bişi sorucam hepimiz süt sağma makinesi almalı mıyız?
herkes sütünü sağıyor mu yani
kızlar ya dün bebek içimde oynarken sanki içimde bir organımı itekledi
olabilir mi
böyle içim cekildi gibi tuhaf oldum
bende bebek bakımı ile ilgili hiç birşey bilmiyorum ya
gecen gün arkadasımın bebeği doğru kendisini kucağıma bile alamadım
Ay olabilir mi acaba :) büyüdüler artık sonuçta kuzular
yine yapıyor şimdi göbeğimin altında sağ tarafta birşeyimi itekliyor resmen
bilmiyorum ki işi var herhalde. girerdi bu saatte
aslında olmaz ihtiyacın ama sütün gemezse fazla sağarsın koyarsın ilk etapta biraz al bakalım sütün fazlalığına göre ayarlarsın. bebek 2 saatde bir emerse gerek kalmaz. ama sütün gelmezse sağıp sağıp koyarsın ama onuda kaşıkla verirsen bebek bol gelmesine alışır ve memeni tutmaz. bence fazla denemeyin kaşık ve biberon olayını onun çekmesi ve sütü getrmesi lazım.
sen yorarsan bebişi oda sana tepki koyar:))bızde dun kuzenımın nısanındaydım topuklu ayakkabı gıydım ve hıc oturmadıım..
ben oturunca bızım sıpa oynamaya basladı.
ama resmen ıtekler ısyan eder gıbıydı:))))
Hiiiçç basmasın canım benim.. Ben de bilmiyorum sora sora öğrenmeye çalışıyorum:)
Bebek doğunca bebek öğretir zaten bize ne yapmamız gerektiğini
sütüne bağlı eğer hemen gelirse gerek kalmaz . ama ben manuel olanlardan almıştım eczaneden. ozaman bu kadar yaygın değildi makinalar el pompası almıştım sağdım sağdım geldi sütüm. bi bakarsın olmadı alırsın.
offf sagsan dert sagmasan dertt ınsallahh dogru dıuzgun emer sutumde hemen gelırdee hıcc ugrasmamm makına felan
Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz bi merhaba diyip çıkayım dedim yine giremeden edemedimsınava iki haftam kaldı onun için iki hafta kadar internete girmiycem çokk çalışmam lazım ( kendinize iyi bakın sınavdan sonra görüşürüz sizi özliycemm...
sen yorarsan bebişi oda sana tepki koyar:))
başarılar diliyorum allah yardımcın olsun cnm.Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz bi merhaba diyip çıkayım dedim yine giremeden edemedimsınava iki haftam kaldı onun için iki hafta kadar internete girmiycem çokk çalışmam lazım ( kendinize iyi bakın sınavdan sonra görüşürüz sizi özliycemm...
sende onu itekle. benimki çok uslu işteyken pek dürtmüyor. ama gece wc kalkınca bile tekmeliyor.yine yapıyor şimdi göbeğimin altında sağ tarafta birşeyimi itekliyor resmen
inşallah cnm. bunun iin bol sıvı ve şekerli şeyler içmelisin..offf sagsan dert sagmasan dertt ınsallahh dogru dıuzgun emer sutumde hemen gelırdee hıcc ugrasmamm makına felan
çok merak ediyorum sütüm olacak mı
ama herkes emzirirsin diyor
dua edinde sütüm olsun yaçok istiyorum
bok vardı taktırdım bunları şimdi kafam takılıo
aminnn inşallah hepimizzzzzzz
çok merak ediyorum sütüm olacak mı
ama herkes emzirirsin diyor
dua edinde sütüm olsun yaçok istiyorum
bok vardı taktırdım bunları şimdi kafam takılıo
aminnn inşallah hepimizzzzzzz
İnşallah çok iyi geçer canım sınavın...
kızlar hiç sormayın hele dün herşeyi birarada görünce çöktüm resmen allah hepimizin yardımcısı olsun. çok zormuş bu çocuk işi :))))))
ama rabbim rızkını, kolaylığını verir şüphesiz.
başarılar diliyorum allah yardımcın olsun cnm.
sende onu itekle. benimki çok uslu işteyken pek dürtmüyor. ama gece wc kalkınca bile tekmeliyor.
inşallah cnm. bunun iin bol sıvı ve şekerli şeyler içmelisin..
hahhahahahahha ayyy canım yaa sabah sabah guldurdunn. tv de felan sorun olmuyor dıyorrr:):):)pekı sımdı buyudulermı???
Sen ne taktırdın silikon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?