2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Böyle sanki bütün damarlarımı çekiştiriyorlarmış gibi ağrıyor.
Süt birikmeye başlıyor olabilir mi acaba?

Bel ağrısı artık sürekli var. hiç geçmiyor. Alıştım galiba ona :))))))

Sezin doğunca napıcam bilmiyorum Egecim.
Çalışmaya devam edeceğim kesinlikle bırakamam. Bu mesai durumunu da minimuma indirmem lazım.
Ne diyim hayırlısı.

evt gece buluştular demekki : bende iyiym hatta hareketlere başlı pambık şekerim buda rahatlatıyor beni... ( pazartesi gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

fmg yaa Allah işlerinde kolaylık versin yaa çom yoruluyorsun

sen pazartesi ben de çarşamba:)) haftaya baya bi kontrol var demekki. cumada fmg demii[/QUOTE]

ayy vary gün geçmiyo yaaa çok acaip heyecanlıyım şimdiden ne giyse diye düşünüyorum yaaaa

hee bide dün akşam yattım karnımı seviyorum bide konuşuyorum yaa bende hayal kuruş şölee
- oğluuuuuuuuuuuuuumm sen büyüyüp de askerlere mi gidicen annen sana nasıl dayancak kuzuuuum benim
diğer koltuktan hilmi basdı kahkayı ohaa fatma ilk önce hayalettiğin şeye bak insan bi yürümesini konuşmasını hayal eder çocugu korkutacak çıkmayacak ordan bende dedim benim sölediklerim hayatının dönüm noktaları e varki
o lavaboya gitti ben başladım ağlamaya bi garip olduumm yaaa

sezine annen mı bakıcak canm o bakıcaksa ıyı yıne sorun yok

evet süt damarları açılıyor derler:)) rivayet yani.
bel ağrısı varda bide hızlı yürüyünce ayrılıyor resmen
eğer mesaiye bir alıştırırsan öyle devam eder. demek yapabiliyor diye düşünürler sakın taviz verme...
işine karışmak istemem de:) sen daha iyisini bilirisn canım..
çünkü bu patronlar verdikçe isterler..

sen pazartesi ben de çarşamba:)) haftaya baya bi kontrol var demekki. cumada fmg demii

ayy vary gün geçmiyo yaaa çok acaip heyecanlıyım şimdiden ne giyse diye düşünüyorum yaaaa

hee bide dün akşam yattım karnımı seviyorum bide konuşuyorum yaa bende hayal kuruş şölee
- oğluuuuuuuuuuuuuumm sen büyüyüp de askerlere mi gidicen annen sana nasıl dayancak kuzuuuum benim
diğer koltuktan hilmi basdı kahkayı ohaa fatma ilk önce hayalettiğin şeye bak insan bi yürümesini konuşmasını hayal eder çocugu korkutacak çıkmayacak ordan bende dedim benim sölediklerim hayatının dönüm noktaları e varki
o lavaboya gitti ben başladım ağlamaya bi garip olduumm yaaa[/QUOTE]

fatma psikolojik bunalıma sokma erkeğimi yaaaa. bak daha çocuk anne demedin askerllik lafı felan. sus az

yaa ege benim gögüslerde hiç bi hareketlik yok yaa az biraz büyüdü işde hasasiyetde öle aman aman bişey yok sütüm olur mu kızzz

Doğru söylüyorsun. Ben de farkındayım ama bu sıkışık dönemde elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Zaten 1-2 aya kadar işler rahatlar.
Ben de rahat kafayla iznime çıkarım.

fatma psikolojik bunalıma sokma erkeğimi yaaaa. bak daha çocuk anne demedin askerllik lafı felan. sus az[/QUOTE]

ayy kız elimd değil ben torun hayali bile kuruyom çocuguda geçtim

herkese günaydın...geceleri ağrılarla geçirmek artık normal oldu kızlar hepimizin bir yeri ağrıyo yatamıyoruz bendede sırt ağrısı uyutmuyo uygun pozisyonunu bulmak için hareket ettikçe nefesim kesiliyo bütün gece debelenip duruyorum ...akşamları mesaide geçiren kızların allah yardımcısı olsun bu halde çalışmak çok zor birde mesai iyice beter olur

Kızlar günaydın, bende de inanılmaz uyku hali başladı yine.. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri iyi uyuyorum aslında, 1-2 kez lavaboya gitmek dışında mışıl mışıl uyuyorum ama yetmiyor bir türlü. Sizden naber..

maşallah diyelim o zaman sana yaaa

ayyy ne guzel canım. allah ta sana o yonden gulmus bakkk ne guzell...
ben daha bakıcı bulcammm offfffffff offfffffff

Evet canım çok şükür.
Bakıcı işi zor valla. allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Günaydın canım.
Hiç sorma iyice çürüğe çıkıcam ben :)
yoğun çalışma, ağrılar, düşünceler napıcam nasıl olacak falan diye kafayı yiyecekmişim gibi geliyor.

günaydın canım bende gündüz evde olsam uyurum gün içinde çok uykum geliyo

Günaydın :)
ne güzel işte, dilini ısır hatun.
bende hiç uyku hali kalmadı. pazar sabahı bile 8'de hortladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…