kız göbekle ne alakası var bebeğinin kilosunun benimki ozaman tombalak olması lazım.. O daha güzel alıyordur kilo. Zayıflar daha iyi besler bebeklerini..evde olunca banada öle geli,yo küçük gibi geliyo yaa bi kilosunu öğrensemde rahatlasam yaa küüçük görünce acaba bebek küçükmü diyorum
inşallah olmuştur teyzesi.
Büyüsün tosunum
kız göbekle ne alakası var bebeğinin kilosunun benimki ozaman tombalak olması lazım.. O daha güzel alıyordur kilo. Zayıflar daha iyi besler bebeklerini..
amin inşallahhh. Sağlıklı olsun zamanında doğsunlar:) aminnn
ne biliyim yaa hiç bilmiyom yaa ondan galiba kaç oldu ki acaba yada kaç gr falan yaaa çok heyecanlıyım inş. Bu p.tesiye alınır randevu
alınır inşallah sen rahatlarsın en azından.. Byümüştür o fındık merak etme sen..
yaa maşallah ne güzeeeeeeeeel
kız göbekle ne alakası var bebeğinin kilosunun benimki ozaman tombalak olması lazım.. O daha güzel alıyordur kilo. Zayıflar daha iyi besler bebeklerini..
amin inşallahhh. Sağlıklı olsun zamanında doğsunlar:) aminnn
MAŞALLAH YA HARİKA. AMA DEĞİŞMEMİŞSİN ÇOK İYİ GİDİYORSUN İSTİKRARLI BAYAN SENİ..
inş.inş. p.tesi alınırsa hilmide gelir onun tatili p.tesi yaa görmeyi çok istiyo
sağol tatlım
amin inşallah.
Yok yaa ne istikrarı aldım kilo. Bak cuma azar işiticem yine.
Son foto biraz daha uzuktan çekilmiş yanıltıyo o yüzden.
Ege biz gideli aylar oldu gibi geliyor bana :))))
hayırlısı fatmacım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
hakikatten yaa benim ay oluyor zaten:))))ege biz gideli aylar oldu gibi geliyor bana :))))
hayırlısı fatmacım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
mrb yazdıklarınızı okudum da zayıflar daha mı iyi besler bebğini böyle bir kural mı var?:44:
haftalar geçtikçe fotoyu uzaktan çek sen ozaman fark kapanır.. Ama gerçekten iyisin göbüşünde içindeki de harikaaaaaa:)))
kızlar benim gibi süt içmeyi sevmeyenler için bişi keşfettim: Sıcak çikolataaaaa! çikolatayı hangimiz sevmiyoruz kiii
grşz. Canımmmhadi kaçtım ben görüşürüz kızlar
sağol canım yaaa olduğu kadar artık napıyım.
Herşeyi yiyorum artık çok acıkıyorum.
Diyet yapmam çok zor şuan.
meteoloji'den 13 il için kar yağışı uyarısı
meteoroloji işleri genel müdürlüğü, türkiye’de 13 şehri şiddetli kar yağışına karşı uyardı.güncelleme:21 şubat 2011 15:06
uyarıya göre artvin, erzurum, kars, ardahan, bingöl, ağrı, ığdır, muş, bitlis, van, siirt, şırnak ve hakkari çevrelerinde şiddetli kar yağışı bekleniyor. Rize ve hopa çevrelerinde ise şiddetli sağanak yağış etkili
:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?