hahahaha çok güzeldi yaa. kocan için taktırdın demi.. st gelir ya ebru şallıemziriyorum diyor ya. ne derece doğru bilmem.çok merak ediyorum sütüm olacak mı
ama herkes emzirirsin diyor
dua edinde sütüm olsun yaçok istiyorum
bok vardı taktırdım bunları şimdi kafam takılıo
aminnn inşallah hepimizzzzzzz
inşallah amin...ama çok ihtiyacım vardı kudurmaya:))
senınde toplantı guzel gecmıs, daha ıyı haberlerını alırsın ıns.
elma sut ıcın cok ıyıymıs sanırımm,yesıl sebzelerrr, doguma yaklasınca melısa cayı dıyorlarr bıdee.veee kayısı kompostosuu hıcc sevmem amaa ahh ahhh bu kızanlarr sımdıden bızı maymun ettıler:)
Kızlar ben biraz çıkıyorum,
Hayır olsun güne de çok güzel başladım ama birden sıkıntı çöktü içime.. Hormonlar yüzünden herhalde ağlak ağlak dolaşıyorum :) geçer birazdan
müdürüme söyledim bi hava alıp gelicem diye.. E sizler de benim müdürüm sayılırsınız haber vermeden çıkmak olmaz :)
hahahaha çok güzeldi yaa. kocan için taktırdın demi.. st gelir ya ebru şallıemziriyorum diyor ya. ne derece doğru bilmem.
inşallah amin...
iyi yapmışsın kurtlarını döktün.
ısırgan otu bol şekerli ohhhh birini verirken diğerinden süt fışkırıyordu..
Hayır olsun güne de çok güzel başladım ama birden sıkıntı çöktü içime.. Hormonlar yüzünden herhalde ağlak ağlak dolaşıyorum :) geçer birazdan
müdürüme söyledim bi hava alıp gelicem diye.. E sizler de benim müdürüm sayılırsınız haber vermeden çıkmak olmaz :)
pazartesi sendromu dur. hayır olsun hava kasvetli ondandır. bende biraz çıkıyım işim var sonra görüşürz kızlar.......
amin inş.
bu arada fmg tanımadım senı avatarını farklı gorunce:)))
hahahaha çok güzeldi yaa. kocan için taktırdın demi.. st gelir ya ebru şallıemziriyorum diyor ya. ne derece doğru bilmem.
inşallah amin...
iyi yapmışsın kurtlarını döktün.
ısırgan otu bol şekerli ohhhh birini verirken diğerinden süt fışkırıyordu..
ısırgan otununaktarda satılanı. ne biliyim aktardan aldım suyun içinde kaynatıyorum bi cezve sonra süzüp içiyorsunısırgab otu kurusumu???yasmı??
koyde bahcede cok vardı aslında ananeme soylesem kururmukı onlarrr
Günaydın Herkeseeee
İyihaftalar :))))
ısırgan otununaktarda satılanı. ne biliyim aktardan aldım suyun içinde kaynatıyorum bi cezve sonra süzüp içiyorsun
günaydın cnm iy haftalar..
Ben biraz yürüdüm açıldım kızlar daha iyiyim :) kar görmek isityorum karlarda yuvarlanmak istiyorum :) kocama dedim haftasonu beni Kartepe'ye götür diye, tepe karın başıma iş açmıyorumdur inşallah.. Buzda karda ne işim var aslında, gitmesem mi?
Ben biraz yürüdüm açıldım kızlar daha iyiyim :) kar görmek isityorum karlarda yuvarlanmak istiyorum :) kocama dedim haftasonu beni Kartepe'ye götür diye, tepe karın başıma iş açmıyorumdur inşallah.. Buzda karda ne işim var aslında, gitmesem mi?
Sıkıntımı girdi içine canım dünde ben öyleyedim açıldığın iyiolmuş yaa varya gitmesen daha iyi olur aslında yürümek isticen düşecen yada düşmeyim diye kendini sıkacan ne güzel istanbuldasın deniz kenarına git ohhhhh mis gibi sarayburnuna git arabaya çay getirsinler müziği açın denizi seyredin ohh hayalini kurunca bile denizin kokusu geldi burnuma
ben hepinizin yerine kara bakıyorum yürüyorum otur oturdugun yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?