2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evde olunca banada öle geli,yo küçük gibi geliyo yaa bi kilosunu öğrensemde rahatlasam yaa küüçük görünce acaba bebek küçükmü diyorum
kız göbekle ne alakası var bebeğinin kilosunun benimki ozaman tombalak olması lazım.. O daha güzel alıyordur kilo. Zayıflar daha iyi besler bebeklerini..

inşallah olmuştur teyzesi.
Büyüsün tosunum

amin inşallahhh. Sağlıklı olsun zamanında doğsunlar:) aminnn

ne biliyim yaa hiç bilmiyom yaa ondan galiba kaç oldu ki acaba yada kaç gr falan yaaa çok heyecanlıyım inş. bu p.tesiye alınır randevu

yaa maşallah ne güzeeeeeeeeel

sağol tatlım

amin inşallah.

MAŞALLAH YA HARİKA. AMA DEĞİŞMEMİŞSİN ÇOK İYİ GİDİYORSUN İSTİKRARLI BAYAN SENİ..

yok yaa ne istikrarı aldım kilo. bak cuma azar işiticem yine.
son foto biraz daha uzuktan çekilmiş yanıltıyo o yüzden.

sağol tatlım

amin inşallah.

Yok yaa ne istikrarı aldım kilo. Bak cuma azar işiticem yine.
Son foto biraz daha uzuktan çekilmiş yanıltıyo o yüzden.

haftalar geçtikçe fotoyu uzaktan çek sen ozaman fark kapanır.. Ama gerçekten iyisin göbüşünde içindeki de harikaaaaaa:)))

kızlar benim gibi süt içmeyi sevmeyenler için bişi keşfettim: SICAK ÇİKOLATAAAAA! çikolatayı hangimiz sevmiyoruz kiii

ege biz gideli aylar oldu gibi geliyor bana :))))

hayırlısı fatmacım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
hakikatten yaa benim ay oluyor zaten:))))

mrb yazdıklarınızı okudum da zayıflar daha mı iyi besler bebğini böyle bir kural mı var?:44:

kural yok söylenenler ve etrafımdaki zayıfların bebeklerinin doğum kilolarının iyi olması. Ben böyle duydum.. Sanırım kilolular aburcubur hamurişi felan yiyoruz onlar daha kaliteli beslendikleri için az kilo alıyrlar bununlada eşleşme olabilir.

Meteoloji'den 13 il için kar yağışı uyarısı
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye’de 13 şehri şiddetli kar yağışına karşı uyardı.Güncelleme:21 Şubat 2011 15:06
Uyarıya göre Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde şiddetli kar yağışı bekleniyor. Rize ve Hopa çevrelerinde ise şiddetli sağanak yağış etkili
:84::84::84:

offffffffff yazık sana yaaaaa.. Bu ne böyle sıkıcı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…