2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim gibi süt içmeyi sevmeyenler için bişi keşfettim: SICAK ÇİKOLATAAAAA! çikolatayı hangimiz sevmiyoruz kiii

100 kilo olurum ben sonra :))))

Ayyyy cinnet geldi kardan dünürüme...

ayy evet yaaa toprak ve yeşil görmek istiyorum yaaa uffff

Ben dee ben deeeeeee.. binalar üstüme üstüme geliyor artık

kız kardan toprağı ve yeşili zaten gözemezsin.
Bende bina görmek istemiyorum:)))) yeşil ve toprak kokusu istiyorummm

Aynen Ege yaaa binalar üstüme üstüme geliyor koca koca
açık havaya çıkmak istiyorum.. Yapay oksijen solumaktan fenalık geldi. Bi de ben 15. kattayım cam bile açılmıyor burda

Eki Görüntüle 145004 Eki Görüntüle 145005

buraya gel ege yazın güzel oluyo burası dur bir iki foto koyayım kendi çektiklerimden ve birde tezek kokusu olmasa ii

Yaaaa ne güzelmişşşşşşşş :) baharda nasıl güzelll...

kızlar pazartesiye randevu alındııııı saat 08.00-08.30 arası gelsin demişşşşşş

Eki Görüntüle 145004 Eki Görüntüle 145005

buraya gel ege yazın güzel oluyo burası dur bir iki foto koyayım kendi çektiklerimden ve birde tezek kokusu olmasa ii :d:d:d
çokkkkkkkkk güzel yaa .. Hairka bayıldım

kızlar pazartesiye randevu alındııııı saat 08.00-08.30 arası gelsin demişşşşşş

gözünaydın bebişim. Desenize önümüzdeki hafta baya bi güzel haber alıcaz inşalahh

yaa kızlar benimç çizelgede altında ne yazıo biri çeviriversin bana

hımm kaçırmışım. ben de kars'a nasıl gideceksin o saatte diyecektim:)) Allah yardımcınız olsun valla. okullar tatil oluyor mu her kar yağdığında???

o saatte gidemezdim zaten karsa kız ne tatil olucak ya olsa bile bana faydası yokki her daim çalış eşim dershane öğretmeni ya onların p.tesi tatil oluyo hafta sonu full
çokkkkkkkkk güzel yaa .. Hairka bayıldım

gözünaydın bebişim. Desenize önümüzdeki hafta baya bi güzel haber alıcaz inşalahh

ayyyy evet şimdiden heyecan bastı resmide olur bebikimin
Ohhhh gözünaydınnnnnnn :) güzel haberlerle gelirsin inşallah

Birceeeee nasılsınn? Oğluşun nasılll???
evt damadından haberleri getiririm kızz buda kız demesin şimdi

Ohhhh gözünaydınnnnnnn :) güzel haberlerle gelirsin inşallah

Birceeeee nasılsınn? Oğluşun nasılll???
iyiyim canımcım sen nasılsın? bebişi görmüşsün, çok iyiymiş, büyümüş maşallah kuzucuk girdiğimde yazmıştım sana ama çıkmıştın sen.
kız orda ozaman hiç okul açılmaz ki hep kar varmış..

evet ya ondan sordum. burda biraz yağsa biz hemen anons bekliyoruz tatil edilsin diye

kızlar eşimi bekliyorum hemen çıkabilirim haberiniz olsun ayyy pazartesi gelir mi yaaaa

bizim burda şiddetli yağmur yağsa tatil oluyor:)))))))))
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bir daha yağlı sosisli sandviçler yerken bu hafta benim ne kadar büyük olduğumu düşün falan tarzı anlamsız bi yazı olmuş :) ya da ben yanlış çevirdim :)

Yok artıkkk :) ben de aynı korkuyla gittim haftalarca ama 1 kere dönüyorlar, o kadar da diil :)

Sağol canımm, gördüm walla büyümüş :) ben bi çıkıp bi giriyorum arkamda müdürüm olduğu için :)
Şimdi de servise yetişmek için çıkıyorum
Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kocaman kocamannn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…