2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar Facebookta;

Her Gün 1 Yeni Bilgi ( Hamile ve 0-6 yaş bebeği olan annelere için) adlı bi bölüm var faydalı bilgiler var tavsiye ederim bi bakın...

bende hamilelik başladığından beri mide yanması şikayeti geçmedi
mide kapakçığında gevşeklik vardı benim şimdi iyice gevşedi galiba
:))))))))))) alemsiniz yaa
benimde oluyor normal ama bazen dayanılmıyor..

oluyor bazen ama ben hiçbir şeyden emin olamadığım için onu da anlamamışım demek ki Daha dikkatli dinleyeyim artık oğluşumu:))
zaten dinlemekten helak olduk.. Niye tekmelemedi bayadır diye şimdi de bunlara takık oluyoruz.

evet canım bu hafta son evde net var allahtan sizlerden uzak kalmıcam

senin yerinde olmayı isterdim. Tadını çıkar:)) ilerde başlarsın tekrar demi. Yoksa temellimi

evet cok susuyorum çok şükür şekerde bişeyde cıkmadı....valla önden gitmesi doktorda şeker olmadığı için bi soru yok dedi...inş herkesin herşeyi sağlıklı çıkarrrr.........

ileride başlarım ama ne zaman başlarım bilmiyorum ...inşallah canım seninde gönlüne göre olur

evet cok susuyorum çok şükür şekerde bişeyde cıkmadı....valla önden gitmesi doktorda şeker olmadığı için bi soru yok dedi...inş herkesin herşeyi sağlıklı çıkarrrr.........

onu diyorum şeker olsaydı kötüydü amam şeker yokken önden gitmesi sağlıklı olduğu anlamına geliyor Maşallah Sübhanallah , Allah hepimizin bebeğinin gidişatını sağlıklı etsin...

ileride başlarım ama ne zaman başlarım bilmiyorum ...inşallah canım seninde gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…