2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sütüne bağlı eğer hemen gelirse gerek kalmaz . ama ben manuel olanlardan almıştım eczaneden. ozaman bu kadar yaygın değildi makinalar el pompası almıştım sağdım sağdım geldi sütüm. bi bakarsın olmadı alırsın.

Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz bi merhaba diyip çıkayım dedim yine giremeden edemedim sınava iki haftam kaldı onun için iki hafta kadar internete girmiycem çokk çalışmam lazım ( kendinize iyi bakın sınavdan sonra görüşürüz sizi özliycemm...

offf sagsan dert sagmasan dertt ınsallahh dogru dıuzgun emer sutumde hemen gelırdee hıcc ugrasmamm makına felan

çok merak ediyorum sütüm olacak mı
ama herkes emzirirsin diyor
dua edinde sütüm olsun ya çok istiyorum
bok vardı taktırdım bunları şimdi kafam takılıo

offf sagsan dert sagmasan dertt ınsallahh dogru dıuzgun emer sutumde hemen gelırdee hıcc ugrasmamm makına felan

aminnn inşallah hepimizzzzzzz

İnşallah çok iyi geçer canım sınavın...

kızlar hiç sormayın hele dün herşeyi birarada görünce çöktüm resmen allah hepimizin yardımcısı olsun. çok zormuş bu çocuk işi :))))))
ama rabbim rızkını, kolaylığını verir şüphesiz.

başarılar diliyorum allah yardımcın olsun cnm.

yine yapıyor şimdi göbeğimin altında sağ tarafta birşeyimi itekliyor resmen
sende onu itekle. benimki çok uslu işteyken pek dürtmüyor. ama gece wc kalkınca bile tekmeliyor.

inşallah cnm. bunun iin bol sıvı ve şekerli şeyler içmelisin..

çok merak ediyorum sütüm olacak mı
ama herkes emzirirsin diyor
dua edinde sütüm olsun ya çok istiyorum
bok vardı taktırdım bunları şimdi kafam takılıo

aminnn inşallah hepimizzzzzzz

hahhahahahahha ayyy canım yaa sabah sabah guldurdunn. tv de felan sorun olmuyor dıyorrr:):):)pekı sımdı buyudulermı???

amin inş.
bu arada fmg tanımadım senı avatarını farklı gorunce:)))

elma sut ıcın cok ıyıymıs sanırımm,yesıl sebzelerrr, doguma yaklasınca melısa cayı dıyorlarr bıdee.veee kayısı kompostosuu hıcc sevmem amaa ahh ahhh bu kızanlarr sımdıden bızı maymun ettıler:)

hahhahahahahha ayyy canım yaa sabah sabah guldurdunn. tv de felan sorun olmuyor dıyorrr:):):)pekı sımdı buyudulermı???

Sen ne taktırdın silikon mu?

evet ya kaç sene evvel yaptırmıştım ama doktor emzirirsin demişti acıkcası ama benim aklıma takıldı şimdi
ay büyüdülerde zaten kocaman
neyse sonra düzelirler sanırım :)

Kızlar ben biraz çıkıyorum,
Hayır olsun güne de çok güzel başladım ama birden sıkıntı çöktü içime.. Hormonlar yüzünden herhalde ağlak ağlak dolaşıyorum :) geçer birazdan
müdürüme söyledim bi hava alıp gelicem diye.. E sizler de benim müdürüm sayılırsınız haber vermeden çıkmak olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…