2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar, yaa bende 2 gündür şiddetli baş ağrısı öksürük var galiba grip oldum ilaç da (minoset haricinde) içemiyorum
o da doğr dürüst fayda etmiyor ne yapmalıyım sizce?

dinlenme imkanın varsa evden cıkma bol bol yat dinlen, portakal suyu ıhlamur
bıde bı tarıf yazmıstı arkadaslardan biri zencefilli falan gecmıs sayfalarda olması lazım

Herkese hayırlı haftalar sabahtan beri hem işler hem geçmişi okumak ancak bitti
herkes iyiymiş kontrolden gelen arkadaşların gözü aydın darısı başımıza bende haftaya gidicem inşallah şeker yüklemeside yapılacak

selam bacıılarrr nasılsınız :)
ben bugün sabah yine giremedim sonra okula gittim tezim için. sonra da eve geldim birazdan işe gideceğim, giremezsem kendinize iyi bakın..
yarın doktora gidiyoruuummmmmm sonunda bitti 1 ay ama akşam üstü gidicem taaa 4te, o zamana kadar tekrar gelirim nasılsa:)

günaydın herkese yarın şeker yüklemem var ve cok korkuyorum çünkü ben sürekli susuyorum ve acıkıyorum belirtilerinde bunlar vardı..inş bişey cıkmaz korkuyorummm..

Selam Canlar ne zamandır giremedim nete... Bebeğim ve ben çok şükür iyiyiz sağolun dualarınızla inşallah...

Nasılsınız?...

iyiyiz canım oyyyyy ne görecenn bebeğini benim daha üç hafta var güzel güzel haberlerle gel inşaallah

Oh çok şükür çok sevindim merve yinede sen dikkat et daha fazlaistirahat yap ...ya internette sorun var çok yavaş ve kopuyor

sağol canım tşk ederim. dinleniyorum annem yanımda sağolsun ama gayet iyiyim 3 Martta gene randevum var. Detaylı USG'ye girdim hiç bir sorun çıkmadı hepsi normal... bebeğimi de gördüm aynı babası :) kurban olurum ya orda öylee bana baktı ben de ona...

günaydın herkese yarın şeker yüklemem var ve cok korkuyorum çünkü ben sürekli susuyorum ve acıkıyorum belirtilerinde bunlar vardı..inş bişey cıkmaz korkuyorummm..

korkma canım hepimizde var o bende de var ama şükür olsun ki hiç bir sorunum yok. Gönlünü ferah tut dua et, dualarla ayaktayız inan.

Günaydınnn bence korkma çok bir veri değil benimde ağzım sürekli kuruyordu ve çok sık su içiyorum ama çıkmadı inşaallah çıkmaz...

Selam Canlar ne zamandır giremedim nete... Bebeğim ve ben çok şükür iyiyiz sağolun dualarınızla inşallah...

Nasılsınız?...
mervecimm çok sevindim iyi olmanıza. yinede kendine dikkat et olurmu canım.

ya kızlar bişi sorcam, annelik akademisinden kitap isteyen varmı aranızda? geldi mi kitaplarınız?

ayyy ne yaptın yaa sanki bi an yaşadım bende harika bi hayal

cnm benimde haftaya kontrolüm var. Seninle aynı gün gitmiştik bende haftaya gidicem 2 mart 4 mart arası bende 2 olsun dedim 2 gn 2 gündür..

öykümmmm nerdesin bacım sen yaa bende yeni girdim zaten işlerim yoğun

selam kızlar..aranızda doopler ( renkli ultrason) yaptıran varmı??
ben bu hafta bitiminde yaptıracağım da ; 100- 120 lira arası diyolar fiyata, yaptıran varsa siz kaça yaptırdınız??

arkadaşlar bana cevap verebilecek olan yok mu (

cnm yeni gördüm ama ben 4.aydan beri demir kan vitamin hepsini kullanıyorum 10 çıktı sanki kullanmamış gibi. Kilo almanda dr göre çok ama ben 15 kilo aldım zaten ayakta kalmana gelince de bendesürekli oturuyorum ve kan topluyor ayaklarım..
Demir için kan yapıcı şeylerle takviye yapabilirsin pekmez dut kuruüzüm gibi...
Herşeyin iyi normalsin yani.

bende eşim hangi gün sabahtan müsait olursa o gün giderim birlikte gidiyoruz kontrollere

bana da cvp veren olmadı canım :), neyse... haftana göre kilon normal diye düşünüyorum, ben 22. haftada 4,5 kilo aldım. şuan demir olarak ferrum kullanıyorum. kansızlık genelde bünyesel olsa gerek, pekmez iyi bi çözüm ama çabuk kilo yapıyor diye biliyorum. 3. ayımda elevit e başlamıştım, o kabızlık yapmıştı ama sonradan geçti.

selam kızlar..aranızda doopler ( renkli ultrason) yaptıran varmı??
Ben bu hafta bitiminde yaptıracağım da ; 100- 120 lira arası diyolar fiyata, yaptıran varsa siz kaça yaptırdınız??

cnm ben üniversite hast. Gidiyorum o yüzden para ödemiyorum ama arkadaşlar o fiyatlata çektirdi sanırsam:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…