2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim burda şiddetli yağmur yağsa tatil oluyor:)))))))))
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

burda sis ve toz bulutu çok oluyor. onlarda bile kızıyoruz biz niye tatil yapmıyorlar diye:))))

ben de ocağa yemek koydum, gidip ekmeği batırıyorum arada suyuna. ay sinir oluyorum kendimeeeee, sonumu hiç iyi görmüyorum

kız ne yemek yaptın ben ıspanak yaptım:)))))))) ama çok acıktımm

KIZLAR SZE BŞEY SORMAK İSTİYORUMMM...26 HAFTAYA GİRİCEM YARIN.Bİ 10 GÜNDÜR ASIKLARIMDA BAZEN SABAHLARI UYANDIĞIMDA YADA GECELERİ TUVALETE KALKLTIĞIMDA KASIKLARIMA Bİ BASKIYLA AĞRI GİRİYO HAREKET EDEMİYORUM TAKILIP KALIYORUM.Bİ 5 DK.SONRA GEÇİYO.AYAKLARI AŞAĞIDAYMIŞ BEBEĞİN.ACABA BUNDAN DOLAYIMI BÖYLE AĞRILAR YAŞIYORUM???

benim gibi oan hamiş arkadaşlarım var mı???

merhabalar ben de haziran annesi olacağım Allah kısmet ederse haziranın ilk haftası 2 si 3ü gibi. erkek bebek bekliyorum. sanırım haziranda erkek bebek patlaması yaşanacak

bazen oluyor benimde . Ama dediği gibi o ayağını biyere geçirmiş oluyor ondandır cnm. Korkacak bişey yok

Naber kızlar, bugün giremedim..
Şimdi de yemek molası verdik de öyle bi bakayım dedim, ama pek yazan yok sanırım..Gece yarısına kadar çalışıcam.....

ayyy.. bende ki uyku hali bilmiorum nolcak bebek doğduktan sonra.. gece sabahlara kadar nası nöbet tutucas :)

Bebek doğunca uyuyamayacaksın diye vücut şimdiden depoluyordur..
O zaman aten tedirgin yattığın için kendin uyuyamazsın, hep öyle derler ya.Benim de uykum çok ağırdır, bebek doğunca hafifler diyorlar..

merhaba haziran annecikleri. ben 2011 mart anneleri grubundanım . inşallah 4 hafta sonra sezeryanla kızımı dunyaya getırıcem. size sorum şu: ankara keçiören hastanesine devam eden var mı ya da hakkında duyan? tavsiyelerinizi olumlu olumsuz beklıyorum bu hastaneyle ilgili.teşekkürler

ayyy inşallaaaah şöle bol enerjili anneler oluruz..ağrısız sızısız zıpkın gibi..
slm kızlar.bugün kontrole gittim.ayrıca detaylı ultrason çektirdim.herşey yolunda maşşallah.oğlum burnunu kaşıyodu.bu arada bi isim buldum ama sizce nasıl fikirlerinizi alayım.HAKTAN nasıl.....:26:

Merhaba canım Allah kurtarsın... Akşamları buralarda olmaz bizimkiler, genelde gündüzleri yoğun olur... Soru sormak istiyorsan öğlen sor. Ankarada olmadığım için soruna cvp veremiyorum ama Ankara oturan illaki vardır gündüz girenlerde... Bi dene sansını, hayırlı doğumlar...

selam kızlar bugün kızımı gördüm. kocaman olmuş tam 658 gram boyu da 27 cm olmuş çok şükür bi sıkıntısı yok herşey normal.çok güzel onu görmek şimdi 1 ay bekliycem onu görmek için.

ada kızın kaç haftalık oldu? bende bugün gittim benim oğluşumda 770 gr mış.çok şükür onlar iyi olsunda hayırlısıyla bizde gün saymaya başlasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…