2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben herifimi postaladım desem.. uyuyamıyorum zaten bide acayip böğürüyor gece (horluyor kibar kalır).. bende salladım gitti salona:)))))))))

Ayyyy, yazık kız...Ben kocişimin koynuna girmeden uyuyamıyorum...Kedi gibi koltuk altına sokulacam, illa onun kokusunu duyacam öyle uyuyacam...Gece mesaisi falan oluyor, hiç uyuyamıyorum o zaman..

Öyle düşünme kızz...Sevinmiştir babam bana sarıldı diye ooo....O da babasına kendini hissettiriyordur...

Tabi evde ayaklarımı hep uzatıyorum ya çok rahatım. dün arkadaşla kahvaltıya gittik ya 3-4 saat oturdum tabi bir baktım ayaklar şişmiş. bende otursam baya bir ödem olcam demek ki.. Evet ya az kaldı doğum, doğum izni falan güzel heyecanlar..

günaydıııııııııınnnn herkeseeeeeeeeee

öyküm bendede ilk baslardaki uyku hali geri geldi yine aksamları erken uyumaya basladım ama sabahları erken kalkıyorum

Ya biz herhalde 3.trimestra erken başladık bende anlamadım. son üç ayki uyku hali döndü vallahi.. Aman uyu sende bak evdesin ne güzel. Ev hayatı nasıl geçiyor, adapte oldun mu..

sahi kızlar dün bir arkadaşımla konuştum kendisi osmaniyede gerçi eşimin arkadaşının karsı çok ii anlaşmştık neyse.... oda yazın dogum yaptı onun sezeryandı dedim kaça mal oldu dedi ben sezeryan oldugum için 300 verdik dedik normal dogum 200 dedi oo dedi iyimiş yani osmaniyede fiyatlr iyimiş hepiniz gelin orda dogurak

Hadi ben kaçıyorum..
Azıcık uğrayayım demiştim..Yine gece 11 e kadar kalmayayım, çalışayım da eve erken gideyim....
Öpüyorum hepinizi...

Ayyyy, yazık kız...Ben kocişimin koynuna girmeden uyuyamıyorum...Kedi gibi koltuk altına sokulacam, illa onun kokusunu duyacam öyle uyuyacam...Gece mesaisi falan oluyor, hiç uyuyamıyorum o zaman..

aynen bensin sen yaaaaa yada ben sen
valla kızlar eskiden öyleydim ama şimdi kendi sıkıntım kendime yetiyor. zaten eşim dedi ben korkuyorum bi yerine çarparım gece diye. uykusuz kalıyoruz ikimizde ne yapalım. 3 aysonra buluşuruz.

Öyle düşünme kızz...Sevinmiştir babam bana sarıldı diye ooo....O da babasına kendini hissettiriyordur...

kız sen sinirlerinimi aldırdın okadar işin içinde birde ne kadar sakinsin. baya baya kötü düşünmüyorsun:))))

ne güzel içiçie uyumak ben karnım büyümeye başladığından beri eşime sarılamıyorum
o sarılırsada kırmamak için bi şey demiyorum ama çok bunalıyorum sıkıntı basıyo

ınsallah canım hep boyle gıderrr..valla yemek ne kelıme canı borekler tatlılarr felakett yedımm. bnmde sabah sabah ozel sağlık sıgortası sınırımı bozduu yenılememız lazım sımdı adam dunyanın fıyatını cıkartmıss ayy sınır oldum hıc yaptırmıyım gıdım medıkalparkta dogursam mı dıyorumm

evet cnm az kaldı. akşama kadar ayakkabının içinde kalsan otursan kesin şişer..

gelmeme değmez ben 200 bile vermiycem bedava:)))))))))
inşallah

Hadi ben kaçıyorum..
Azıcık uğrayayım demiştim..Yine gece 11 e kadar kalmayayım, çalışayım da eve erken gideyim....
Öpüyorum hepinizi...

kolay gelsin cnm çabuk bitirde gel biran önce

hamilesin ya ondandır canım. Sağlık sigortası kabarmıştır.. Aman sigorta işi de ne saçma dimi..

ne güzel içiçie uyumak ben karnım büyümeye başladığından beri eşime sarılamıyorum
o sarılırsada kırmamak için bi şey demiyorum ama çok bunalıyorum sıkıntı basıyo
aynen ipekcim. salla sende salona:)))))))

ohhh yarasın bebişime. löp löp et olsun..
aman sigorta ayrı bilşey sinr oluyorum ama bebeğide kapsıycaksa yaptır bence bu kadar yaptırmışsın bu sende yaptır. aşılar kontroller tahliller iyi olur hemde özelde baktırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…