kızlar benim gibi süt içmeyi sevmeyenler için bişi keşfettim: SICAK ÇİKOLATAAAAA! çikolatayı hangimiz sevmiyoruz kiii
Meteoloji'den 13 il için kar yağışı uyarısı
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye’de 13 şehri şiddetli kar yağışına karşı uyardı.Güncelleme:21 Şubat 2011 15:06
Uyarıya göre Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde şiddetli kar yağışı bekleniyor. Rize ve Hopa çevrelerinde ise şiddetli sağanak yağış etkili
:84::84::84:
offffffffff yazık sana yaaaaa.. Bu ne böyle sıkıcı gerçekten
100 kilo olurum ben sonra :))))
Ayyyy cinnet geldi kardan dünürüme...
ayy evet yaaa toprak ve yeşil görmek istiyorum yaaa uffff
kız kardan toprağı ve yeşili zaten gözemezsin.
Bende bina görmek istemiyorum:)))) yeşil ve toprak kokusu istiyorummm
ayy evet yaaa toprak ve yeşil görmek istiyorum yaaa uffff
kız kardan toprağı ve yeşili zaten gözemezsin.
Bende bina görmek istemiyorum:)))) yeşil ve toprak kokusu istiyorummm
Eki Görüntüle 145004 Eki Görüntüle 145005
buraya gel ege yazın güzel oluyo burası dur bir iki foto koyayım kendi çektiklerimden ve birde tezek kokusu olmasa ii
kızlar pazartesiye randevu alındııııı saat 08.00-08.30 arası gelsin demişşşşşş
hadi gözünayın. kars'a mı gideceksin?
yok kız burda ya radyoloji diye bi yer var orda bakılıyo işde öle bu arada kar hala yagıyooo sabahtan beridir
çokkkkkkkkk güzel yaa .. Hairka bayıldımEki Görüntüle 145004 Eki Görüntüle 145005
buraya gel ege yazın güzel oluyo burası dur bir iki foto koyayım kendi çektiklerimden ve birde tezek kokusu olmasa ii :d:d:d
hadi gözünayın. kars'a mı gideceksin?
hımm kaçırmışım. Ben de kars'a nasıl gideceksin o saatte diyecektim:)) allah yardımcınız olsun valla. Okullar tatil oluyor mu her kar yağdığında???
hımm kaçırmışım. ben de kars'a nasıl gideceksin o saatte diyecektim:)) Allah yardımcınız olsun valla. okullar tatil oluyor mu her kar yağdığında???
çokkkkkkkkk güzel yaa .. Hairka bayıldım
gözünaydın bebişim. Desenize önümüzdeki hafta baya bi güzel haber alıcaz inşalahh
evt damadından haberleri getiririm kızz buda kız demesin şimdiOhhhh gözünaydınnnnnnn :) güzel haberlerle gelirsin inşallah
Birceeeee nasılsınn? Oğluşun nasılll???
iyiyim canımcım sen nasılsın? bebişi görmüşsün, çok iyiymiş, büyümüş maşallah kuzucukOhhhh gözünaydınnnnnnn :) güzel haberlerle gelirsin inşallah
Birceeeee nasılsınn? Oğluşun nasılll???
kız orda ozaman hiç okul açılmaz ki hep kar varmış..
iyiyim canımcım sen nasılsın? Bebişi görmüşsün, çok iyiymiş, büyümüş maşallah kuzucukGirdiğimde yazmıştım sana ama çıkmıştın sen.
Evet ya ondan sordum. Burda biraz yağsa biz hemen anons bekliyoruz tatil edilsin diye
yaa kızlar benimç çizelgede altında ne yazıo biri çeviriversin bana
o saatte gidemezdim zaten karsakız ne tatil olucak ya olsa bile bana faydası yokki her daim çalış eşim dershane öğretmeni ya onların p.tesi tatil oluyo hafta sonu full
ayyyy evet şimdiden heyecan bastıresmide olur bebikimin
evt damadından haberleri getiririm kızz buda kız demesin şimdi
iyiyim canımcım sen nasılsın? bebişi görmüşsün, çok iyiymiş, büyümüş maşallah kuzucukgirdiğimde yazmıştım sana ama çıkmıştın sen.
evet ya ondan sordum. burda biraz yağsa biz hemen anons bekliyoruz tatil edilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?