2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kuzu hepsimi babacı olcak ya... Bilemiyorum tabi öyle de olabilir. Komik kızım benim bütün gece kıpır kıpır, gündüz uyuyor sanki daha sakin..

Tamam işte, o babasını hissediyor seviniyor ondan kıpır kıpır...Senin içinde zaten, sen onu hissediyon diye sana fazla tepki vermiyor...Kızlar babaya düşkün olur derler yaa, bizim kızların hepsi de babacı...
Bi egeninki değil, bi de fatmanınki..Gerçi fatmanınki erkek, erkekler anaya düşkün olur ya..

cnm ben üniversite hast. Gidiyorum o yüzden para ödemiyorum ama arkadaşlar o fiyatlata çektirdi sanırsam:)))))

canım; ben memurum , bende üniversite hastanesine gitsem doopler için olur mu acaba??
devlet bi kısmını karşılıyodur sanırım?? daha önce hiç gitmediğim için biraz acemiyim :)
sen hangi hastaneye gittin? ben istanbulda ikamet ediyorum?

Hafta sonu eşim fil almış seyredelim diye..B planı ismi..Jenifer lopez oynuyor..
Sperm bankasından hamile kalıyor, doğru kişiyi bulamadım diye.Ama o gün biriyle tanışıyor..İkizleri oluyor, adam bunu kabullenmesi falan, doktor kontrolleri komikti...Bize güzel geldi...
Seyretmeyenler varsa seyretsinler...Bi de hamile falan amaa, hiç nadas durumları yoktu..Hamile yastığına falan sarılıyordu, güzeldi...

ben bi tanesini babacı yaptım bu da benim kuzum

cnm merhaba. ben cerrahpaşaya gidiyorum medikalparka gidiyordum bıraktım. detaylıyada cerrahpaşada girdim. doğumuda orada yapmayı istiyorum allahın izniyle inşallah.. fark almıyorlar hiç bir üzret almıyorlar.. yardımcı olurum istersen..
nasıl gidiceni anlatırım

bide pazartesi günü benim tetenozun 2. si var ateşlenmem inş. yaa gene:) kilomada bakarım

:)))))))) nadas yok mu hadi ya. baksen millette bi sorun yok demek sorun bizde

sen odaları ayırdın bende yorganlarıı:):):):
ayy ıkımızde yorgan cekıstırmekten uyuyamıyoduk

ne odaya ne de yatağa sığamıyoruz artık:))))))iyi olmuş ayırman rahat uyku kaliteli bir gün deemk

en ıyısı unv hastanesı yakında varsa gıtt ozellerde atla deve deıl cnm..

Ben geldimm...
ama fazla kalamayacağım...Özledim sizi yaaa....

Hoşgeldin :)

inşallah bir yol bulunur canım ama ege haklı bebek olduktan sonra mesai konusunda
taviz verme gerçekten bne kadar çok veririsen o kadar i stiyolar hiç kimse demez bu kadının bebeği var evine gitsin

Yok bebek doğunca olmazsa kalan acil işleri evde tamamlarım bir yolunu bulurum inşallah.

Ben çok merak ediyorum. annem kendini çok bıraktı babamın anneannemin vefatından sonra iyice küstü hayata. kilo aldı çok. ilgisizleşti herşeye.bebek hayata bağlar inşallah yine onu.

bende erken kalkıyorum ama o ilk iç aydaki uyku hali hortladı gün içinde uykum geliyor. senin bünye zaten mesai, iş derken alıştı artık uyuyamıyorsundur

Ne güzel canım bol bol dinlen tadını çıkar.

Kızım hemen geldiğin belli oluyor sayfalar nasıl ilerlemiş yaaa :))))))

Günaydın Kızlarrrr

Gördüğüm kadarıyla agrı sızı dışında sorun yok sevindim bendede yok yattığım yerden ben sizi takipteyim ,:)))))))

ya bana sadece yataraktan 2 mılyar ode dıyo salakmı neee ama asıl salak bnm adam hemen kabullenıyorrr. naptı bılmem ıstemıyorum dedım sıgorta felan amaa
zaten 2000 tl sezeryan ne anladım:) tabi bazı hastaneler 8000 tl sigortadan 2000 tl sizden alıyor aslında sigorta bi işe yaramıyor doğumun fiyatını sen ödüyorsun kandırmaca.. ama çocuk için iyi olabilir. değişik bi durum bu sigorta olayı. eğer işyeri yaptırıyorsa eyvallah ama sen ödüyorsan hiç anlamı yok demekki

bide pazartesi günü benim tetenozun 2. si var ateşlenmem inş. yaa gene:) kilomada bakarım

bende pazar günü sağlık ocağnda dr olan arkadaşıma gidicem sorucam bakalım kesinlikle olmalısın derse olurum ama sen bilirsin derse bu da dr gibi olmam

çok sevinirim gerçekten.şimdi ben çizelgede gördüğün gibi 24. haftanın içindeyim.sen ün.hastanesine gittim ücret almıyorlar dediğin için hemen haseki den randevu aldım, oda yarın a verdi randevuyu. fakat ben orda doopler varmı yok mu bilmiyorum( vardır diye aldım.inşallah öyledir.aslında önce istanbul tıp fakultesini aradım,1 hafta full dolu , randevu vermedi.
cerrahpaşa nerde oluyor.ben avrupa yakasındayım..taaaa silivriden gelcem, oyüzden pek bilmiyorum istanbul içini??

ya bana sadece yataraktan 2 mılyar ode dıyo salakmı neee ama asıl salak bnm adam hemen kabullenıyorrr. naptı bılmem ıstemıyorum dedım sıgorta felan amaa

Valla Medical park ta iyi bir hastane, ben orda Gökmen bey de yapçaktım doğumu ama kendi doktorumu çok sevdiğimden bırakamadım. orda yapan arkadaşlarım vardı çok memnun kaldılar. eee doğumu karşılıyorlar dimi.. yatarak olunca, yoksa doğum paketi ayrı mı..

aradım hastaneyi cuma randevu vermiyorlar.
bu hafta kaldım galiba
eşim diğer günler müsait olmuyo mecbur haftaya giderim artık.

bende burda olur dogum belki diye hastaneyi biliyorum yaa pek hoş değil ne olur nolmaz uffff buraya kalırsam bak gör beni uff

sorunsuz nadassızlık anca fılmlerde oluyo yaaa. hep bısı cıkıo allah korusun baksanaa

Evet ya dünkü olayı okudum da, geçmişe bakarken. çok güldün hele Ege demiş ya kocalarla oynaşmayın diye koptum... Bu arada onu ben biliyordum. Mesela süt olayı hazır şu anda göğüslerde, sıksanız süt bile gelir ama sıkmamak lazım, erken doğuma neden oluyor. Süt gelince beden doğum başladı sanıyor.. Dikkat edin yani kızlar.. sıkmayın..

Günaydın Kızlarrrr

Gördüğüm kadarıyla agrı sızı dışında sorun yok sevindim bendede yok yattığım yerden ben sizi takipteyim ,:)))))))
kavun karpuz büyütüyorsun sen :)))))))) yat canım yat..

en ıyısı unv hastanesı yakında varsa gıtt ozellerde atla deve deıl cnm..
sen gittn cerrahpaşa nasıl channel . süper dimi. özel hastane gibi valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…