2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah bir yol bulunur canım ama ege haklı bebek olduktan sonra mesai konusunda
taviz verme gerçekten bne kadar çok veririsen o kadar i stiyolar hiç kimse demez bu kadının bebeği var evine gitsin

yaa ege benim gögüslerde hiç bi hareketlik yok yaa az biraz büyüdü işde hasasiyetde öle aman aman bişey yok sütüm olur mu kızzz
kız ne biliyim ben çatlak allah bilir.
inşallah olur..

Doğru söylüyorsun. Ben de farkındayım ama bu sıkışık dönemde elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Zaten 1-2 aya kadar işler rahatlar.
Ben de rahat kafayla iznime çıkarım.
inşallah cnm. gönlüne göre olur. sende annene bırakıcaksın demek:))) benim annemle aram çocuktan sonra abla kardeş ilişkisine döndü kavga ediyoruz bağırıyoruz sinirleniyoruz ama 5 dk...sonra hooppp bitiyor..

ayyy ne guzel canım. allah ta sana o yonden gulmus bakkk ne guzell...
ben daha bakıcı bulcammm offfffffff offfffffff
bulursun bebişim takma kafana.. hayırlsını iste.

günaydın cnm. son zamanlarda dahada artmaya başladı herkesde şikayetler:)))))))

cankuşum günaydın. sende ters oldu desene biz ilk zamanlarda uyuyorduk.. bende bel ağrısı var birde gece wc den sonra uyuyamıyorum rahat. onun dışında tüm gun sandalye ile dostum. nefret ediyorum kalçam tutuluyor.
sen nasılsın

Günaydın :)
ne güzel işte, dilini ısır hatun.
bende hiç uyku hali kalmadı. pazar sabahı bile 8'de hortladım.

bende erken kalkıyorum ama o ilk iç aydaki uyku hali hortladı gün içinde uykum geliyor. senin bünye zaten mesai, iş derken alıştı artık uyuyamıyorsundur

Uyuyamayanlarrr, size tavsiyee..
Herifinizi yüzü yukarı bakacak şekilde yatırın..Koltukaltına girin, bacağınızı da onun kalça hizasına atın yan yatın...Görün bak eğer tuvalete kalkma ihtiyacı hissetmezseniz sabaha kadar deliksiz uyuyorsunuz..Biz öyle uyuyoruz, hiç sorun olmuyor..Adam azıcık eziliyor amaa, o da memnun halinden..Yatarken diyor, hadi pozisyonumuzu alalım da uyuyalım..Yoksa başka türlü ben de uyuyamıyorum...

İyiyiz biz, sadece yoğun çalışıyoruz ama aklım sizde kalıyor yaa..Akşam girdim tabi kimsecikler yoktu..
Bu hafta sonuna kadar çok yoğun olur, sonra toparlayacağım ama...
Motor takmış gibi çalışıyorummmm...Sonra yine sizinle olacağım...
Ama aklım hep burdaa, hepinizi de çok özledim..

bende erken kalkıyorum ama o ilk iç aydaki uyku hali hortladı gün içinde uykum geliyor. senin bünye zaten mesai, iş derken alıştı artık uyuyamıyorsundur

cnmmmmm gunaydınnnnnnnnn hosgeldınnn uyu uyu benım yerımede uyuuu:))valla benımde daha agrım felan yok rahat uyuyorum ama ben dahaa cok gerıdeyım sızdennnn

Valla belimde çok ağrımıyor aslında arada ayakta kalırsam ağrıyor. Allah a çok şükür şimdi daha iyiyim ben, ilk üç ay çok yattım ve moral bozuklukları falan vardı ya şimdi psikolojik olarak daha rahatım ondan herhalde, daha enerjik daha iyi hissediyorum. Birde benim uykum ağırdır, kolay kolay uyanmam zaten.. Az kaldı kızlar, yakında hastene çantalarını da hazırlarız hayırlısıyla.. Mayıstan itibaren de yavaş yavaş doğumlar başlar.. Ay çok heyecanlı..

ben herifimi postaladım desem.. uyuyamıyorum zaten bide acayip böğürüyor gece (horluyor kibar kalır).. bende salladım gitti salona:)))))))))

ayyy içim cızzz etti yaaaa

cnmmmmm gunaydınnnnnnnnn hosgeldınnn uyu uyu benım yerımede uyuuu:))valla benımde daha agrım felan yok rahat uyuyorum ama ben dahaa cok gerıdeyım sızdennnn

Olmaz belki canım illa olcak diye bişey yok, ben ilk kızımdada sadece sona ay uyumakta zorlanmıştım o da 40 haftalık doğdu yani hesap et.. Kendini şartlama boşver.. Ben çok zorlanmıyorum ama belkide kiloya da alışığım ya ondandır. Çok zayıflar kilo alınca falan da zorlanıyordur belki bünye alışık değil ya... Sen naptın kız köyde yedin içitin dimi bol bol.... ohhhhhhh yarasın komşuma..

aman nazar değmesin. öyküm evde olmanın avantajları ayaklarını uzatırsın dinlenirsin. biz öyle değilizki anasını sat..ayım wc ye kalkıyorum nerdesin diye telefon açıyorlar.. çantalar doğum derken ben 2 aysonra izine çıkıcam çokkkkk mutluyum çokkkkkk güzellll
hayırlısı rabbimden

günaydıııııııııınnnn herkeseeeeeeeeee

öyküm bendede ilk baslardaki uyku hali geri geldi yine aksamları erken uyumaya basladım ama sabahları erken kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…