Ben geldimm...
ama fazla kalamayacağım...Özledim sizi yaaa....
Evet canım çok şükür.
Bakıcı işi zor valla. allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Günaydın canım.
Hiç sorma iyice çürüğe çıkıcam ben :)
yoğun çalışma, ağrılar, düşünceler napıcam nasıl olacak falan diye kafayı yiyecekmişim gibi geliyor.
kız ne biliyim ben çatlak allah bilir.yaa ege benim gögüslerde hiç bi hareketlik yok yaa az biraz büyüdü işde hasasiyetde öle aman aman bişey yok sütüm olur mu kızzz
inşallah cnm. gönlüne göre olur. sende annene bırakıcaksın demek:))) benim annemle aram çocuktan sonra abla kardeş ilişkisine döndü kavga ediyoruz bağırıyoruz sinirleniyoruz ama 5 dk...sonra hooppp bitiyor..Doğru söylüyorsun. Ben de farkındayım ama bu sıkışık dönemde elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Zaten 1-2 aya kadar işler rahatlar.
Ben de rahat kafayla iznime çıkarım.
bulursun bebişim takma kafana.. hayırlsını iste.ayyy ne guzel canım. allah ta sana o yonden gulmus bakkk ne guzell...
ben daha bakıcı bulcammm offfffffff offfffffff
günaydın cnm. son zamanlarda dahada artmaya başladı herkesde şikayetler:)))))))herkese günaydın...geceleri ağrılarla geçirmek artık normal oldu kızlar hepimizin bir yeri ağrıyo yatamıyoruz bendede sırt ağrısı uyutmuyo uygun pozisyonunu bulmak için hareket ettikçe nefesim kesiliyo bütün gece debelenip duruyorum ...akşamları mesaide geçiren kızların allah yardımcısı olsun bu halde çalışmak çok zor birde mesai iyice beter olur
cankuşum günaydın. sende ters oldu desene biz ilk zamanlarda uyuyorduk.. bende bel ağrısı var birde gece wc den sonra uyuyamıyorum rahat. onun dışında tüm gun sandalye ile dostum. nefret ediyorum kalçam tutuluyor.Kızlar günaydın, bende de inanılmaz uyku hali başladı yine.. Sürekli uyumak istiyorum. Geceleri iyi uyuyorum aslında, 1-2 kez lavaboya gitmek dışında mışıl mışıl uyuyorum ama yetmiyor bir türlü. Sizden naber..
yaa ege benim gögüslerde hiç bi hareketlik yok yaa az biraz büyüdü işde hasasiyetde öle aman aman bişey yok sütüm olur mu kızzz
off ama yaaa başlarım hee dövücem ordakileri
egeee kız şu soruma cvp versene tecrübeli anne
Günaydın :)
ne güzel işte, dilini ısır hatun.
bende hiç uyku hali kalmadı. pazar sabahı bile 8'de hortladım.
Onların kabahati yok ki..Ben 1 hafta gelmedim yaa, işlerim birikti...Hepimizin yaptığı iş farklı ve yedeğimiz de yok arkamızdan yapacak...
Ben geldimm...
Ben geldimm...
kuzuuuuu bizde seni özledik yaa. arada gir kızım 2 evrak bir mesaj yapıyordun 5 evrak 1 mesaj yap ama orda ol...
gerçi bende çıkıyorum yemekten sonra bi bakıyorum sürekli burda kalamıyorum artık..
iyimisn cnm öykü nasıl
bende erken kalkıyorum ama o ilk iç aydaki uyku hali hortladı gün içinde uykum geliyor. senin bünye zaten mesai, iş derken alıştı artık uyuyamıyorsundur
kız ne biliyim ben çatlak allah bilir.
inşallah olur..
inşallah cnm. gönlüne göre olur. sende annene bırakıcaksın demek:))) benim annemle aram çocuktan sonra abla kardeş ilişkisine döndü kavga ediyoruz bağırıyoruz sinirleniyoruz ama 5 dk...sonra hooppp bitiyor..
bulursun bebişim takma kafana.. hayırlsını iste.
günaydın cnm. son zamanlarda dahada artmaya başladı herkesde şikayetler:)))))))
cankuşum günaydın. sende ters oldu desene biz ilk zamanlarda uyuyorduk.. bende bel ağrısı var birde gece wc den sonra uyuyamıyorum rahat. onun dışında tüm gun sandalye ile dostum. nefret ediyorum kalçam tutuluyor.
sen nasılsın
kuzummmmm hosgeldınnn yaa fmg yı gectınnnnnezaman bıtcekk bu yogunlukkk
Uyuyamayanlarrr, size tavsiyee..
Herifinizi yüzü yukarı bakacak şekilde yatırın..Koltukaltına girin, bacağınızı da onun kalça hizasına atın yan yatın...Görün bak eğer tuvalete kalkma ihtiyacı hissetmezseniz sabaha kadar deliksiz uyuyorsunuz..Biz öyle uyuyoruz, hiç sorun olmuyor..Adam azıcık eziliyor amaa, o da memnun halinden..Yatarken diyor, hadi pozisyonumuzu alalım da uyuyalım..Yoksa başka türlü ben de uyuyamıyorum...
Valla belimde çok ağrımıyor aslında arada ayakta kalırsam ağrıyor. Allah a çok şükür şimdi daha iyiyim ben, ilk üç ay çok yattım ve moral bozuklukları falan vardı ya şimdi psikolojik olarak daha rahatım ondan herhalde, daha enerjik daha iyi hissediyorum. Birde benim uykum ağırdır, kolay kolay uyanmam zaten.. Az kaldı kızlar, yakında hastene çantalarını da hazırlarız hayırlısıyla.. Mayıstan itibaren de yavaş yavaş doğumlar başlar.. Ay çok heyecanlı..
cnmmmmm gunaydınnnnnnnnn hosgeldınnn uyu uyu benım yerımede uyuuu:))valla benımde daha agrım felan yok rahat uyuyorum ama ben dahaa cok gerıdeyım sızdennnn
Valla belimde çok ağrımıyor aslında arada ayakta kalırsam ağrıyor. Allah a çok şükür şimdi daha iyiyim ben, ilk üç ay çok yattım ve moral bozuklukları falan vardı ya şimdi psikolojik olarak daha rahatım ondan herhalde, daha enerjik daha iyi hissediyorum. Birde benim uykum ağırdır, kolay kolay uyanmam zaten.. Az kaldı kızlar, yakında hastene çantalarını da hazırlarız hayırlısıyla.. Mayıstan itibaren de yavaş yavaş doğumlar başlar.. Ay çok heyecanlı..
bende erken kalkıyorum ama o ilk iç aydaki uyku hali hortladı gün içinde uykum geliyor. senin bünye zaten mesai, iş derken alıştı artık uyuyamıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?