merhaba arkadaşlar, yaa bende 2 gündür şiddetli baş ağrısı öksürük var galiba grip oldum ilaç da (minoset haricinde) içemiyorum
o da doğr dürüst fayda etmiyor ne yapmalıyım sizce?
selam bacıılarrr nasılsınız :)
ben bugün sabah yine giremedim sonra okula gittim tezim için. sonra da eve geldim birazdan işe gideceğim, giremezsem kendinize iyi bakın..
yarın doktora gidiyoruuummmmmm sonunda bitti 1 ayama akşam üstü gidicem taaa 4te, o zamana kadar tekrar gelirim nasılsa:)
Selam Canlar ne zamandır giremedim nete... Bebeğim ve ben çok şükür iyiyiz sağolun dualarınızla inşallah...
Nasılsınız?...
Oh çok şükür çok sevindim merve yinede sen dikkat et daha fazlaistirahat yap ...ya internette sorun var çok yavaş ve kopuyor
günaydın herkese yarın şeker yüklemem var ve cok korkuyorum çünkü ben sürekli susuyorum ve acıkıyorum belirtilerinde bunlar vardı..inş bişey cıkmaz korkuyorummm..
günaydın herkese yarın şeker yüklemem var ve cok korkuyorum çünkü ben sürekli susuyorum ve acıkıyorum belirtilerinde bunlar vardı..inş bişey cıkmaz korkuyorummm..
mervecimm çok sevindim iyi olmanıza. yinede kendine dikkat et olurmu canım.Selam Canlar ne zamandır giremedim nete... Bebeğim ve ben çok şükür iyiyiz sağolun dualarınızla inşallah...
Nasılsınız?...
ayyy ne yaptın yaa sanki bi an yaşadım bende harika bi hayalsıkıntımı girdi içine canım dünde ben öyleyedim açıldığın iyiolmuş yaa varya gitmesen daha iyi olur aslında yürümek isticen düşecen yada düşmeyim diye kendini sıkacan ne güzel istanbuldasın deniz kenarına git ohhhhh mis gibi sarayburnuna git arabaya çay getirsinler müziği açın denizi seyredin ohh hayalini kurunca bile denizin kokusu geldi burnuma
herkese hayırlı haftalar sabahtan beri hem işler hem geçmişi okumak ancak bitti
herkes iyiymiş kontrolden gelen arkadaşların gözü aydın darısı başımıza bende haftaya gidicem inşallah şeker yüklemeside yapılacak
arkadaşlar ben de 25+2 haftalık hamileyim :)
doğum tarihi 3 haziran gibi dediler
64 kilo ile hamile kaldım şu an 72 kiloyum sizce normal mi bu kilo ???
ben öğretmenim ve çalışıyorum ayakta kalmaktan sanırım akşamları belim çok ağrıyo
ayrıca demir eksikliğim var bir türlü gideremedik en son 11 çıkmıştı
santofel şurup içiyorum günde 1 kez ve bemiks C (deöir hapı kullandım kabızlık yaptı bıraktım)
duru pekmez de içiyorum her sabah ama bakalım inş. geçer
kansızlık için başka önerileriniz var mı ?
arkadaşlar bana cevap verebilecek olan yok mu(
ayyy ne yaptın yaa sanki bi an yaşadım bende harika bi hayal
cnm benimde haftaya kontrolüm var. Seninle aynı gün gitmiştik bende haftaya gidicem 2 mart 4 mart arası bende 2 olsun dedim 2 gn 2 gündür..
öykümmmm nerdesin bacım sen yaa bende yeni girdim zaten işlerim yoğun
selam kızlar..aranızda doopler ( renkli ultrason) yaptıran varmı??
Ben bu hafta bitiminde yaptıracağım da ; 100- 120 lira arası diyolar fiyata, yaptıran varsa siz kaça yaptırdınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?