bazen benimki de vuruyor öyle sık aralıklarla. hıçkırık mı oluyormuş o???:44:
seninle aramızda 1 gün var. sen fmg ile aynısın...
bende mide yanmaları başladı. dün geceden beri çok kötü yanıyor, boğazımdan mideme kadar kıvrandırıyor resmen(( sizde de oluyor mu?
cuma yada cumartesi günü şeker yüklemesi yaptırıcam inşallah bi sorun çıkmazzzz
aynı ritmik hareketlerde yapıyorsa sürekli hıçkrııktır.. anlarsın zaten..
ipek senin bu hafta son demi. ayrılıyorsun iişten.. evden giremezmisin kk ya özleriz seni
:))))))))))) alemsiniz yaabende hamilelik başladığından beri mide yanması şikayeti geçmedi
mide kapakçığında gevşeklik vardı benim şimdi iyice gevşedi galiba
zaten dinlemekten helak olduk.. Niye tekmelemedi bayadır diye şimdi de bunlara takık oluyoruz.oluyor bazen ama ben hiçbir şeyden emin olamadığım için onu da anlamamışım demek kiDaha dikkatli dinleyeyim artık oğluşumu:))
evet canım bu hafta son evde net var allahtan sizlerden uzak kalmıcam
evet cok susuyorum çok şükür şekerde bişeyde cıkmadı....valla önden gitmesi doktorda şeker olmadığı için bi soru yok dedi...inş herkesin herşeyi sağlıklı çıkarrrr.........Sen çok susuyordun sanırım dün öyle demiştin bişey olmaz demiştim bende çünkü genelde hamile hanımlarda normal görülen şeyler bunlar... hepimizde var... herşeyin iyi çıkmasına çok sevindim maşallah subhanallah Allah nazarlardan sakınsın.. baya büyümüş bebişin, önden gitmesi güzel şekerde çıkmadıysa demek baya sağlıklı yol alıyor... inş. şeker yüklemesi yaptırmayan (bennn :) arkadaşlarımzın da şeker yüklemeleri iyi çıkar... darısı bizlere canım...
evet cok susuyorum çok şükür şekerde bişeyde cıkmadı....valla önden gitmesi doktorda şeker olmadığı için bi soru yok dedi...inş herkesin herşeyi sağlıklı çıkarrrr.........
:))))))))))) alemsiniz yaa
benimde oluyor normal ama bazen dayanılmıyor..
zaten dinlemekten helak olduk.. Niye tekmelemedi bayadır diye şimdi de bunlara takık oluyoruz.
senin yerinde olmayı isterdim. Tadını çıkar:)) ilerde başlarsın tekrar demi. Yoksa temellimi
evet cok susuyorum çok şükür şekerde bişeyde cıkmadı....valla önden gitmesi doktorda şeker olmadığı için bi soru yok dedi...inş herkesin herşeyi sağlıklı çıkarrrr.........
ileride başlarım ama ne zaman başlarım bilmiyorum ...inşallah canım seninde gönlüne göre olur
:))))))))))) alemsiniz yaa
benimde oluyor normal ama bazen dayanılmıyor..
zaten dinlemekten helak olduk.. Niye tekmelemedi bayadır diye şimdi de bunlara takık oluyoruz.
senin yerinde olmayı isterdim. Tadını çıkar:)) ilerde başlarsın tekrar demi. Yoksa temellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?