olacak mı
ama herkes emzirirsin diyor
dua edinde sütüm olsun ya çok istiyorum
bok vardı taktırdım bunları şimdi kafam takılıo

aminnn inşallah hepimizzzzzzz
hahahaha çok güzeldi yaa. kocan için taktırdın demi.. st gelir ya ebru şallıemziriyorum diyor ya. ne derece doğru bilmem.

ama çok ihtiyacım vardı kudurmaya:))
senınde toplantı guzel gecmıs, daha ıyı haberlerını alırsın ıns.
inşallah amin...
iyi yapmışsın kurtlarını döktün.

ısırgan otu bol şekerli ohhhh birini verirken diğerinden süt fışkırıyordu..

pazartesi sendromu dur. hayır olsun hava kasvetli ondandır. bende biraz çıkıyım işim var sonra görüşürz kızlar.......

ısırgab otu kurusumu???yasmı??
koyde bahcede cok vardı aslında ananeme soylesem kururmukı onlarrr

pazartesi sendromu dur. hayır olsun hava kasvetli ondandır. bende biraz çıkıyım işim var sonra görüşürz kızlar.......

Banada uyku bastırdı gozlerım yanıyor..
hadı sonra gorusurz kızlar

ayyyy canıkommm noldu sanaaa hade sen bı dolas gelll hava cok soguk gozukmuyorrr. bgn p.tesı ya ondna ıcın sıkılmıstırrr:)

yookk ya o zaman koca falan yoktu da biçimde sorun vardı ondan acıkcası
:)

canlarım cıkıyorum sonra yine geliriiiiim
optuuuuum

günaydın arkadaşlar iyi haftalar...
bende korkarım gebelik şekeri çıkacak kaç gündür çok beterim zaten cmt de anlatöıştım ağzım uyuşuyo zihnim bulanıyo vs diye...inşallah çıkmaz gerçi
onun dışında eşim işsizlik bunalımında, bebişim 30 cm olmuş 700 gr da ağırlığı ama inat etti yüzünü göstermedi yine inatçı kuzum

benden havadisler şimdilik bu kadar sonra yine görüşürüz iyi bakın kendinize...

Ben biraz yürüdüm açıldım kızlar daha iyiyim :) kar görmek isityorum karlarda yuvarlanmak istiyorum :) kocama dedim haftasonu beni Kartepe'ye götür diye, tepe karın başıma iş açmıyorumdur inşallah.. Buzda karda ne işim var aslında, gitmesem mi?

Sıkıntımı girdi içine canım dünde ben öyleyedim açıldığın iyiolmuş yaa varya gitmesen daha iyi olur aslında yürümek isticen düşecen yada düşmeyim diye kendini sıkacan ne güzel istanbuldasın deniz kenarına git ohhhhh mis gibi sarayburnuna git arabaya çay getirsinler müziği açın denizi seyredin ohh hayalini kurunca bile denizin kokusu geldi burnuma

ben hepinizin yerine kara bakıyorum yürüyorum otur oturdugun yerde

Doğru söylüyorsun.. Dün düşüyordum zaten son anda adamın biri tuttu aklım gidiyordu
Bak boğaz hiç aklıma gelmemişti, ben kocamı kandiriyim miss gibi bi boğaz havası almaya gidelim bu akşam :)

ben hepinizin yerine kara bakıyorum yürüyorum otur oturdugun yerde

sen kardan bıktın biz hasret kaldık:)
kartepe gunubırlık gıdılebılır guzel fıkır valla.
bızımde son haftasonlarımız hep aılelerle gectı kendımıze bı zaman ayırmamız lazım bunaldım.maşukiyeye kahvaltıya mı gıtsek, yada kartepede guzel olur?

merhaba arkadaşlar, yaa bende 2 gündür şiddetli baş ağrısı öksürük var galiba grip oldum ilaç da (minoset haricinde) içemiyorum
o da doğr dürüst fayda etmiyor ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…