ada kızın kaç haftalık oldu? bende bugün gittim benim oğluşumda 770 gr mış.çok şükür onlar iyi olsunda hayırlısıyla bizde gün saymaya başlasak..
bugün tam 23 hafta o gün.sanırım artık zaman yaklaşıyor de mi herkes gün sayıyor.
merve,,kuzu,, nasılsınz kızlar? bebeğim kitabım da geldi bugün :))
merve,,kuzu,, nasılsınz kızlar? bebeğim kitabım da geldi bugün :))
bu arada sen nasılsın kuzu göremedim bugun seni... zaten epeydir grmiyordum siteye.
geldim geldim burdayımİyiyiz canım sen nasılsın...Ben göresiye sen çıkmışsın ama, olsun...
Güzel tavsiyeler varsa bize de yaz kız, biz de öğrenelim..
iyiyiz mervecim, sen nasıl oldun ? bebişimiz iyi durumda demi?iyiyiz canım sen nasılsın?...
geldi demek hadi gözünaydın nasılmış :)
İyiyim canım, çalışıyrum giremedim bugün..Şimdi de çıkıcam hemen...
Güzel haberlerini okudum senin..Çok sevindim inan ki...Sen yat dinlen, iyi ol da arada bi merhaba desen yeter bize...
Neyse, patronum gelir şimdi, çıkıyorum ben..İyi akşamlar...Allaha emanet ol...
geldim geldim burdayımiyiyiz kızıımla teyzesi... hamileyimi de istemiştim, bebeğim i de... iki kitapta çokgüzel, bugün hamileyim den okudum biraz ve bişey gördüm. bebişlerimiz 24. haftalarda rüya görmeye başlıyolarmış kuzularım benimmm
iyiyiz mervecim, sen nasıl oldun ? bebişimiz iyi durumda demi?
yaa kızlar benimç çizelgede altında ne yazıo biri çeviriversin bana
evet canım gittimminikmucizem, bugün doktora gidecektin değil mi? nasıl durum? bitmiş mi sorun?
evet canım gittim
bebeğim iyi 500 gr olmuş
kahverengi akıntım devam ediyor ama dr a söylemedim kendi dr um olabilir korkma demişti hastaneden çıktığım gün
bugün üniversiteye gittim
söylesem yine yatıracaklar ama yatırınca yaptıkları bişey yok
normal laçlarımı evde de kullanıyorum ben zaten
sonuç itibariyle bebiş iyi ben iyi
Patronlar sigara molası vermişken yazıyorum...
fmg, bak bende mesaiye kaldım çok zor yaa, sen iyi dayanıyorsun valla..Umarım yarın görürsün yazdığımı...
Kızlar çıkıyorum, büyük ihtimal 11-12 gibi çıkacağız ofisten..Fırsat bulursam yine girerim, giremezsem herkese iyi akşamlar..Yarın da gelmezsem merak etmeyin..Yığılı iş var önümüzde...
evet canım gittim
bebeğim iyi 500 gr olmuş
kahverengi akıntım devam ediyor ama dr a söylemedim kendi dr um olabilir korkma demişti hastaneden çıktığım gün
bugün üniversiteye gittim
söylesem yine yatıracaklar ama yatırınca yaptıkları bişey yok
normal laçlarımı evde de kullanıyorum ben zaten
sonuç itibariyle bebiş iyi ben iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?